Persoonlijke Groei ~🪷~ Personal Growth

De ontbrekende schakel: LING ⚡ The missing link: LING

~ for English: please scroll down, and go to page 2 ~ 

Een reis van duizend mijl begint met één enkele stap
~Lao Tzu~

lieve lezers,

Vandaag is een SPECIALE dag voor mij. 
Mijn hart is altijd dankbaar op deze dag. 
Op 6 oktober 2010 werd ik geleid naar een bijeenkomst in Brabant en gaf Dr. en Master Sha mij vele antwoorden waar ik al lange tijd naar op zoek was.  Het bleek mijn leven totaal te veranderen.  

In 1994 werd ik ziek en al vrij snel werd duidelijk dat artsen geen idee hadden wat ze voor mij konden doen. Jarenlang heb ik Mind over Matter en een speciaal dieet gebruikt om mijn gezondheid te ondersteunen. Maar diep van binnen wist ik dat dit me niet zou helpen om mijn aandoening echt te genezen. Ik probeerde veel alternatieve geneeswijzen, maar niets hielp me echt, maar wat het me wel gaf was tijd. Meer tijd om te vinden wat ik zocht.

In die jaren gingen mijn spirituele kanalen verder open. Ik ben geboren met open spirituele kanalen, maar in die jaren dat ik alleen thuis was, bedlegerig, starend naar het plafond, gingen ze verder open. En ik begon boodschappen te ontvangen over wat ik wel en niet moest doen; wat te bestuderen, wat los te laten. Ik werd elke dag geleid hoe ik mezelf kon helpen.

Sommige boodschappen begreep ik, andere niet. Ik herinner me dat ik op een dag een woord ontving: LING. Ik had geen idee wat het betekende. Ik heb vele uren op het internet gezocht. Wie was Ling? Wat was Ling? Niets dat ik kon vinden voelde als de betekenis van wat ik had ontvangen.

En toen, in de zomer van 2010 ontving ik een email met een uitnodiging om naar een gratis soul healing avond te komen met Dr. en Master Zhi Gang Sha in Nederland. Ik had geen idee wie deze man was, maar toen ik de e-mail zag, wist ik meteen dat ik moest gaan. De bijeenkomst was echter meer dan 2 uur van mijn huis vandaan, en ik had gewoon niet de mogelijkheid om erheen te gaan en zo ver te reizen. Ik was gewoon niet sterk genoeg. Dus ik verwijderde de e-mail, maar kon de inhoud ervan niet vergeten.

In oktober 2010 kwam de tweede e-mail, met een herinnering: “Morgen, 6 oktober, is er een gratis soulhealing avond, je bent uitgenodigd om te komen….” Wederom gaven mijn Shi Fu’s een duidelijke boodschap dat ik moest gaan! Dus wat kun je dan anders doen als je zo sterk geleid wordt dat je er echt bij moet zijn?
Ik ging dus 🙂 Hoe moeilijk het ook was om te reizen. Ik vertrouwde erop dat alles goed zou komen…
Ik weet nog dat ik voorzichtig naar mijn auto schuifelde en tegen de zielenwereld zei: “Je moet me 2 uur helpen rijden, want ik ben niet meer gewend om zo lang te rijden en waarschijnlijk niet sterk genoeg…” En hulp kreeg ik! . Ik kon hun aanwezigheid in mijn auto voelen en ik kwam veilig aan op de locatie.

Toen ik bij de locatie aankwam, was ik echt verbaasd. Het was in een voormalige kapel en het zag er prachtig uit!

Ik ging ergens achterin de kapel zitten, in het publiek en wachtte af. Blij dat ik even kon zitten, na zo’n lange reis. Terwijl ik zat te wachten kreeg ik een boodschap via mijn spirituele kanalen: “Je bent 17 jaar ziek geweest om hier te belanden. Je zoektocht naar gezondheid is voorbij. Word student!”

Ik was echt verbaasd om zo’n boodschap te ontvangen, want ik had geen idee wie Dr. en Master Sha was. Dus ik was erg benieuwd wat er die avond ging gebeuren. Toen kwam Dr. en Master Sha de zaal binnen. Omdat ik al mijn hele leven hypergevoelig ben en heel duidelijk energie kan voelen, was ik overweldigd toen ik de frequentie van Dr. en Master Sha voelde.

Maar toen begon hij te spreken en les te geven. 

Alles waar hij over sprak was precies wat de zielenwereld me in de voorgaande jaren had aangemoedigd om te lezen, te bestuderen, te leren. Het was verbazingwekkend. Ik hing aan zijn lippen. Ik wilde geen woord missen!
Ik begreep meteen waarom ik een student moest worden, dus ik absorbeerde alle informatie die Dr. en Master Sha deelde. En net toen ik dacht dat ik begreep waarom ik hier was, gaf hij, aan het einde van de avond, me de ontbrekende schakel. Hij begon ineens over LING 🙂 Ik kon het niet geloven!

Ling is Mandarijn Chinees zei hij en het betekent ziel. Eindelijk …., de puzzel was opgelost! 🙏🥰

Dat was de ontbrekende schakel in mijn genezingsproces tot nu toe. Ik voelde het, ik wist het, dit was waar ik zo lang op had gewacht en naar had gezocht en nu hoefde ik het alleen nog maar te doen.

En dat was niet zo vanzelfsprekend. De artsen hadden me in 2010 opgegeven en me nog een paar maanden gegeven. Toen ik op 7 oktober 2010 de kans had om dr. en master Sha persoonlijk te spreken, bevestigde hij dat ook. Hij gaf me 3 maanden en intuïtief wist ik dat hij gelijk had. MAAR… zo zei hij, ik kan je helpen. 

Ik kan je onderwijzen, ik kan je leren wat je kunt doen om deze situatie te veranderen, maar je moet er rekening mee houden dat het ongeveer 2 jaar zal duren voordat je resultaat gaat zien.

2 jaar was meer dan die 3 maanden, dus ik nam de uitdaging aan 🙂 Vertel me maar wat ik moet doen! 

En ik ging aan de slag. Elke dag doorgaan, in vertrouwen dat het omslagpunt zou komen. Maar lange tijd merkte ik alleen dat er intern een shift plaatsvond. In mijn fysieke situatie veranderde er lange tijd weinig. Toch wist ik dat ik vol moest houden en het die 2 jaar moest geven.   

Na 23 maanden, op 11 september 2012, kwam inderdaad plotseling het omslagpunt.  Ik ben tot op de dag van vandaag dankbaar dat ik die eerste stap in vertrouwen heb gezet en dat ik zoveel “extra” tijd heb gekregen!

Vandaag is het 13 jaar! 13 jaar van grote transformatie en heling. Mijn hele leven is anders in elk opzicht. Ik zou niet de persoon zijn die ik nu ben zonder alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd en ervaren.  Het is niet altijd makkelijk geweest en dat is een eufemisme 😉😵‍💫maar ik zou niets willen veranderen. Naar die avond gaan en student worden was de beste beslissing. En de reis gaat nog steeds door 💗

En hoe fijn is het om nu al die kennis en ervaring te mogen doorgeven aan anderen.

Het is nooit te laat om te zijn wat je had kunnen zijn
~George Eliot~liefs Barbara

~ True beauty is revealed only if there is light from within ~

Certified Soul Healer, Soul Teacher, Soul Communicator (Readings Akashic Records) en Guan Yin Lineageholder

Linktree:https://linktr.ee/barbarakuipers
Website: www.puur-licht.nl

622 weergaven

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *