Algemene Informatie ~🪷~ General Information Persoonlijke Groei ~🪷~ Personal Growth

Open je hart voor het Grootste Licht Transformatie Weekend ⚡Open your heart to the Greatest Light Transformation Weekend

lieve lezers,

Het hart is het belangrijkste orgaan in ons lichaam. Een kloppend hart is immers het begin van het leven hier in dit lichaam.

De grondlegger van het Boeddhisme, Shi Jia Mo Ni Fo /Gautama Boeddha, heeft negenenveertig jaar van zijn leven onderwijs gegeven. Eén van zijn diepgaande en heilige leringen was:

Alle ziekten ontstaan vanuit het hart. Het hart genezen betekent alle ziekten genezen.

De groepssessie op 1 dec. 2023 zal o.a. licht brengen naar het hart en je helpen bij het helen en het openen van het hart.

Het hart (verder) openen is een van de belangrijkste dingen die we dagelijks kunnen doen.

In ons en om ons heen is het licht en de ongelimiteerde creatiekracht van de Tao.
Hoe meer verbinding wij kunnen maken met het veld van de ongelimiteerde mogelijkheden van de Tao, hoe beter we onze dromen kunnen realiseren, op het gebied van gezondheid, relaties, financiën etc.

Hoe maken we verbinding? Via ons hart.
Het hart is de ontvanger van alle informatie in en om ons heen. Hoe verder het hart zich kan openen, hoe meer we kunnen ontvangen. 

Dat klinkt heel logisch en simpel. Maar in de realiteit is het niet altijd zo simpel, vanwege de vele onzuiverheden en blokkades die we in ons hart kunnen hebben. De groepssessie kan je helpen om deze te transformeren.

De groepssessie vanavond is dus in  mijn ogen een prachtige voorbereiding op het Grootste Licht Transformatie Weekend! Hoe meer ons hart zich kan openen, hoe meer we kunnen ontvangen tijdens het Sound Healing Concert waarin Dr. en Master Sha het portaal naar de Tao verder opent voor iedereen die deelneemt.

En tijdens de Transformatie dag op zondag leert iedere deelnemer hoe je zelf die verbinding verder kunt versterken, zodat jouw creatiekracht toeneemt.

Er zijn vele spirituele leraren die je prachtige technieken kunnen leren die heel effectief zijn, maar wat dr. en master Sha zo bijzonder maakt is de overdracht van de Licht transmissies. Dat is iets wat ik geen enkele andere leraar op die wijze heb zien doen. Dat is waarom velen die ernstig ziek zijn, dr. en Master Sha om hulp vragen. 

Dit weekend worden er 3 lichttransmissies cadeau gegeven aan iedere deelnemer.

Iedere lichttransmissie helpt om je eigen verbinding met de Tao in jou en om je heen te vergroten. Het is een permanente lichttransmissie die je te allen tijde kunt activeren om meer verbinding, meer harmonie in jouw leven te brengen.
Ik ervaar al 13 jaar wat de bijzondere kracht en meerwaarde is van deze Lichttransmissies.
Ze hebben letterlijk mijn leven gered. Ze hebben vele van mijn dierbaren geholpen hun gezondheid terug te krijgen. Ik ken velen wereldwijd die datzelfde hebben ervaren.
Die licht transmissies zijn bijzonder waardevol. Je moet het denk ik ervaren om het echt te kunnen begrijpen. En dit weekend heeft iedereen de mogelijkheid het te ervaren!

Zelfs als je niet kunt kijken, ontvang je deze lichttransmissies als je bent geregistreerd en ik kan je zeggen, alleen daarom is registratie al waardevol. (en ik kan je dan altijd later leren hoe je ze gebruikt).
Dat is de reden dat vele aanstaande moeders hun ongeboren kindje al registreren, zodat het met meer innerlijk licht op deze wereld  komt. Ook jonge kinderen of ouderen, die zelf (nog) geen workshops kunnen kijken krijgen op deze wijze prachtige ondersteuning.
Maar ieder moment dat je kijkt, wordt jouw innerlijk licht versterkt en jouw blauwdruk met nieuwe mogelijkheden gevuld.

Ik zie zelf zo uit naar het weekend!

Je kunt je nog aanmelden! Het concert is minder dan 25 euro, ik kan het bijna niet bevatten, maar ook daar wordt een lichttransmissie cadeau gedaan 🌟. 
Het hele weekend kun je volgen voor ongeveer 89 euro en dan ontvang je 3 lichttransmissies 🌟🌟🌟. De waarde daarvan is vele, vele, vele malen hoger.

Geef jij jezelf dit cadeau? Of wellicht aan je familieleden om meer licht te brengen in jouw familielijn?

De reden dat de prijs zo laag is, heeft niets te maken met dat het geen waarde heeft. Integendeel! 
Het is op dit moment zo hard nodig dat er meer licht komt, dat de prijs dusdanig laag is, dat veel meer mensen de kans hebben om mee te doen, in deze tijd waarin financiële uitdagingen voor velen aanwezig zijn.

En denk dan eens 1 stap verder.

Denk aan al die duizenden mensen en dieren die al zijn geregistreerd en er komen er elke dag velen bij.
Per registratie zijn het 1 of 3 lichtbollen. Dat zijn dus vele duizenden lichtbollen, die dit weekend verspreid gaan worden over heel de wereld.

Hoeveel meer licht komt er hiermee op Moeder Aarde?! 
Dat is het idee wat er achter dit event zit!!! Meer licht brengen naar Aarde, door het licht in de mensen en dieren te vergroten.
Mijn hart gaat ver open bij de gedachte dat er zoveel meer licht komt op aarde. Het is ZOOOO hard nodig.

En jij kunt daar aan bijdragen. Ben jij erbij? Kies jij ervoor om jouw dierbaren erbij te laten zijn?
Ik wel 💗😊 Persoonlijk heb ik geen seconde geaarzeld. 

En omdat ik de waarde hiervan zo goed ken en het belang van meer licht op aarde zo groot vind, wil ik zelfs zover gaan, dat als je financieel moet kiezen tussen de groepshealingsessie en het weekend, kies dan voor het weekend!
Kun je beiden doen, dan is het openen van je hart vanavond een hele goede voorbereiding! Zoals gezegd, hoe meer open jouw hart is, hoe meer transformatie jij kunt ontvangen.

Ik zal de links voor het registreren voor het weekend hier nogmaals herhalen.

Er zijn 4 verschillende opties in december en 1 in januari en ik zal alle 5 de links hieronder plaatsen.
Voor hen die geen Engels spreken is er de mogelijkheid van gelijktijdige vertaling naar het Nederlands.

🌟1) Ik wil bij het CONCERT zijn online op 2 december 2023. (35 CAD is ongeveer 23 euro)
Gift voor iedereen die geregistreerd is:
1 x Tao Treasure: Da Ai Greatest Love Tao Transformative Treasure (usually $100 CAD)

🌟2) Ik wil deelnemen aan de TRANSFORMATIE DAG online op 3 december 2023 (96 CAD is ongeveer 65 euro)
Gift voor iedereen die geregistreerd is:
1 x High-Level Rainbow Light Treasures (usually $150 CAD)

🌟3) Ik wil er het HELE WEEKEND online bij zijn. (119 CAD is ongeveer 89 euro)
Gift voor iedereen die geregistreerd is:
1 x Tao Treasure: Da Ai Greatest Love Tao Transformative Treasure (usually $100 CAD)
en
2 x High-Level Rainbow Light Treasures (usually $300 CAD)

🌟4) I’m ALL IN en vlieg naar Toronto om er het hele weekend In Persoon bij te zijn. NB: nog slechts een paar plekken beschikbaar. (170 CAD)
Gift voor iedereen die geregistreerd is:
1 x Tao Treasure: Da Ai Greatest Love Tao Transformative Treasure (usually $100 CAD)
en
 2 x High-Level Rainbow Light Treasures (usually $300 CAD)

🌟5) De eerste TRANSFORMATIEDAG in het nieuwe jaar is op 14 januari 2024. Begin je jaar op een krachtige wijze!
Gift voor iedereen die geregistreerd is:
2x Tao Rainbow Light Treasures (Value $300) & 1 Tao Light Soul Operation (Value $1,000)

En voel je net als ik het belang hiervan? DEEL dan alsjeblieft mijn blog met anderen! 

Wat je keuze ook is, ik wens iedereen veel licht toe dit komende weekend.
En vier je al Sinterklaas, dan wens ik je een zeer gezellig avondje.

Meer informatie over het Grootste Licht Transformatie Weekend en de registratie links kun je ook hier vinden:

dec. 2/3: Laat je innerlijke vonk ontvlammen ⚡ dec. 2/3: Ignite your inner spark – Informatie van Hart en Ziel (puur-licht.nl)

Meer informatie over de groepssessie en het Vuur Element kun je lezen op de website:

https://www.puur-licht.nl/diensten/groepshealing-sessies/

Wil je graag meer lezen over de theorie van de Vijf Elementen, dan verwijs ik graag naar de informatie op mijn blog:

https://myshmjourneytothepurestlight.blogspot.com/2023/01/tao-healing-en-de-vijf-elementen-tao.html

Ervaringen met de eerste groepssessie voor het VUUR element:

🌟1

Voor de sessie was ik wat onrustig, bozig, waarschijnlijk door onrust die er is op mijn werk. Tijdens de sessie voelde ik weer veel warmte en daarna was ik heel ontspannen. Dank weer voor deze healing!

🌟2

Toen ik tussen 19.30 en 19.45 op het station op de trein stond te wachten voelde ik de energie toenemen en tintelingen van top tot teen. In de trein merkte ik hoe alles overheersend de energie was die door me heen ging. Ik sloot mijn ogen en probeerde me af te sluiten om met aandacht te kunnen ontvangen. Ik zag visualisaties van silhouetten van mensen/ lichtwezens (ik kon het verschil niet onderscheiden omdat ik alleen contouren zag) die in kleermakerszit mediteerden in een grote kring met veel licht in de kring en eromheen, in een serene vredige setting. Naarmate het einde van de sessie naderde voelde ik een sterke druk en pijn in mijn onderrug iets aan de rechterkant. Toen ik je verslag las dacht ik dat het weleens door het licht naar mijn onderste Dan tian kwam die ik heel sterk voelde. 

Eenmaal thuis kwam er veel verdriet en emotie los waar ik daarna bewuster stappen in heb kunnen zetten om die los te laten. Ook de beschrijving in het verslag herken ik zo sterk in hoe het na de groepssessie voelde “to love unconditionally” en ook de healing en vergeving die daar onderdeel van uitmaken. Ook voel ik meer overgave en vertrouwen in het pad dat ik momenteel bewandel.

🌟3

Ik kan niet precies zeggen wat er veranderd is sinds vrijdag, maar het voelt lichter en ruimer in mijn hart en het is net of ik meer nuances voel, ook verder dan mijn hart, in mijn hele gewaarwording.

🌟4

Onze hond was vrijdag ziek, maar na de groepssessie ging het de volgende dag stukken beter! Hij was vrolijk, wilde weer naar buiten en heeft niet meer overgegeven. Dat is heel fijn en ik ben dankbaar dat hij en ik mee konden doen aan de bijzondere groepshealing.


Liefs,
Barbara

~ True beauty is revealed only if there is light from within ~

Certified Soul Healer, Soul Teacher, Soul Communicator (Readings Akashic Records) en Guan Yin Lineageholder

Linktree:https://linktr.ee/barbarakuipers
Website: www.puur-licht.nl

761 weergaven

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *