Algemene Informatie ~🪷~ General Information Persoonlijke Groei ~🪷~ Personal Growth

Laat je innerlijke vonk ontvlammen ⚡ Ignite your inner spark

lieve lezers,

Nog 5,5 weken te gaan en dit jaar is al weer volbracht. Het lijkt nog maar zo kort geleden dat we aan 2023 begonnen. Wat waren jouw plannen? Wat wilde jij graag creëren in dit jaar?
Is het je gelukt om jouw hartsverlangen te manifesteren? Of heb je het gevoel gehad dat je vastzat, dat niets ging zoals gepland.
Waren er onverwachte tegenslagen misschien? Of kreeg je juist onverwachte kansen aangereikt?
Heb je heel erg veel gedaan, je met hart en ziel ingezet, maar voel je nog altijd niet de shift waar je zo naar verlangt en zoek je naar de doorbraak?

Wat nu, als ik je zeg dat dit blog gaat over een mogelijkheid om jouw blauwdruk te wijzigen, waardoor er een grotere kans ontstaat om uitdagingen te overwinnen/voorkomen en om unieke kansen naar je toe te trekken, waardoor jij meer kans hebt de toekomst te creëren die een expressie is van jouw ware potentieel.
Als dit je nieuwsgierig maakt, lees dan verder, dan is dit blog voor jou! 😃

We leven in een tijd waarin velen lijden. Gezondheidsproblemen, relatieproblemen, financiële problemen, zakelijke problemen, natuurrampen, ze zijn aan de orde van de dag.
De vraag die daardoor relevant is, is of er een manier is om deze toenemende problemen te transformeren en zo ja, hoe dan?
In dit blog deel ik informatie die daarop antwoord zou kunnen geven.

De Universele Wet van Shen Qi Jing
De universele wet van Shen Qi Jing is een scheppingswet die elk scheppingsproces kan verklaren.
Iedereen en alles is gemaakt van shen qi jing.

Shen bestaat uit 3 componenten: Ziel, hart en mind/bewustzijn.
Qi is energie
Jing is materie.

Ziel, hart, bewustzijn, energie en materie tezamen vormen een trillingsveld dat deel uit maakt van het grote Eenheidsveld. Lao Zu, een Chinese filosoof, noemde dit allesomvattende veld, de Bron van alles en iedereen, Tao.
De Tao is om ons heen. De Tao, de Goddelijke Vonk, is in ons.
Alles en iedereen is ten diepste verbonden met de Tao, met de essentie van al het leven, met het veld van oneindige mogelijkheden van creatie.

Hoe meer en zuiverder we verbonden zijn met de Tao, met dit eenheidsveld, met de Bron, hoe meer mogelijkheden we hebben. Hoe meer afgescheiden we zijn van de Tao, hoe meer uitdagingen we in het leven kunnen ervaren, in gezondheid, in relaties, in financiën etc.

Om de verschillende uitdagingen te overwinnen is er een gemeenschappelijke oplossing, namelijk het terug in afstemming brengen van ziel, hart, bewustzijn, energie en materie met dit zuivere veld van creatie. Hoe meer verbinding en harmonie er is, hoe meer positieve creatiekracht wij zullen hebben.

Proces van Creatie
De universele wet van Shen Qi Jing beschrijft een Soul over Matter informatie systeem, wat het proces van creatie beschrijft in 5 stappen.

Ziel leidt het hart:
De ziel is de opslagplaats van alle informatie, die wij in dit leven en/of vorige levens hebben gecreëerd en ontvangen. Deze informatie wordt doorgegeven aan het spirituele hart.

Hart leidt de mind

Het (spirituele) hart is de kern van het leven. Het hart is de ontvanger van de informatie van de ziel.
Hoe opener en zuiverder ons hart is, hoe beter het de informatie en de leiding van onze ziel kan ontvangen. Het hart geeft de ontvangen informatie door aan ons bewustzijn.

Mind stuurt de energie aan

Onze mind/geest/bewustzijn is de verwerker van de informatie, die we van ons spirituele hart ontvangen. De uitkomst van dit proces is een beslissing, die bewust of onbewust kan zijn. Met deze beslissing vertelt de geest ons welke actie we moeten nemen. Vanuit deze beslissing wordt de energie aangestuurd.

Energie leidt materie:
De energie zet de informatie in beweging.
Daar waar de energie naar toe gaat, zal de informatie in de materie vorm krijgen.

De materie geeft vorm aan de informatie
:
De materie is de manifestator en de transformator van de informatie.
De informatie van de ziel, krijgt vorm in de materie. Materie is wat we zien, horen, voelen, observeren en beleven. De informatie vanuit onze ziel bepaalt op deze wijze de vorm van hoe onze materiële werkelijkheid eruit ziet.

Anders gezegd:
Hoewel dat wat we waarnemen en ervaren materie is, is er energie voor nodig om materie te verplaatsen en te veranderen en het is informatie die energie en materie bepaalt. Informatie bepaalt en creëert wat we waarnemen en ervaren. Informatie in ons trillingsveld bepaalt elk aspect van ons leven.
Wil je derhalve jouw fysieke werkelijkheid veranderen, dan zul je de informatie in jouw trillingsveld moeten veranderen!

Positieve en Negatieve Informatie
De kwantumfysica ontdekte dat alles en iedereen in wezen een trillingsveld is dat bestaat uit verschillende trillingen. De kwantumfysica onthult verder dat ons trillingsveld onze kwaliteiten en levenservaringen bepaalt.
In ons trillingsveld, bestaande uit shen qi en jing (= ziel, hart, geest, energie en materie), dragen we zowel positieve als negatieve informatie.

Een goed trillingsveld is een veld dat positieve informatie, energie en materie draagt. Positieve informatie, energie en materie brengen verbinding, orde en harmonie in iemand/iets en met anderen. Een gelukkig, gezond en succesvol leven is gebouwd op een stevig fundament van positieve informatie.

Een slecht trillingsveld is een veld dat negatieve informatie, energie en materie bevat. Negatieve informatie, energie en materie brengen afgescheidenheid, wanorde en disharmonie in iemand/iets en met anderen. Ze zijn de oorzaak van ziekte, moeilijkheden, uitdagingen en rampen. Het transformeren van negatieve informatie, energie en materie in iemands trillingsveld naar positieve informatie, energie en materie is om ziekte te helen, tegenslag te overwinnen en gebrek om te zetten in overvloed op het diepste niveau van je wezen.


Oplossing voor uitdagingen

De oplossing voor alle uitdagingen op het gebied van gezondheid, relaties, financiën, de spirituele reis en elk aspect van het leven is om positieve informatie, energie en materie (positieve shen qi jing) toe te passen om negatieve informatie, energie en materie te transformeren.

Er zijn vele manieren om negatieve informatie om te zetten in positieve informatie en om een positief veld te versterken. Denk bijvoorbeeld aan medische behandeling, goed voedsel, zuiver water, lachen, muziek, dansen, etc.

Een zeer krachtige wijze om negatieve informatie om te zetten in positieve informatie is om je verbinden met de Tao via Tao Transformative Art. Een kunstvorm bestaande uit Tao Kalligrafie, Tao Zang, Tao Dans, Tao Muziek.

Tao Transformatieve Kunst
Tao is de Ultieme Schepper en Bron. Het trillingsveld van de Tao bevat onbeperkte positieve informatie, energie en materie.
Tao kan alles creëren. Het kan iedereen en alles voorzien, ondersteunen en voeden. Verbinding maken met het trillingsveld van de Bron is de hoogste en krachtigste manier om onszelf te helen, te transformeren en te bekrachtigen.

Tao Kalligrafie, Tao Zang, Tao Muziek, Tao Dans creëren allen een Tao Veld.

Een Tao Veld draagt:

  • de kracht van Tao, de Ultieme Schepper en Bron
  • Tao liefde en licht. Liefde lost alle blokkades op. Licht heelt en transformeert al het leven.
  • Tao frequentie en trilling, die negatieve frequentie en trilling kan transformeren voor al het leven
  • meest-positieve informatie, energie en materie vanuit de Tao, die negatieve informatie, energie en materie kan transformeren voor al het leven
  • oneindige mogelijkheden van de Tao
  • hoogste kracht van Soul over Matter. De ziel kan dingen laten gebeuren. Tao heeft de grootste kracht om dingen te laten gebeuren.


Het Tao Veld wordt geroemd om zijn vermogen om:

  • Blokkades in de fysieke, emotionele en mentale gezondheid op te heffen.
  • De stroom van qi (energie) in je lichaam te stimuleren, waardoor het algehele welzijn toeneemt.
  • Verschillende aspecten van het leven te harmoniseren door je energiefrequentie te verhogen.

Tao Concert
Hoe zou je het vinden om meer dan 2 uur te kunnen genieten van kalligrafie kunst, van zang, dans en muziek, terwijl jouw trillingsveld wordt gevoed en versterkt met de zuivere trillingen en de positieve informatie vanuit de Tao, waardoor jouw trillingsveld naar een hogere frequentie wordt opgetild?
Hoe zou je het vinden om op ontspannen wijze, terwijl jij geniet van deze verschillende vormen van kunst, meer licht in jouw ziel, hart, geest en lichaam te krijgen, zodat jij de uitdagingen waar je mee te maken hebt kunt helpen oplossen en jezelf kunt voeden met positieve creatie kracht?

Een concert dus wat niet alleen bedoeld is voor entertainment en ontspanning, maar bovenal bedoeld is voor transformatie en heling.

Persoonlijk zeg ik hier al een aantal jaren JAAAAAAA tegen. Ik heb meerdere concerten bijgewoond in de afgelopen 13 jaar. Sommige concerten in persoon, andere online. En ik kan je vanuit alle eerlijkheid zeggen dat ik altijd anders uit zo’n concert kwam dan ik erin ging.

In het eerste weekend van december is er opnieuw een concert. Deze keer zal ik er online bij zijn. Maar velen van hen die optreden heb ik persoonlijk ontmoet en gesproken.
De dans van Eli Ho is prachtig. Haar dans is uniek en ze is wereldwijd onderscheiden. Wanneer je derde oog open is, heb je de mogelijkheid om te zien dat ze niet alleen op het podium staat, maar omringd wordt door prachtige lichtwezens die samen met haar optreden.

Steven Chiang is een bekroond pianist en componist uit Taiwan, die ik meermalen heb mogen ontmoeten en fotograferen. Hij speelt niet vanaf bladmuziek maar laat zich leiden door wat hij op dat moment doorgegeven krijgt. Volledig in afstemming met de hogere dimensies. Regelmatig stroomden bij mij de tranen over mijn wangen bij het horen van zijn muziek.
in 2016 vroeg hij mij of ik met hem op de foto wilde 🙂 Ik voelde me wat ongemakkelijk want hij is de bijzondere persoon op de foto en niet ik. Ook al is het niet mijn beste foto want mijn ogen zijn niet helemaal open ;), het is wel een foto waar ik dierbare herinneringen aan heb.

En tenslotte degene die dit speciale weekend heeft gecreëerd, Dr. & Master Zhi Gang Sha is een Tao Grootmeester, wereldberoemd Healer, wereldwijd spiritueel leider en 11 x New York Times Bestseller Auteur. Master Sha heeft een zeer diepgaande connectie met de hogere dimensies en een bijzondere en krachtige stem, waarmee hij de trillingen vanuit de hogere dimensies doorgeeft.
Om de woorden van Roberta Flack, een wereldwijd bekend Amerikaanse zangeres, te herhalen: “Tao Song die Master Sha zingt is een muzikaal geschenk dat verder gaat dan het geluid van welke stem dan ook die je elke dag kunt horen zingen. Het heeft een zuiverheid en een resonantie waar alleen hij aanspraak op kan maken. Zijn stem gaat alles te boven en dat is wat hem de grote leraar en healer maakt.”

Zijn helende kracht en technieken in vele verschillende vormen is wat er voor zorgt dat ik de kans heb gekregen om mijn gezondheidssituatie te verbeteren, waardoor ik al 13 jaar “in extra tijd” leef. Iets waar ik bijzonder dankbaar voor ben en elke volgende stap die ik kan zetten, neem ik dan ook graag aan.

Op zaterdag 2 december 2023 om 7 pm Toronto tijd zal het concert beginnen. Dit is voor ons in Nederland om 1 uur ’s nachts. Ik weet het, het is wat laat….maar het is de moeite waard om de laptop mee naar bed te nemen of met een deken op de bank te kruipen en je te laten omringen door de kracht van het Tao Veld wat er tijdens dit concert zal zijn. Wil je het liever op de dag kijken kan het ook, want er is 48 uur lang een REPLAY mogelijkheid.

Op 3 december 2023 zal er een Tao Transformatie dag zijn van 10 am-5pm Toronto tijd, dus dat is van 16.00-23.00 uur Nederlandse tijd, waarin je de mogelijkheid hebt om nog meer healing en transformatie te ontvangen en wijsheid en praktische oefeningen te leren wat je ZELF kunt doen. Ook dit zullen uren zijn vol licht, liefde en kunst die jouw trillingsveld zullen transformeren. Kun je er niet live bij zijn, geen probleem, ook hiervoor is tijdelijk een replay mogelijkheid.

Klinkt dit jou net als mij als muziek in de oren?
Schrijf je dan in. Er zijn 4 verschillende opties en ik zal alle 4 de links hieronder plaatsen.
Voor hen die geen Engels spreken is er de mogelijkheid van gelijktijdige vertaling naar het Nederlands.

🌟1) Ik wil bij het CONCERT zijn online op 2 december 2023. (35 CAD is ongeveer 23 euro)
Gift voor iedereen die geregistreerd is:
1 x Tao Treasure: Da Ai Greatest Love Tao Transformative Treasure (usually $100 CAD)

🌟2) Ik wil deelnemen aan de TRANSFORMATIE DAG online op 3 december 2023 (96 CAD is ongeveer 65 euro)
Gift voor iedereen die geregistreerd is:
1 x High-Level Rainbow Light Treasures (usually $150 CAD)

🌟3) Ik wil er het HELE WEEKEND online bij zijn. (119 CAD is ongeveer 89 euro)
Gift voor iedereen die geregistreerd is:
1 x Tao Treasure: Da Ai Greatest Love Tao Transformative Treasure (usually $100 CAD)
en
2 x High-Level Rainbow Light Treasures (usually $300 CAD)

🌟4) I’m ALL IN en vlieg naar Toronto om er het hele weekend In Persoon bij te zijn. NB: nog slechts een paar plekken beschikbaar. (170 CAD)
Gift voor iedereen die geregistreerd is:
1 x Tao Treasure: Da Ai Greatest Love Tao Transformative Treasure (usually $100 CAD)
en
 2 x High-Level Rainbow Light Treasures (usually $300 CAD)

🌟5) De eerste TRANSFORMATIEDAG in het nieuwe jaar is op 14 januari 2024. Begin je jaar op een krachtige wijze!
Gift voor iedereen die geregistreerd is:
2x Tao Rainbow Light Treasures (Value $300) & 1 Tao Light Soul Operation (Value $1,000)

Tao Light Treasures
Tao Lichtschatten zijn een Tao Veld. Ze bevatten de Shen Qi Jing (ziel, hart, geest, energie en materie, of informatie, energie en materie) van de Tao.
Tao Lichtschatten hebben een hoge, positieve informatie, frequentie en trilling die negatieve informatie, frequentie en trilling kan transformeren en je kan helpen om je frequentie en trilling naar steeds hogere lagen te brengen.
Ze helpen helen, ziekte voorkomen, verjongen, transformeren en elk aspect van je leven te bekrachtigen.

We hebben allemaal Tao in ons en de Tao is om ons heen, maar deze schatten helpen om een sterkere verbinding met de Tao te creëren omdat we allemaal zo afgescheiden zijn door onze blokkades.
Zie het als een persoonlijk spiritueel geschenk dat permanent bij je is en dat je op elk moment kunt activeren en gebruiken om je steun en voeding te geven. Tijdens de evenementen zal je leren hoe je ze kunt activeren.
Alleen al deze transmissies mogen ontvangen maakt het registreren voor deze evenementen meer dan waard.

Geef dit cadeau
Ik kan dit echt aan iedereen aanraden om het jezelf en/of je dierbaren cadeau te doen.
Ik heb het ook cadeau gegeven aan mijn dierbaren. Een mooier december-cadeau om dit jaar te eindigen kan ik niet bedenken.
Wat is nu waardevoller dan de blauwdruk veranderen voor jezelf of anderen. Om je trillingsveld te vullen met positieve mogelijkheden en nieuwe kansen.
Ze zeggen vaak: geluk is niet te koop en je kunt het niet verpakken en cadeau geven, maar dit weekend is wél cadeau te geven aan jezelf of je dierbaren.
Zo kun je jezelf of een ander een kans geven op meer licht en positieve informatie in het trillingsveld en DAT kan leiden tot meer geluk, gezondheid, positieve transformatie in relaties, financiën, zaken, en meer.

Voor alle duidelijkheid:
Alle familieleden en geliefden moeten worden geregistreerd op hun eigen account, behalve kinderen en huisdieren die kunnen worden geregistreerd op het account van hun ouders/baasje.

Ja ook dieren hebben Shen Qi Jing en een trillingsveld. Ook zij hebben een ziel en een zielenreis. Ook zij hebben dus enorm veel voordeel bij meer licht en transformatie van de negatieve informatie in positieve informatie en de overdracht van de Tao Light Treasures.
Mijn lieve kat heeft al vele healingsessies en treasures mogen ontvangen en dat heeft zijn gezondheidsproblemen waar de dierenarts geen oplossing voor had opgelost.

Video
Ben je nog steeds niet helemaal overtuigd, wat ik natuurlijk hoop van wel, want hoe meer licht in de wereld hoe liever ik dat zie😃, dan kun je ook deze Engelstalige video The power of Sound / Tao Concert bekijken van ongeveer 10 minuten. Zeer de moeite waard!

Licht
Dit weekend is een kans die ik zelf met beide handen heb aangegrepen en nu in liefde met jou als lezer van mijn blog deel. Persoonlijk denk ik dat dit een prachtige aanbod is tegen een zeer betaalbare prijs en dat gelet op de ontwikkelingen in de samenleving, het van belang is dat zoveel mogelijk mensen deze kans krijgen. Ik hoop dat ik je hiermee een plezier doe.

Zovele mensen en dieren hebben Licht nodig; hebben een oplossing nodig voor de vele uitdagingen waar ze mee te maken hebben op dit moment. Dit kan helpen, dat weet ik uit ervaring.
Ook de wereld heeft Licht nodig. Meer dan ooit.
De wereld heeft JOUW licht ook nodig en jouw unieke kwaliteiten.
Moge dit eerste weekend in december jouw trillingsveld en dat van je dierbaren verlichten en jouw/jullie innerlijke vonk verder doen ontvlammen.
Moge het de sluiers die het innerlijke licht doven verder optillen en leiden tot verdere versterking van het grootste licht dat we allen in ons dragen.
Moge het Tao Veld jou helpen om jouw unieke kwaliteiten te ontwikkelen, zodat jij jouw toekomst kunt creëren die een expressie is van jouw ware potentieel.
Moge het een krachtig uiteinde brengen van 2023 voor jezelf en je dierbaren.

Heb je vragen, voel je vrij om uit te reiken. Ik deel mijn ervaring vanuit voorgaande jaren graag met je.


Hierbij voor het gemak nogmaals de verschillende mogelijkheden voor het Greatest Light Weekend.

🌟1) het CONCERT zijn online op 2 december 2023.

🌟2) de TRANSFORMATIE DAG online op 3 december 2023

🌟3) het HELE WEEKEND Online.

🌟4) I’m ALL IN en vlieg naar Toronto.

🌟5) De eerste TRANSFORMATIEDAG in het nieuwe jaar is op 14 januari 2024.

Voor iedereen die besluit om zelf deel te nemen en/of dierbaren deel te laten zijn van dit Licht Weekend. Heel veel plezier! 🌟

Meer informatie is ook te lezen in mijn volgende blog: https://informatievanhartenziel.puur-licht.nl/2023/12/01/open-je-hart-voor-het-grootste-licht-transformatie-weekend-⚡open-your-heart-to-the-greatest-light-transformation-weekend/


Liefs,
Barbara

~ True beauty is revealed only if there is light from within ~

Certified Soul Healer, Soul Teacher, Soul Communicator (Readings Akashic Records) en Guan Yin Lineageholder

Linktree:https://linktr.ee/barbarakuipers
Website: www.puur-licht.nl

760 weergaven

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *