Persoonlijke Groei ~๐Ÿชท~ Personal Growth

(๐”ƒ๐“ฎ๐“ต๐“ฏ)๐“ฟ๐“ฎ๐“ป๐“ฝ๐“ป๐“ธ๐“พ๐”€๐“ฎ๐“ท (deel 2)โšก๐“’๐“ธ๐“ท๐“ฏ๐“ฒ๐“ญ๐“ฎ๐“ท๐“ฌ๐“ฎ (part 2)

lieve lezer,

In deel 1 deelde ik wat de healingsessies voor (zelf)vertrouwen doen met mij.
In deze posting ga ik in op wat het kan doen voor anderen.

Afgelopen vrijdag was de eerste groepssessie met het thema (zelf)vertrouwen.
En ik vond het zelf een heel bijzondere sessie om te mogen doorgeven.
Ik denk dat iedereen wel weet dat (zelf)vertrouwen hebben belangrijk is in het leven.
Maar zelfvertrouwen heeft kennelijk heel veel verschillende aspecten, meer aspecten dan waar ik zelf aan had gedacht toen ik dit thema als centrale thema in de groepssessies bracht.

Vorig jaar heb ik 4 groepssessies met dit thema gegeven.
Toen werd in de ๐™š๐™š๐™ง๐™จ๐™ฉ๐™š groepssessie de focus gelegd op het transformeren van blokkades om volledig te vertrouwen op je eigen ziel en om volledig te vertrouwen op de hogere wijsheid van de hogere rijken en vertrouwen op de goddelijke timing, de goddelijke leiding dat alles wat er gebeurt voor je hoogste goed is.

De ๐™ฉ๐™ฌ๐™š๐™š๐™™๐™š groepssessie stond in het teken van het versterken van vertrouwen om jezelf open te stellen voor de Goddelijke Stroom, de Universele Stroom, de scheppingskracht die door iedereen heen gaat, die je leven op de best mogelijke manier manifesteert, als je het toelaat. Om vol vertrouwen en moed te gaan waar deze stroom, deze kracht je brengt.

Tijdens de ๐™™๐™š๐™ง๐™™๐™š groepssessie lag de focus op het helen en transformeren van blokkades die te maken hebben met vertrouwen en geloof in de spirituele reis. Deze sessie ging in op de pijnlijke momenten, de herinneringen aan geschonden vertrouwen in de spirituele reis en hielp om de moed te vergroten om verder te gaan, zelfs als dingen moeilijk te dragen/nemen zijn.

Tijdens de ๐™ซ๐™ž๐™š๐™ง๐™™๐™š sessie ging het om vertrouwen en moed om de relaties te hebben die het beste zijn voor je ziel om zich te ontwikkelen en te groeien en die ondersteunend zijn voor jouw zielenreis.. Vertrouwen en moed hebben in een relatie betekent dat je het vertrouwen hebt om uit te spreken wat er in je hart en ziel leeft, om jezelf te zijn, om de mensen aan te trekken die je op je reis zullen steunen, om de moed te hebben om een situatie die schadelijk of kwetsend is te verlaten en het los te laten zonder wrok of negatieve gevoelens naar de ander toe.

Dat er nog andere aspecten zijn aan (zelf)vertrouwen bleek ๐™–๐™›๐™œ๐™š๐™ก๐™ค๐™ฅ๐™š๐™ฃ ๐™ซ๐™ง๐™ž๐™Ÿ๐™™๐™–๐™œ. Het ging toen om het vertrouwen om je taak in dit leven uit te (kunnen) voeren.
Iedereen komt in dit leven met een bepaalde opdracht voor je ziel om te voltooien.

Onderstaand รฉรฉn van de boodschappen die door me heen kwam en een deel van de beschrijving van wat ik tijdens de groepssessie met mijn derde oog mocht zien aan beelden vanuit de spirituele wereld.
Ik denk dat dit voor iedereen interessant is om te lezen/ervan te leren.

Gechannelde boodschap:

mijn dierbaren. Ik verwelkom jullie allemaal op deze dag voor deze zeer speciale sessie over vertrouwen. Deze sessie vandaag gaat jullie helpen om de negatieve informatie in je akasha kronieken en in je ziel te transformeren, zodat je een groter gevoel van vertrouwen kunt ontwikkelen en ervaren, zodat je naar buiten kunt gaan en je licht op een krachtiger manier kunt verspreiden. Deze sessie vandaag gaat je helpen om een aantal blokkades op te ruimen die je verhinderen om actie te ondernemen, om de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor wat het is dat je ziel gevraagd wordt om naar voren te brengen in dit leven. Jullie zijn allemaal met een opdracht naar deze belichaming gekomen. Jullie hebben allemaal duidelijke leiding ontvangen wat het is dat je ziel moet volbrengen om de volgende stap te zetten op je zielenreis naar verlichting. Die informatie staat in het contract in jullie akasha kronieken. Jullie hebben allemaal het vertrouwen nodig om dienovereenkomstig te handelen om dat contract te vervullen. Deze zegeningssessie van vandaag zal je helpen je zelfverzekerd genoeg te voelen om dat contract op een betere manier te vervullen. Wat je in de weg staat zal worden onderzocht en de meest geschikte zegening zal op je pad komen zodat je meer kans hebt om dit te vervullen.
Open je hart en ziel en ontspan. Deze sessie zal nu beginnen.

Beschrijving van wat ik mocht waarnemen:

Wanneer de blessing start zie ik de boeken in de Akasha Kronieken. Ze zien er veel groter uit dan normaal maar dan verandert het beeld en zie ik een soort scroll/contract waarop beschreven is wat dit leven gaat brengen en wat mogelijk is. Sommige zinnen zijn vetgedrukt in het beeld wat ik te zien krijg en die vetgedrukte informatie is waar het om gaat vanavond.
Er zijn vele pagina’s in de akasha kronieken verbonden met de informatie in dat contract en ik zie wijzigingen aangebracht worden in die pagina’s. Zinnen worden herschreven, gewist, als teken dat de informatie die leidt tot bepaalde blokkades wordt veranderd om zo de blokkades in dit leven te kunnen transformeren. Er gaat veel licht naar die informatie.
Ik zie gouden licht in het hart chakra van iedere deelnemer, het hart wordt verder geopend. Er komt een sterkere connectie tussen het hartchakra en de oorspronkelijke scroll die ik te zien kreeg.
Ik voel heel veel energie en licht door me heen gaan en zie vele spirituele handen die blokkades helpen oplossen.
Ik zie/hoor dat er op ieder ingesproken wordt, moed wordt ingesproken, inzichten worden gedeeld om te kunnen doen wat ieder te doen heeft.

Dan zie ik een bijzonder grote, regenboogkleurige bal, die iedereen omvat en helpt om meer zelfvertrouwen te brengen. Het krachtige regenboogkleurige licht lijkt blokkades overal in het lichaam op te lossen die verbonden waren met een gebrek aan zelfvertrouwen.

Dan voel en zie ik zoveel blijdschap, alsof vele zielen dansen, dankbaar dat ze dichter bij zichzelf zijn gekomen. Alsof het gevierd wordt. Ik krijg opnieuw die scrolls te zien en de goudkleurige draad/connectie die er is met het hartchakra. Het voelt voor mij of iedereen meer in zijn of haar kracht wordt gezet, het potentieel om de zielentaak in dit leven te vervullen versterkt wordt en dat wordt gevierd.

Er gebeurde nog veel meer tijdens de sessie maar ik kan niet alles delen hier op mijn blog ๐Ÿ˜Œ

Wat ik wel graag wil delen is, dat het voor mij zelf ook iedere keer een verrassing is wat er tijdens deze groepssessies doorkomt.
Ik ben bijzonder dankbaar voor en ook onder de indruk van de kracht van deze nieuwe healingtransmissie.

(Zelf)vertrouwen is naast dat het verbonden is met vele aspecten in het leven, verbonden met het eerste chakra, het basischakra. Het woord zegt het al, het ligt aan de basis van het leven. Hoe minder blokkades iemand met zich mee draagt in het eerste chakra hoe beter dat is, o.a. voor de bijnieren, de dikke darm, de verbinding met moeder aarde, de levensenergie, het immuunsysteem en zoveel meer.

Vrijdagavond 9 februari is de tweede en tevens laatste groepssessie met het thema (zelf)vertrouwen. Mocht jij, net als ik, ook graag negatieve informatie verbonden aan (zelf)vertrouwen willen omzetten in positieve informatie, licht en kracht, laat me dat dan vandaag of morgen weten. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze groepssessie en de kracht ervan voor jezelf (of je dierbaren) te ervaren.

Meer info: https://www.puur-licht.nl/tao-healing/groepshealing-sessies/

Ik heb er alle vertrouwen in dat het opnieuw een krachtige transformatieve sessie zal worden.

Ik hoop velen van jullie vrijdagavond vanaf 19.30 uur te mogen ondersteunen.

Spreekt dit je aan, dan ben je van harte welkom!

Lees je dit later, dan is het altijd mogelijk om een individuele afspraak te maken.

liefs Barbara

~ True beauty is revealed only if there is light from within ~

Certified Soul Healer, Soul Teacher, Soul Communicator (Readings Akashic Records) en Guan Yin Lineageholder

Linktree:https://linktr.ee/barbarakuipers
Website:ย www.puur-licht.nl

603 weergaven

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *