Gechannelde boodschappen ~🪷~ Channeled Messages

Gechannelde boodschap: over LIEFDE ⚡Channelled message: on LOVE

Lieve lezer,

In deze blogposting deel ik graag één van de boodschappen die doorkwamen tijdens de groepssessie van 18 februari 2024 met als thema: zelfliefde óf liefde in een relatie naar keuze.

Wat vond ik het een prachtige sessie om door te mogen geven. Zo krachtig, zo voedend, zo vervullend.
Meestal geef ik healingsessies door aan mensen die lijden. Sessies die gericht zijn dus op heling, op transformatie. En dat is ook logisch. Mensen zoeken vaak hulp als er een klacht is, die ze graag verholpen willen hebben.En die healingsessies geef ik met alle liefde door. Ook ik zie graag het lijden verminderen.
Maar voor mij persoonlijk is het altijd heel fijn om ook blessings als deze door te kunnen geven die in het teken staan van je openen voor liefde.
Het was zó krachtig. Ik zou wel altijd in deze liefdevolle en ondersteunende energie willen leven en werken.

Ook kwamen er weer meerdere boodschappen door waarvan ik er graag 1 deel om je een inzicht te geven in hoe bijzonder deze sessies zijn en dat ze dus veel meer zijn dan een helingsessie voor zelfliefde of een relatie.

Er kwam o.a. een boodschap door vanuit de Bron:

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon

Daarna sprak ook Moeder Maria prachtige woorden over liefde en vergeving.
Ik voelde daarna heel veel licht en energie komen en zag wit licht in mijn hartchakra ontstaan.
Het gevoel van liefde was overweldigend. Ik voelde zo een enorm verschil tussen “menselijke liefde” en de liefde die Moeder Maria door me heen liet gaan.
Wat een krachtig voorbeeld is Moeder Maria!

Ik zie en voel ook de aanwezigheid van Jezus heel sterk. Alsof het een yin yang balans, als moeder en zoon, als vrouwelijke energie en mannelijke energie en de balans tussen de zachte, moederlijke liefde van Maria en de krachtige aanwezigheid en vergeving van Jezus.

Dat gevoel van liefde is lang bij me gebleven. En de dag erna zijn er onverwachte, maar hele mooie dingen gebeurd. Alsof nu mijn hart meer open was, ik al die prachtige gebeurtenissen kon aantrekken en ontvangen.

En dat niet alleen ikzelf dat zo mocht ervaren bleek wel uit de vele berichten die in mijn mailbox kwamen. Verschillende deelnemers deelden hun ervaring. Graag deel ik een aantal ervan (met toestemming):

💛💛💛

💛💛💛

💛💛💛

Uit bovenstaande ervaringen kun je afleiden dat iedereen een op maat gemaakte zegening ontving. Voor iedereen is het effect van de groepssessie daarmee anders, maar wat voor iedereen gelijk is, is dat er vele blokkades in het hart zijn opgelost zodat de liefde vrijer kan stromen.

Wil jij je ook graag meer heel voelen en meer liefde belichamen, dan ben je altijd welkom om de kracht van de healingsessies te ervaren. Dat kan op vrijdagavond tijdens de wekelijkse groepssessies (met wisselend thema) of via een individuele sessie.

Wil je graag een persoonlijke gechannelde boodschap, ook dat kan tijdens een individuele afspraak.

Laten we op deze manier gezamenlijk niet alleen onszelf meer liefde gunnen, maar ook het collectieve veld vullen met meer liefde en zo deze aardbol een mooiere plek laten worden.
Ken jij anderen die het moeilijk hebben en meer liefde kunnen gebruiken, geef hen dan een kans en geef deze informatie door.

liefs Barbara

~ True beauty is revealed only if there is light from within ~

Certified Soul Healer, Soul Teacher, Soul Communicator (Readings Akashic Records) en Guan Yin Lineageholder

Linktree:https://linktr.ee/barbarakuipers
Website: www.puur-licht.nl

653 weergaven

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *