Gechannelde boodschappen ~🪷~ Channeled Messages

Gechannelde boodschap van de Eenhoorns ⚡Channeled message from the Unicorns

Soms heb je gewoon een eenhoornknuffel nodig om alles beter te maken.
🦄

lieve lezers,

In dit blog deel ik graag de bijzondere energie, het licht en de boodschappen van de Eenhoorns, die doorkwamen tijdens de groepshealingsessie van 14 juni 2024.

De groepshealingsessie had het thema: Transformatie van het hart.
Deze serie van 4, heeft het doel om iedere deelnemer te helpen het hart te openen, te zuiveren, te verjongen en te versterken en om iedereen te helpen met hart en ziel verbinding te maken met de hogere spirituele dimensies en je spirituele gidsen.

Het was de eerste sessie van de serie. Iedere groepshealingsessie is anders en ik laat me altijd leiden door wat er in het moment doorkomt. Wanneer de sessie van die dag start zie ik vanaf het moment dat ik me afstem, met mijn spirituele oog/het derde oog, de prachtige gedaantes van de Eenhoorns. Ook zij zijn aanwezig bij deze sessie. Ik zie een eenhoorn staan naast ieder van de deelnemers. Alle eenhoorns hebben andere kleuren, andere kwaliteiten, maar datzelfde prachtig stralende, krachtige licht in hun lichthoorn. Sommige eenhoorns hebben regenboogkleuren. Ik zie tot mijn verrassing ook een zwarte eenhoorn met zilverkleurige fonkelingen. Ik heb nooit eerder een zwarte eenhoorn mogen zien.  Ik zie dat er ook een emerald groene eenhoorn is.  

Als ik vraag waarom juist in deze groepssessie de eenhoorns zo duidelijk aanwezig zijn is het antwoord wat ik door mijn spirituele kanalen ontvang: 
(noot: Hao is voor mij het signaal dat een boodschap begint of eindigt.)

De blessing gaat in stilte verder. Ik voel zo veel liefde en innerlijke rust in het veld van al die prachtige eenhoorns. Het is zo een plezier om met de eenhoorn die bij mij is te verbinden.  

Ik zie hoe die prachtige liefdevolle wezens licht brengen in de hersenen, in de mind, om het bewustzijn te vergroten. 

Ik voel de liefde van ieder van deze magische dieren. Er is zo veel liefde voor iedere deelnemer.  Ze communiceren op telepathische wijze met ieder van de deelnemers.  

Ik voel hoe mijn eigen hart chakra wordt geopend en al dat licht door me heen mag gaan. 

Woorden die door me heen gaan en met kracht worden uitgesproken als een soort van opdracht zijn:  

Er zijn nog veel meer lichtwezens aanwezig die ieder op hun eigen wijze heling en transformatie brengen. Ook zij geven boodschappen door.

Na enige tijd begin ik te schudden en zie ik heel veel licht naar beneden komen, als een soort douche, een “shower of light”. 

Opnieuw komt er een boodschap door:

Ik zie hoe het licht wordt opgeslagen in de belangrijke energie centra in de onderbuik. 

De eenhoorns nemen afscheid van hun pupil en het energieveld wat ieder van de deelnemers omringde lost op.

Ik voel dat het belangrijk is om een “unicorn card” te kiezen uit het deck van Diana Cooper en de kaart waar ik naartoe getrokken wordt is: 

Ik vond het een heel toepasselijke kaart voor deze sessie. 😊 

De zwarte eenhoorn die ik te zien kreeg blijft me na afloop van de sessie nog lange tijd bezig houden. Ik had zoals gezegd nog niet eerder met mijn derde oog een zwarte eenhoorn waargenomen.

Maar op internet is er wel degelijk informatie en afbeeldingen te vinden:

“een zwarte eenhoorn kan barrières overwinnen en doorstoten naar een begeerlijk, krachtig leven”

Voor ik naar bed ging voelde ik opnieuw de leiding om een Eenhoorn Kaart te trekken. Ik werd heel sterk geleid naar 1 speciale kaart. 

En wat zie ik tot mijn verrassing: De zwarte eenhoorn met fonkelingen  😊

Het was een prachtige geleide avond.

Wil je zelf ook graag een eenhoorn kaart trekken, kijk dan eens hier:

https://dianacooper.com/pick-a-card/#    The Magic of Unicorns.

Van vele deelnemers kreeg ik te horen dat ze de groepssessie met de Eenhoorns als heel krachtig en transformerend hadden ervaren.
Onderstaande 3 reacties zijn allemaal van mensen die door hele intense en zware periodes gaan. 
Ook in zulke situaties kan een groepssessie licht, liefde, ondersteuning en verlichting bieden. En dat is iets wat mij altijd raakt. Zo fijn om hen die zo intens lijden, te kunnen en mogen helpen en hen een hart onder de riem te kunnen steken.

Een van de deelnemers die erg ziek is schreef: 

Een ander iemand die door zware emotionele situaties gaat schreef: 

Een andere deelnemer die al maandenlang samen met het gezin in een hele stressvolle situatie leeft schreef me:Wil je na het lezen van deze ervaringen graag zélf de helende kracht ervaren van alles wat er via mijn spirituele kanalen door mag komen, ben je uiteraard welkom in de groepssessies of om een individuele afspraak te maken.
De groepssessie van 5 juli zal wederom het thema Transformatie van het hart hebben. Daarna volgt een serie van 4 voor het openen/zuiveren van het eerste chakra.

WORKSHOP

Zou je graag zélf je derde oog willen ontwikkelen dan kun je op 6 juli 2024 deelnemen aan de (Engelstalige) workshop Open your Third Eye.
Je zult o.a. leren:

  • De kracht en betekenis van het derde oog
  • De locatie van het derde oog-energiecentrum en het spirituele kanaal verbonden met het derde oog
  • Hoe je je derde oog kunt ontwikkelen
  • Hoe je je derde oog kunt gebruiken om wijsheid te verwerven door de beelden te interpreteren

Tijdens de workshop zullen er ook oefeningen gedaan worden en blessings gegeven worden om je derde oog te zuiveren en de opening ervan te versnellen.

Als je niet in staat bent om dit weekend live deel te nemen, kun je evengoed registreren en dan de opname gedurende 2 weken terug kijken.

Ik heb de afgelopen jaren minimaal 14 van dergelijke workshops en trainingen gevolgd. Sommige workshops waren een dagdeel zoals deze. Andere waren een weekend. Sommige trainingen duurden een jaar. Alle workshops en trainingen heb ik met heel veel plezier gevolgd en brachten me heel veel.
Of je nu je spirituele kanalen nog niet open hebt en ze graag wilt openen, of dat je al heel veel informatie kunt ontvangen, iedereen kan deelnemen aan deze workshop en kan een volgende stap zetten in het (verder) openen van je derde oog.
Ik kan het vanuit eigen ervaring echt aanbevelen! Het is echt een enorme verrijking van je leven als je spirituele kanalen open zijn en je de begeleiding vanuit de andere sferen bewust kunt ontvangen.

Wil je graag de helende kracht ervaren van alles wat er via míjn spirituele kanalen door mag komen, ben je uiteraard welkom in de groepssessies of om een individuele afspraak te maken.

“Wees altijd jezelf, tenzij je een eenhoorn kunt zijn.
Wees dan altijd een eenhoorn.”
🦄

liefs Barbara

~ True beauty is revealed only if there is light from within ~

Certified Soul Healer, Soul Teacher, Soul Communicator (Readings Akashic Records) en Guan Yin Lineageholder

Linktree:https://linktr.ee/barbarakuipers
Website: www.puur-licht.nl

151 weergaven“De schrijfster van dit blog kan een vergoeding krijgen wanneer je via een link op deze site overgaat tot aanschaf van of gebruik gaat maken van sommige producten of diensten genoemd in dit blog. Dit kost jou niets extra en is een volledig optionele en naar mijn mening mooie manier om dit blog te steunen. Dit zijn producten of diensten waar ik volledig achter sta en die ik over het algemeen zelf gebruik of gebruikt heb. Ik ben hier zeer kritisch in. Ik accepteer geen verzoeken om een promotieartikel te schrijven. Dit blog bevat dan ook nooit advertorials.”

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *