30-dagen Tao Transformatie Programma ~🪷~ 30-day Tao Transformation Program

Inleiding⚡Introduction: Tao Field Transformation Program

~ for English: please scroll down, and go to page 2 ~ 


Tao Field Transformation Program deel 1

INLEIDING


Lieve lezer,

Sinds 2 augustus 2023 neem ik deel aan het Tao Transformatie Programma (TPP) om mijn chronische aandoening, ME (myalgische encefalomyelitis), verder te helpen helen.
We zijn nu 2 weken onderweg en er gebeurt zoveel, dat ik heb besloten om mijn helingsproces met jullie te delen. Ik ga mijn ervaringen vastleggen hier op mijn blog! 💗

Waarom?
Omdat ik niet de enige ben die leeft met een chronische aandoening. Er zijn er velen die heel graag verbetering/verlichting/heling wensen. Er zijn al miljoenen mensen met ME, en vele miljoenen mensen meer met andere chronische en beperkende aandoeningen.
Velen leven met het idee dat als er geen medische oplossing is dat er dan maar mee geleefd moet worden totdat medisch onderzoek een behandelplan oplevert. Dat is mij ook heel vaak gezegd door artsen: “Barbara, we hebben geen idee wat we voor je kunnen doen, je zult er mee moeten leren leven.”
Het probleem was echter dat mijn situatie zo ernstig was, dat er niet normaal mee te leven viel.
Het was een progressieve aandoening die maakte dat ik in toenemende mate aan het overleven was.
En in een nog later stadium kon ik alleen nog maar liggen en bestaan, wachtende op de dag van de verlossing.

Diep van binnen heb ik altijd het gevoel gehad dat als de artsen geen oplossing hebben, dat het niet betekent dat er geen oplossing is!
Het zegt feitelijk alleen dat zij het niet weten. En dus moest ik zelf zoeken, want wachten op een oplossing voor ME was voor mij niet haalbaar. Mijn lichaam had niet zoveel tijd meer….


Gelukkig kan ik nu zeggen: Zoekt en gij zult vinden! 🙏🏻
Ik heb mijn weg naar verbetering en herstel gelukkig gevonden en het steeds verder voortschrijdende proces van aftakeling kunnen keren.
Mijn kennis en ervaring ga ik met je delen hier op dit blog. En in deze sectie deel ik specifiek wat dit Tao Transformatie Programma voor verdere transformatie brengt. Ik zal mijn persoonlijke ervaringen delen om zo hopelijk inzicht te geven wat er zoals mogelijk is, vanuit de wens dat meer mensen daar baat bij zullen hebben.

Eerst even een korte terugblik in de tijd
In 1994 werd ik plotseling ziek. Heel lage bloeddruk, erg moe, opgezette lymfeklieren. De ziekte van Pfeiffer werd vastgesteld, maar opknappen deed ik daarna helaas niet. Ik leefde op wilskracht verder en het lukte met enige aanpassingen om mijn rechtenstudie te voltooien en een baan op de rechtbank te aanvaarden. Voor de buitenwereld leefde ik een ogenschijnlijk normaal en succesvol leven, maar intern was er heel veel wilskracht nodig om die ‘schone schijn’ op te houden, onder het mom van, “niet klagen maar dragen….”

In augustus 2003 was er een enorme toename van klachten en in januari 2004 stortte mijn lichaam in. Ik dacht een weekje in bed door te brengen, even rust, even niet meer de schijn ophouden, maar weer wat kracht verzamelen om daarna weer te kunnen werken. Maar dat bleek een illusie.
Ik heb ruim 6,5 jaar liggend in bed/op de bank doorgebracht. Mijn gezondheid ging steeds verder achteruit. De 7 stappen van de bank naar de wc voelden aan als marathon en ik moest 2 uur op de wc zitten om te herstellen voor ik die 7 stappen terug kon schuifelen naar de bank. De 16 stappen naar de keuken waren echt te ver. Jarenlang heb ik liggend doorgebracht, starend naar het plafond, niet in staat veel te doen.

Je kunt je voorstellen dat mijn levenskwaliteit zeer beperkt was. Artsen en therapeuten die ik bezocht hadden goede bedoelingen maar niets mocht baten.
In 2010 sprak mijn arts in alle eerlijkheid uit dat als er niet snel iets zou komen wat mij zou kunnen helpen hij verwachtte dat ik nog slechts een paar maanden te leven had. Intuïtief voelde ik aan dat hij de waarheid sprak.

Dat was voor mij de wake-up call, dat het nu echt tijd was om anders naar mijn aandoening te gaan kijken en te leren vertrouwen op mijn open spirituele kanalen. Ik had immers weinig meer te verliezen.

TAO Healing

En zo kwam ik in oktober 2010 bij een informatie avond van dr. en master Zhi Gang Sha over de kracht van Tao Healing. Het was een super intense avond, maar ik ging er weg met nieuwe inzichten en bovenal met hernieuwde HOOP.
Die avond bleek het begin van een weg naar herstel. Voor het eerst in al die jaren reageerde mijn lichaam goed op deze vorm van spirituele healing en ik kreeg extra tijd.
En met die extra tijd kwam er heel geleidelijk verbetering en 2 jaar later had ik een groot deel van mijn leven terug. Maar na 7 jaar van verbetering bereikte ik voor mijn gevoel in 2017 een plateau. Verdere verbetering stagneerde en wat ik ook probeerde, ik leek de volgende stap niet te kunnen maken.

In 2018 begon een 1,5 jaar durende verbouwing in mijn appartementencomplex met extreme geluidsoverlast, van harde drilboren vele uren per dag. De enorme herrie veroorzaakte een terugval. Mijn zenuwstelsel kon dat niet verwerken. Het maakte mij duidelijk, dat er een diepe laag in mij die verbonden was aan de ME nog niet geheeld was. Ik kon binnenshuis nog steeds bewegen en studeren, maar naar buiten gaan werd een enorme uitdaging die nog maar heel af en toe mogelijk was.
Maar met alle kennis en ervaring die ik in die jaren ervoor had opgedaan was ik in staat om dieper te gaan in mijn helingsproces Met hulp van mijn spirituele kanalen, die steeds verder werden geopend, was ik in staat om meer informatie te vinden. Ik heb meer gelezen, meer gestudeerd, meer ervaren. Het was hard werken 😵‍💫, maar met resultaat! Mijn herstel ging weer in stijgende lijn en ik kon steeds vaker naar buiten.

Tao Transformatie Programma

Toen eind juli 2023 dit programma werd aangekondigd werd ik heel duidelijk geleid door mijn gidsen in de spirituele wereld dat ik deze kans niet mocht laten schieten. Deelname zou me helpen om de volgende stap te zetten in mijn helingsproces. En daarom neem ik nu deel aan dit programma.

En mijn gidsen willen graag dat ik de lezers van dit blog ga meenemen op mijn reis, zodat meer mensen kennis kunnen maken met en inzicht kunnen verkrijgen in de vele mogelijkheden die Tao Healing brengt. Het is namelijk zo veelomvattend dat het voor velen niet zo goed te bevatten is. Door mijn eigen proces te delen, hoop ik dat je meer gaat begrijpen en wellicht dat het je hoop en inspiratie brengt om jezelf een kans te geven om de kracht van Tao Healing te ervaren!
Voor mijzelf zal bloggen ongetwijfeld een diepere en bewustere ervaring met zich meebrengen! “Delen is Helen”, wordt vaak gezegd. En dat doe ik maar al te graag 😊.

Doelstelling van bloggen over dit programma:

Tao Healing heeft al vele bijzondere resultaten getoond in het verleden voor vele aandoeningen, ook voor chronische aandoeningen. Zelfs voor de aandoeningen waar geen duidelijke medische oorzaak voor gegeven kan worden en waar geen medische behandeling voor is. Dat zie je maar aan mij.
ME is een zeer ernstige, progressieve aandoening die mij jaren aan bed heeft gekluisterd.

Tao Healing heeft mijn leven niet alleen vele jaren verlengd, maar ook veel meer levenskwaliteit gegeven. En dat gun ik zovele mensen meer, zeker hen die nu om wat voor reden dan ook zonder/met weinig hoop, zonder/met beperkt uitzicht op verbetering, zonder/met weinig inspiratie doorgaan.
Juist voor hen ga ik proberen mijn ervaringen, de ups en de downs, te beschrijven.

Ik heb geen idee wat dit programma voor eindresultaat gaat hebben. Dat is afwachten. Wat ik wel weet is dat de afgelopen 2 weken vol bijzondere ervaringen en inzichten zijn geweest die mij veel hebben gebracht. En er zijn nog 3 weken te gaan, dus alles is mogelijk 😊.

Ik hoop dat het me (met terugwerkende kracht) lukt om:
❤️ jullie mee te nemen in mijn ervaringen,
🧡 jullie te laten voelen wat er aan transformatie mogelijk is door mijn ervaringen en inzichten zo authentiek mogelijk te beschrijven,
💛 inspiratie en wellicht zelfs hoop op een ieder die dat nodig heeft over te brengen,
💚 via mijn liefde en dankbaarheid voor de spirituele wereld en mijn open spirituele kanalen, een opening in jullie harten en bewustzijn te creëren, waardoor veel meer mensen gaan begrijpen dat ziekte meer is dan een lichamelijke aandoening. En dat heling dus op een heel andere manier mogelijk is.
💜jullie inzicht te geven in wat Tao Healing is en kan doen.

Lieve lezer, lees je de komende tijd mee met mijn ervaringen?
Als je geen post wil missen, vul dan in de zijbalk je emailadres in en je ontvangt na ieder nieuw bericht automatisch een melding in je inbox.

💗💫🪷

liefs Barbara

~ True beauty is revealed only if there is light from within ~

Certified Soul Healer, Soul Teacher, Soul Communicator (Readings Akashic Records) en Guan Yin Lineageholder

Linktree:https://linktr.ee/barbarakuipers
Website: www.puur-licht.nl

354 weergaven

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *