Gechannelde boodschappen ~🪷~ Channeled Messages

Gechannelde boodschap over Spirituele Healing ⚡Channelled message on Spiritual Healing

Lieve lezer,

In deze blogposting deel ik graag enkele van de boodschappen die doorkwamen tijdens de groepshealing sessie van 3 maart 2024 met als thema: Vrije keuze voor fysieke lichaam (orgaan, systeem, aandoening, lichaamsdeel)

Deze healingsessie was gericht op heling en transformatie van gezondheidsklachten.

Bij Tao Healing, een vorm van spirituele healing, gaat om het veranderen van de negatieve informatie in de Akasha Kronieken en in onze ziel. Deze negatieve informatie ligt ten grondslag aan uitdagingen die we ervaren in het leven, bijv. in gezondheid, relaties, financiën, werk etc.. Wanneer we deze negatieve informatie loslaten en/of veranderen in positieve informatie, zullen we ook de lage frequenties en vibraties in ons trillingsveld loslaten en kunnen veranderen.
Daarnaast gaat het in deze healingsessies om het toevoegen van de hogere frequenties en vibraties van licht en positieve informatie.

Wanneer je jezelf opent en toestaat dat dit licht jouw trillingsveld vult en jouw trilling verandert, zal er heling van binnenuit kunnen plaatsvinden. Het licht zal je helpen om de oude informatie leidend tot ziekte of andere uitdagingen die is opgeslagen in je cellen los te laten, om je cellen als het ware te deprogrammeren. Om vervolgens je cellen te her-programmeren met wat het beste voor je is.
Her-programmeer jezelf, je cellen, je systemen, je organen en vibreer op een hogere trilling en dan kan jouw gezondheidsprobleem of andere uitdagingen stap voor stap tot een oplossing komen.

Gezondheid vibreert op hoge trillingen van licht. Ziekte vibreert op lage trillingen en ziet er met een geopend derde oog uit als donkerte, blokkades, verstoringen in jouw trillingsveld.
Tijdens een healingsessie wordt er licht en deugd (=positieve informatie) doorgegeven. Dit is met het derde oog te zien als verschillende kleuren van licht en als bloemen. Deze bloemen kunnen ook allerlei verschillende kleuren en vormen hebben.

Iedere healingsessie is anders qua energie, thema, boodschappen, verzoeken en resultaat etc. Waar de sessies gelijk in zijn, is dat ze het licht vanuit de andere dimensies inbrengen en helpen om de deelnemers in afstemming te laten komen met het hogere licht, zodat er verbinding, orde en harmonie kan ontstaan in hun trillingsveld. En wanneer dat gebeurt, zullen er  prachtige resultaten kunnen volgen. 
Ook komen er tijdens de sessies boodschappen door voor de hele groep.

In deze sessie kwamen de boodschappen van Yan Wang Ye, de leider van de Akasha Kronieken.
Ik werd gevraagd de informatie ook hier op mijn blog te delen, zodat het een ieder die meer wil weten over spirituele healing kan helpen.

Op dat moment start de daadwerkelijke blessing. 

Met mijn derde oog (spirituele oog) zie ik vele witte handen in allerlei formaten de negatieve informatie voor de deelnemers uitwissen. Blokkades worden opgeheven, energie die vast zat kan gaan stromen.
Ik zie echter bij sommigen diep donkere blokkades en het licht heeft moeite om door te dringen. Maar de handen doen hard hun best en heel langzaam sijpelt het licht naar binnen. Die donkerte wordt niet weggepoetst in hen, maar het wordt lichter van kleur.  
Ik zie vele bloemen naar beneden komen in allerlei kleuren, rood, roze, geel, goud, wit met rood, ik zie ook goud en zilver alsof er ook voor sommigen een financiële blessing komt met het veranderen van hun issue.   
Ik zie heel veel regenboogkleurig licht in het veld om iedereen heen.  

Rondom de groep van deelnemers zie ik een kring van andere zielen, een groep die groeit.  
Vele zielen kijken toe. Sommigen zijn verbonden met de deelnemers door de familieband, anderen zijn verbonden met het karma wat in het licht wordt gebracht. Ook hun pijn wordt aangeraakt. Sommigen van hen die toekijken zijn dankbaar. Anderen zijn nog altijd boos en zij leveren weerstand en worden soms verwijderd door de hogere zielen zodat het karma kan oplossen. 

In elk van de boeken in de akasha kronieken wordt bijgehouden wat er vandaag wordt gegeven. Ik zie meer licht uit die pagina stralen. Op andere pagina’s wordt iets geschrapt waardoor de donkerte uit die pagina gaat.  

Dan komt er opnieuw een boodschap door van Yan Wang Ye.

Even later krijg ik de boodschap door dat dit alles was voor die avond. Al wat gegeven kon worden is doorgeven en ik kan de sessie afronden. 
De energiestroom door me heen stopt en het veld van energie en licht wat ik rondom iedere deelnemer kon waarnemen lost op.  De zielen die aanwezig waren zie ik één voor één vertrekken. 

Persoonlijk haal ik heel veel kracht uit de boodschappen die ik door mag krijgen. Ik channel dagelijks met de spirituele wereld. Ik leerde op die manier begrijpen dat het niet gaat om me schuldig te voelen voor mijn chronische aandoening waar ik al 30 jaar mee leef.
Ik leerde ook om me niet moedeloos te voelen omdat er geen behandeling is in de medische wereld.
Deze uitleg: “ziekte is het gevolg van negatieve informatie in mijn trillingsveld”, gaf me zoveel kracht, motivatie, moed. Het is bijna een wiskundige formule… laat het negatieve los, vul het positieve aan, en het lichaam kan niet anders dan helen….
Het klinkt zo simpel. Het betekent echter niet dat het naleven van deze wijsheid simpel is 😉 Loslaten en veranderen is voor velen een heel lastig en tijdrovend proces…. waardoor nieuw ontwikkelde cellen steeds opnieuw dezelfde informatie dragen en daarmee een ziekte in stand blijft.

Deze informatie en dit inzicht zorgde ervoor dat ik de verantwoordelijkheid voor mijn eigen situatie in eigen hand had. Ik heb de mogelijkheid om mijn gedachten, mijn woorden, mijn handelingen te bepalen. Zelfs liggend in bed, wat ik jarenlang noodgedwongen heb gedaan, kon ik werken aan mijn herstel!
Het feit dat er geen medische behandeling is voor de aandoening waar ik mee leef, betekent niet dat er niets aan te doen is. Deze manier, het veranderen van de informatie in mijn akasha kronieken, het toevoegen van positieve informatie, het loslaten van negatieve informatie, het actief beoefenen van liefde en vergeving, maakt dat er van binnenuit aan de oorzaak van de aandoening wordt gewerkt. Als de informatie die heeft geleid tot het manifesteren van de ziekte verandert, kan het immers niet anders dat een andere werkelijkheid wordt gecreëerd, toch?
Het vraagt alleen meer tijd en inzet dan het innemen van medicatie.

Daarbij is het van belang om te realiseren dat vergeving toepassen niet een kwestie is van je schuldig moeten voelen of schuld hebben aan je aandoening…het is een krachtige manier van loslaten door jezelf of een ander te vergeven zodat jij verder kunt. Iedere keer als je iemand vergeeft, laat je opgeslagen boosheid los. Vergeving is een positieve hoge trilling. Boosheid en je schuldig voelen hebben een lage trilling. Door te vergeven kan je verder met minder ballast.

En willen we dat niet allemaal? Verder gaan met meer liefde, meer licht, meer compassie en zo een betere kwaliteit van leven hebben?

Ik hoop dat deze boodschappen die ik mocht ontvangen je helpen op jouw pad naar meer licht, meer liefde en een betere gezondheid.

Wil jij ook graag meer licht en liefde belichamen, dan ben je altijd welkom om de kracht van de Tao healingsessies te ervaren. Dat kan op vrijdagavond tijdens de wekelijkse groepssessies (met wisselend thema) of via een individuele sessie.
Ook als je geen probleem ervaart met je gezondheid op dit moment kun je uiteraard deelnemen aan de groepssessie of een individuele sessie. Hoe meer licht je in je trillingsveld hebt, hoe beter het is. Het werkt dan versterkend en ter preventie. Gezondheidsklachten voorkomen is altijd beter dan ze helen! 😌

Wil je graag een persoonlijke gechannelde boodschap, ook dat kan tijdens een individuele afspraak.

Laten we op deze manier niet alleen onszelf meer liefde en licht gunnen, maar ook het collectieve veld vullen met meer licht en liefde en zo deze aardbol een mooiere plek laten worden. Op dit moment is er een grote behoefte aan meer licht in de wereld en we kunnen daar een steentje aan bijdragen door onszelf met meer licht en liefde te vullen.
Ken jij anderen die het moeilijk hebben en wel wat hulp kunnen gebruiken, geef hen dan een kans en geef deze informatie door.

liefs Barbara

~ True beauty is revealed only if there is light from within ~

Certified Soul Healer, Soul Teacher, Soul Communicator (Readings Akashic Records) en Guan Yin Lineageholder

Linktree:https://linktr.ee/barbarakuipers
Website: www.puur-licht.nl

138 weergaven
Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *