Persoonlijke Groei ~๐Ÿชท~ Personal Growth

(๐“ฉ๐“ฎ๐“ต๐“ฏ)๐“ฟ๐“ฎ๐“ป๐“ฝ๐“ป๐“ธ๐“พ๐”€๐“ฎ๐“ท (deel 1) โšก๐“’๐“ธ๐“ท๐“ฏ๐“ฒ๐“ญ๐“ฎ๐“ท๐“ฌ๐“ฎ (part 1)

lieve lezer,

(Zelf)vertrouwen is het thema van de groepshealing sessies op 2 en 9 febr. 2024 om 19.30 uur.

ik kreeg de vraag:
๐˜ฝ๐™–๐™ง๐™—๐™–๐™ง๐™–, ๐™ฌ๐™–๐™ฉ ๐™™๐™ค๐™š๐™ฃ ๐™™๐™ž๐™š ๐™—๐™ก๐™š๐™จ๐™จ๐™ž๐™ฃ๐™œ๐™จ ๐™ข๐™š๐™ฉ ๐™Ÿ๐™ค๐™ช?

Dat is heel moeilijk om kort onder woorden te brengen.
Ik merk zo veel verandering sinds ik mezelf deze blessings geef (de afgelopen 5 dagen zodat ik zelf weet wat ik doorgeef) en dat terwijl ik mezelf toch niet snel als iemand zou omschrijven met weinig zelfvertrouwen. Ik heb de afgelopen jaren heel lastige situaties zelf moeten oplossen met behulp van mijn spirituele kanalen, omdat er geen andere hulp voorhanden was. Dat maakt dat ik behoorlijk wat vertrouwen heb gekregen in mezelf ๐Ÿ˜ƒ, maar deze krachtige healingtransmissie doet ondanks dat, zo ongelooflijk veel met mij op een hele subtiele manier waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben dat dat ook allemaal met zelfvertrouwen verbonden is.

Tao Healing kent 5 lagen van creatie.
1) De ziel bevat de informatie.
2) Het hart is de ontvanger van de informatie.
3) De mind/het bewustzijn is de verwerker van de informatie.
4) De energie zet de informatie in beweging en brengt deze naar daar waar het nodig is.
5) Daar waar de informatie aankomt in de materie, vindt er creatie in het fysieke leven plaats van de informatie via handelingen, voelen, spreken, etc.

Tao Healing werkt heel bewust diep door op de ziel en het openen van het hart, maar neemt ook de geest, de energie en de materie mee in de resultaten. Het heeft dus invloed op alle 5 de lagen van creatie en het werkt vanuit de kern.
Andere disciplines richten zich meestal op 1 aspect.
Artsen bijvoorbeeld werken vooral met de materie, het in balans brengen van de cellen, weefsels, botten etc.
Reiki, acupunctuur, energy healing etc. werkt met energie via de meridianen, energie lichamen etc.
Psychologie en mindfulness werken vooral op de mind/geest.

Maar Tao Healing werkt van ziel โžก hart โžก mind โžก energie โžก materie en vanuit de materie is er een terugkoppeling van de informatie naar de ziel ๐Ÿ” en zo begint het hele proces weer opnieuw.
Als we positieve informatie doorgeven is er een cirkelbeweging omhoog. ๐ŸŒ€
Maar de negatieve informatie kan ertoe leiden dat we in hetzelfde patroon blijven hangen of er steeds dieper in weg zakken.

Tao Healing blessings voor meer (zelf) vertrouwen brengen verandering in de informatie die je in je ziel draagt. En met het veranderen van de inhoud van de informatie, verander je dus alle 5 de lagen.
De negatieve informatie die zorgt voor een gebrek aan (zelf) vertrouwen wordt met iedere blessing meer vervangen door positieve informatie om zo je zelfvertrouwen te versterken.
Ik heb mezelf de afgelopen dagen elke dag een blessing gegeven en ik merk dat laag voor laag de informatie verandert. Het is dus niet zo dat het eenmalig is en alles is veranderd. Nee, het gaat stap voor stap, laag na laag steeds dieper, waarbij de negatieve informatie wordt vervangen door positieve informatie.

Wat merk ik dan zoal?
ZIEL: Ik merk dat ik vele herinneringen uit dit leven en vorig leven heb de laatste dagen, die me inzicht geven waar er sprake is van een verminderd zelfvertrouwen en waarom, of waar ik mijn zelfvertrouwen kan versterken. Ook krijg ik herinneringen aan situaties waarin ik bepaalde beslissingen heb genomen die anders hadden gekund als ik op dat moment vanuit (meer)zelfvertrouwen had gehandeld.
Zo was er een herinnering aan een relatie waarbij ik bewust ervoor koos om iemands goede kanten te blijven zien en mijn ogen te sluiten voor de negatieve kanten en dat had enorme gevolgen voor hoe ik me voelde en de keuzes die ik maakte. Had ik meer zelfvertrouwen gehad en meer gekozen voor wat IK wilde en me daar eerlijk over uitgesproken, dan had er een hele andere situatie ontstaan.

HART: Die dagelijks veranderende informatie in mijn ziel zorgt ervoor, dat ik mijn hart veel meer kan openen voor mezelf. Dat ik steeds dieper voel wie ik ben, wat ik graag wil en welke dromen ik graag zou willen verwezenlijken. Het voelt voor mij of ik veel meer kan gaan staan voor wie ik diep van binnen ben en voor wat ik graag wil.

MIND: Doordat mijn ziel en hart anders zijn, merk ik dat ik ook andere gedachten, ideeรซn, overtuigingen krijg. Ik heb veel meer positieve gedachten en meer daadkracht, en steeds minder gedachten die voortkomen uit twijfel: zal ik nu dit, of toch maar dat, moet ik niet nog even wachten, resulterend in uitstelgedrag, zal ik niet beter mijn mond kunnen houden… etc? Al die stemmetjes zijn weg en ik werk doelgericht in alle rust.
Ik merk dat ik ook meer alleen doe en niet langer wacht op support van anderen.

ENERGIE: Het is interessant om waar te nemen dat ik ineens anders reageer op bepaalde situaties. Waar ik voorheen mijn ogen nog kon sluiten voor iemands gedrag, lukt me dat op dit moment niet meer. Wat niet wil zeggen dat ik de confrontatie aanga, dat niet, ik observeer vanuit een diepe innerlijke rust en acceptatie dat een ander nu eenmaal zo is, en ik anders ben, en dat het okรฉ is. Ik laat veel makkelijker los. Er is veel minder gehechtheid, minder irritatie, minder confrontatie, maar meer innerlijke rust, acceptatie, vertrouwen. Hierdoor merk ik duidelijk de enorme impact van de blessings. Er is zo een enorme toename van innerlijke rust.

MATERIE: En doordat ik dat zo duidelijk voel, gaat ook mijn energie naar andere dingen toe en maak ik andere keuzes. Die dan uiteraard resulteren in andere handelingen, andere woorden, andere gevoelens, andere creaties.

Tao Healing Blessings voor meer (zelf)vertrouwen hebben de afgelopen dagen dus behoorlijk veel verandering gebracht in zowel mijn ziel, mijn hart, mijn mind, mijn energie en mijn fysieke handelingen.

Dit zijn slechts een aantal van mijn ervaringen in slechts 5 dagen. Ik heb het gevoel dat er nog veel meer verandering gaat komen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat iedereen die de blessings ontvangt hetzelfde ervaart, want iedereen is uniek, maar wat hetzelfde is voor iedereen is dat een gebrek aan (zelf) vertrouwen voortkomt uit de informatie die iemand in zich heeft en dat als die informatie gewijzigd wordt, i.e. de negatieve informatie van onzekerheid, twijfel, angst wordt vervangen door positieve informatie van vertrouwen, geloof, daadkracht etc., dat het vele veranderingen kan brengen in ziel, hart, geest, energie en materie.

Dat is waarom ik deze krachtige transmissie graag deel in de groepssessie, zodat iedereen krachtige veranderingen kan ervaren en met meer (zelf) vertrouwen door het leven kan gaan. Iets wat in het dagelijks leven zeer prettig is.
Meer zelfvertrouwen kan het begin zijn van vele stappen die leiden tot zelf-heling en transformatie van ieder aspect van het leven.

Wil jij dat ook graag ervaren en ontdekken wat het voor jou kan doen, dan ben je welkom om deel te nemen aan de groepssessies.
ik zie er echt naar uit om deze groepssessies door te geven. Ik heb er alle vertrouwen in dat het krachtige transformatieve sessies zullen worden.

Ik hoop velen van jullie tijdens deze groepssessies met deze krachtige nieuwe healing-transmissie te mogen ondersteunen.

Wil je meedoen, kijk dan op deze pagina:

Lees je dit later, dan is het altijd mogelijk om een individuele afspraak te maken.
Wil je weten wat het voor anderen heeft gedaan tijdens de groepssessie, lees dan verder in deel 2.

liefs Barbara

~ True beauty is revealed only if there is light from within ~

Certified Soul Healer, Soul Teacher, Soul Communicator (Readings Akashic Records) en Guan Yin Lineageholder

Linktree:https://linktr.ee/barbarakuipers
Website: www.puur-licht.nl

536 weergaven

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *