Persoonlijke Groei ~🪷~ Personal Growth

Vallen of Vliegen? ⚡To Fall or Fly?

~ for English: please scroll down, and go to page 2 ~ 

Er wacht vrijheid op je,
Op de bries in de lucht,
En je vraagt je af “Wat als ik val?”
Oh maar mijn lieveling,
Wat als je vliegt?
~Erin Hanson ~

Lieve lezer,

Bovenstaande is een belofte, een uitnodiging om je angsten te omarmen, een aanmoediging om risico’s te nemen, zelfs als er een kans op mislukking is.

Kan een afbeelding zijn van libelle
Title: Devotion
Technique: Acrylic on canvas
Size: 30 x 70 cm
Artist: MARCEL WITTE (a Dutch Painter)

Waarom deel ik graag deze inspiratie?

Omdat ik dit meermalen zelf als uitgangspunt heb genomen, toen ik beslissingen moest nemen om het onbekende te volgen, te  omarmen, en af te wijken van de gebaande paden.

Ik ben er afgelopen dagen meermalen aan herinnerd hoe dankbaar ik ben dat ik dat heb kunnen doen. 

Was het makkelijk? NEE, er was veel verzet in mijn omgeving, mensen die wilden dat ik het bekende, medische traject bleef proberen, maar ik voelde aan alles dat het me niet zou brengen waar ik wilde zijn. Dus deed ik het anders.
Soms sloeg de angst me om het hart, sloeg de twijfel toe, maar dan herinnerde ik me quotes als deze.

Afgelopen dagen kwamen vele van die herinneringen terug.

Ik werd de laatste weken meermalen geconfronteerd met indringende en confronterende berichten op sociale media en internet, omdat een bekend en geliefd iemand binnen de ME-community heeft gekozen voor euthanasie. 

Het brengt bij vele mensen allerlei vragen: En ik dan? Hoe moet ik verder? Is er verbetering mogelijk? Wanneer komt er medisch onderzoek, medische hulp? Moet ik wellicht ook gaan nadenken over euthanasie?

En ik begrijp die gevoelens en de impact die deze situatie heeft wel…
Het breekt mijn hart dat zovelen in een situatie zitten die voor hen als zó uitzichtloos voelt dat ze de mogelijkheid van euthanasie serieus onderzoeken. 🥲
Daarom deel ik vandaag graag het volgende op mijn blog om ook een andere optie ter overweging te nemen.
Misschien helpt het.

Vallen of vliegen
Zoals velen van jullie weten heb ik vele jaren in bed doorgebracht vanwege diezelfde mensonterende, levensbedreigende aandoening. En ook ik heb jarenlang dezelfde reacties gehad vanuit artsen, dat ze niets konden doen. Voor mij is het lezen van al die berichtjes dus best wel confronterend, want ook ik was als uitzichtloos en onbehandelbaar opgegeven door mijn arts. En het lijden was groots… met een grote G.

Maar al die berichten over euthanasie, herinnerden mij er ook aan, dat ik mede door de woorden van mijn arts juist totaal anders reageerde. Voor mij was het uitzichtloze van het traject dat de reguliere geneeskunde bood niet een reden om te kiezen voor euthanasie. Voor mij bracht het uitzichtloze van het reguliere traject, hoe raar dat misschien ook klinkt, een zekere vorm van vrijheid… als die weg dan totaal niets meer te bieden heeft, dan ben ik dus nu volledig vrij om een andere weg in te slaan. Een weg die hopelijk meer te bieden heeft. 

Ik was immers op dat punt beland, aan de rand van die afgrond… als ik niets deed ging ik binnen niet al te lange tijd dood (dat zou in 2010 zijn geweest!). Maar wat nu als die andere weg precies het tegenovergestelde zou doen en ik zou kunnen stijgen naar nieuwe hoogten… ik moest volledig vertrouwen op mijn intuïtie en dat pad gaan. Ik moest mezelf vleugels geven/ laten geven….

Ik heb mijn weg naar herstel gevonden door niet langer vanuit de invalshoek van de westerse geneeskunde naar mijn situatie te kijken, maar via de invalshoek van de quantum fysica, Traditionele Chinese Geneeskunde en spiritualiteit. 

Het was geen makkelijke weg uit die diepe donkere put, maar de weg omhoog was er wel. En mijn herstel is op wetenschappelijke wijze te verklaren. Het is geen toeval.

Ik heb zoveel geleerd en ervaren in de afgelopen 13 jaar, waar ik nog elke dag dankbaar gebruik van maak en wat de kentering bracht in mijn proces. Het kan voor veel meer mensen een uitweg bieden, dat zie ik al jaren om mij heen gebeuren.
Ik zie mezelf niet als toeval, als geluksvogel, als eenling. Er zit een hele wetenschappelijke uitleg onder mijn succesverhaal en de reden en het hoe van mijn succes in het overwinnen van een progressieve en in de westerse geneeskunde onbehandelbare aandoening deel ik hier op dit blog.

Heb jij ook te maken met een aandoening waar de westerse geneeskunde geen oplossing voor heeft of wil jij jouw leven naar een hoger plan tillen?
Vraag jezelf dan eens af of je bereid bent om jezelf te openen voor de Tao, het quantum veld van onbegrensde mogelijkheden.

Wat gebroken is, kan hersteld worden.
Wat pijn doet, kan worden geheeld.
En hoe moeilijk het ook wordt,
de zon zal weer opkomen.

liefs Barbara

~ True beauty is revealed only if there is light from within ~

Certified Soul Healer, Soul Teacher, Soul Communicator (Readings Akashic Records) en Guan Yin Lineageholder

Linktree:https://linktr.ee/barbarakuipers
Website: www.puur-licht.nl

794 weergaven

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *