30-dagen Tao Transformatie Programma ~🪷~ 30-day Tao Transformation Program

3…2…1…Gelanceerd! ⚡3…2…1…We have liftoff!

~ for English: please scroll down, and go to page 2 ~ 


Tao Field Transformation Program, deel 10.

Probeer je niet te verzetten tegen de veranderingen die op je pad komen.
Laat het leven door je heen leven.
En maak je geen zorgen dat je leven op zijn kop staat.
Hoe weet je dat de kant die je gewend bent beter is dan de kant die gaat komen?
~ Rumi ~

8 augustus 2023:

lieve lezer,

Op de dag dat ik dit type is het 30-dagen Tao Field Transformation Program net afgerond. Wat een ongelooflijke ervaring! Wat een rollercoaster!
Het heeft me ontzettend veel gebracht. Diepe heling. Vele nieuwe inzichten. Krachtige tools om verder mee aan het werk te gaan. Heel kort samengevat: Het bracht een doorbraak die ik niet had zien aankomen. 🙏💗🌈

Méér daarover stap voor stap in dit blog.🤩
Het resultaat is iets waar ik heel blij mee ben. Maar de weg ernaar toe was niet altijd even makkelijk. Het was zoals gezegd een enorme rollercoaster met ups en downs; Momenten van diepe heling en transformatie waarbij ik duidelijk vooruitgang merkte; Afgewisseld met dagen waarop ik mezelf tegenkwam of waarin het uiterste van me gevraagd werd.
Het hoort erbij. Er is een spirituele wijsheid die zegt: “Succes en tegenspoed gebeuren op hetzelfde moment.”
Blessings en Zuivering vinden beiden tegelijkertijd/vlak na elkaar plaats.
Dat proces is niet altijd even makkelijk, maar het was het allemaal waard.

Ik had alleen daardoor niet zoveel tijd om te schrijven. En het vraagt nu eenmaal veel tijd/energie om dit blog te creëren, dus ik loop wat achter… Ik heb nog heel wat te doen om mijn belofte aan ieder van jullie in te lossen om jullie op de hoogte te houden van wat dit programma met mij zou doen. Ik schrijf dus met terugwerkende kracht, maar dat maakt het proces wellicht alleen maar krachtiger, omdat ik met de wijsheid en ervaring van nu terug kan kijken.

Leeuwenpoort
De dag dat het allemaal echt begon was 8 augustus 2023. In mijn ogen is het geen toeval dat het op die dag begon. Ik keek zo uit naar die dag, want 8 augustus is een krachtige dag voor transformatie.

8 Augustus is bij velen bekend als de dag van de Leeuwenpoort. Ieder jaar op deze dag opent zich een bijzonder energieportaal: de Leeuwenpoort. Wanneer dit energieportaal opent komen er krachtige lichtfrequenties verbonden aan de planeet Sirius naar Aarde. Dit heeft invloed op ons lichtlichaam. Het is een belangrijke gebeurtenis die voor velen een nieuwe cyclus aankondigt. Er kunnen vele veranderingen zijn, die de toon voor het komende jaar zetten. Daarom wordt deze dag door velen gebruikt voor afstemming, meditatie en intenties.
En dat was ook echt mijn plan voor die dag. Maar het liep allemaal wat anders. Ik was onrustig en kreeg steeds meer te doen, waardoor ik helemaal geen tijd had voor afstemming, meditatie en intenties zetten.
Maar dat mocht niets afdoen aan het feit dat er wel heel veel gebeurde op een andere wijze dan ik had bedacht, want dát deze dag de toon zou neerzetten, dat kun je wel stellen. Zo krachtig!

Zielenlichttijdperk
Naast de intense kracht van de Leeuwenpoort die open was, was de energie ook om andere redenen zo sterk.
8 Augustus j.l. was ook het 20e jubileum van het Zielenlicht tijdperk. Een tijdperk dat begon op 8 augustus 2003 en dat zo’n 15.000 jaar zal duren. Een periode waarin de kracht van de ziel steeds meer invloed gaat krijgen en de mind een stapje terug zal doen. Je kunt er meer over lezen in mijn blog.
Het is een speciale dag voor alle zielen, in alle dimensies en in alle universa. En dus ook voor ons op Aarde. Vele zielen vieren deze dag.

Als ik wakker word voel ik de enorme opwinding. Deels in mij omdat het programma ’s avonds van start gaat, maar ook om mij heen. De zielenwereld voelt heel dichtbij op deze bijzondere energetische dag. En het 20-jarig jubileum maakt het extra bijzonder. Die opwinding en viering in de spirituele wereld was duidelijk voelbaar voor mij.
En mijn Shi Fu’s maakten me duidelijk dat het deze dag niet ging om het veranderen van de negatieve informatie in mij, zoals gisteren. Maar om het vergroten van de positieve informatie in mij en dan met name de positieve informatie/virtue in mijn ziel!


In een helingsproces is het allebei van belang: Het verminderen van de negatieve informatie en het vermeerderen van de positieve informatie.


Zielskracht
Een mens heeft een ziel, een bewustzijn (geest/mind) en een lichaam. Je geest kan veel doen voor je leven. Zo heeft je mind de kracht om het lichaam te helen. Door gebruik te maken van je mind kun je creëren en manifesteren. De mind kan het bewustzijn en elk aspect van het leven transformeren. Mind-body-healing en de mind-body-connection zijn welbekend. Het zijn voorbeelden van Mind over Matter.
Er is veel onderzoek gedaan dat de kracht van de geest aantoont.
Maar de kracht van de geest is niet genoeg.

Zielskracht is groter. Soul over Matter betekent dat je ziel dingen kan laten gebeuren, zoals heling, preventie van ziekte, verjonging en verlenging van het leven, alsmede transformatie van elk aspect van het leven, inclusief relaties en financiën.
Het uiteindelijke doel van Soul over Matter is het verlichten van je ziel, het verlichten van alle zielen van de mensheid en het verlichten van alle zielen (inclusief dieren, natuur etc) in de hele wereld en in alle universa.

Dat is een heel groots doel en het zal nog wel lange tijd duren en vele stappen vragen voor dat doel bereikt kan worden. De eerste stap begint bij het helen en verlichten van onze eigen ziel. En dat is precies het doel van het Tao Field Transformation Program. Om heling en licht te brengen naar de ziel van iedere deelnemer.
Zoals ik al schreef is het daarom voor mij geen toeval dat de start van dit programma gelijk valt met de viering van het jubileum van het Zielenlicht tijdperk.

We staan nog aan het begin van deze belangrijke periode waarin het steeds meer gaat om het hart, om de ziel, om voelen dus en steeds minder om de mind, de ratio, het denken. Het is een tijd waarin steeds meer mensen de kracht van hun ziel, hun speciale vaardigheden en giften, gaan gebruiken. Waarin steeds meer heling zal plaatsvinden vanuit de ziel, door gebruik te maken van de kracht van de ziel. Een tijd waarin steeds meer informatie bekend en gedeeld zal worden over de ziel en de spirituele wereld. Een tijd waarin we steeds meer toewerken naar Liefde, Vrede en Harmonie tussen alle zielen.

Mijn Shi Fu’s hadden aangegeven, zoals ik eerder schreef, dat het belangrijk was om de informatie over dit Programma te delen in mijn nieuwsbrief, omdat er nog 4 andere mensen in mijn kring waren die interesse zouden hebben in deelname. En dat ik daarom hen ervan in kennis moest stellen. Tot mijn blijde verrassing waren er inderdaad precies 4 mensen die reageerden op mijn nieuwsbrief eerder die week.
Er waren verschillende vragen die mij de gelegenheid gaven om meer uit te leggen.
En dat is iets wat ik altijd met heel veel plezier en liefde doe. Het geeft een goed gevoel om mensen te helpen om meer te begrijpen over de kracht van de ziel om zo meer liefde, meer energie, meer gezondheid te ervaren.
Maar naast dat ik het gewoon echt heel fijn vind om te doen is er nog een diepere betekenis. En de kracht daarvan mocht ik later die avond heel duidelijk ervaren.

Doel van het leven
Het doel van het fysieke leven is om de spirituele reis te dienen.
Het doel van je spirituele leven is om te groeien als ziel. Om het licht en de deugd, de positieve informatie in je ziel, te doen toenemen.
Hoe doe je dat het beste? Door anderen te helpen.
Hoe meer je helpt om anderen zich gelukkiger en gezonder te laten voelen en/of om met meer zielskracht door het leven te gaan, hoe meer zegeningen je er zelf voor terug zult ontvangen. Je ontvangt misschien geen materiële beloningen, maar je zult veel deugd verwerven. Deze deugd of goed karma zal je spirituele leven en je helingsproces ondersteunen.

En wat is nu mooier dan mensen toegang geven tot informatie die hun gezondheid kan versterken? Ik vond het een eer om hen te begeleiden om samen met mij dit programma te starten. Het kostte echter wel behoorlijk wat tijd en de tijdsdruk in combinatie met die krachtige energie die dag maakte dat ik me niet heel erg ontspannen voelde. Ik stond voor mijn gevoel onder hoogspanning ⚡😵‍💫⚡ maar gelukkig was alles op tijd afgerond en kon iedereen bij de start van het Programma zijn.

Versterking
Toen het Programma die avond begon voelde het voor mij of ik opnieuw een enorme versterking van licht en frequenties door me heen voelde gaan, alsof ik de derde krachtige healing ontving in korte tijd.
Daar had ik geen rekening mee gehouden. Ik dacht dat ik de krachtige healing waarmee dit programma zou starten al had mogen ontvangen. Maar ik kreeg dus een heel duidelijke “boost”. Wat een gift!
En dat vind ik het mooie aan de zielenwereld, aan het spirituele pad.
Zoals dr. en Master Sha zo vaak zegt: Heaven is most fair = De Hemel is heel eerlijk.
Wat je geeft komt naar je terug. Deel jij je energie met anderen om hen te helpen, krijg je energie terug.
Deel jij je kennis met anderen en onderwijs je de Tao, dan geeft de Tao jouw diepere inzichten ervoor terug.
Geen enkele investering van wat je doet gaat op die manier verloren.

Toen ik na afloop van de online bijeenkomst, eindelijk tijd had om te mediteren en me af te stemmen op mijn Shi Fus, gaven ze me een heel duidelijke boodschap door:

“Op deze dag heb je een nog diepere transformatie van de blokkades van je hart ontvangen als geschenk voor al je harde werk en al je onvoorwaardelijke dienstbaarheid aan je cliënten. Het heeft je diepere innerlijke vrede gebracht, meer mentale helderheid, een boost in je levenskracht en bovenal heeft het je hart en ziel verder geopend voor wat komen gaat. Wat je gegeven is, heeft je zielsenergie verhoogd, het heeft je spirituele kanalen geopend en het heeft je deugd gebracht om je dienstverlening te verbeteren.
Mediteer de komende weken diep met deze schat, gebruik hem om maximaal voordeel uit dit programma te halen en heel je leven zal transformeren.
Het heeft de deur voor je geopend om je ziel, hart, geest en lichaam op een dieper niveau te helen. Het heeft je verlichting gebracht van je gezondheidsproblemen, het zal je energie ondersteunen zodat je vaker kunt gaan wandelen, het heeft je hart geopend en op één lijn gebracht. Het zal je de rest van je leven diepe liefde en verbinding brengen.
Wat je op deze dag is gegeven, heeft de blauwdruk voor de rest van je leven totaal veranderd. Je bent geliefd, je bent gezegend.”


Ik was erg geraakt door deze boodschap. Ook al was mijn dag totaal anders verlopen dan ik die morgen voor ogen had, uiteindelijk had ik precies bereikt waar ik op had gehoopt.

En ik kan je zeggen, nu op deze 7e dag van september dat ik dit schrijf, dat ik dit inderdaad allemaal ervaar. Mijn hart voelt totaal anders aan en mijn leven begint stap voor stap een andere vorm te krijgen.
Dat is de kracht van de Tao.
Dat is de kracht van Tao Healing.
Dat is de kracht van werken met de kracht van de ziel.
Dit is het meest krachtige Programma dat ik ooit heb gevolgd om verandering te brengen in mijn 30-jaar durende helingsproces van ME/CVS. Een ieder die deze aandoening kent, weet hoe lastig het is om verbetering te creëren. De afgelopen weken hebben me echt weer een stap verder geholpen in de juiste richting.
Ik weet dat het nog velen meer zal kunnen helpen om verlichting van klachten bij een (chronische) aandoening te ervaren. Dat is de reden dat ik dit blog schrijf. Ik gun iedereen de kans die ik heb gekregen om te ervaren wat dit Programma brengt.

We zijn niet begiftigd met een inherent goed of slecht leven.
We krijgen een leven en het is aan ons om te bepalen of het goed of slecht wordt.
~Marcus Aurelius~Nieuwe start
Voor hen die nu denken: “oh Barbara had ik dat maar geweten, dat had ik ook wel willen doen.”
Geen zorgen! Je kan meedoen met de nieuwe ronde die volgende week, 12 september 2023, officieel van start gaat. Of er daarna nog een vervolg komt is onduidelijk. Ik hoop van wel zodat nog meer mensen dit kunnen gaan ervaren. Stuur me een berichtje als je interesse hebt en graag meer details wilt horen.
Wil je mijn ervaringen lezen en samen met mij ontdekken wat het uiteindelijke resultaat gaat zijn, blijf dan dit blog volgen, waarin ik mijn ervaringen van dag tot dag zal beschrijven.

Liefs Barbara

FOTO: NASA’s volgende generatie maanraket stijgt op vanaf lanceerplatform 39-B op het Kennedy Space Center in Cape Canaveral, Florida, VS, 16 november 2022. (Reuters foto)

~ True beauty is revealed only if there is light from within ~

Certified Soul Healer, Soul Teacher, Soul Communicator (Readings Akashic Records) en Guan Yin Lineageholder

Linktree:https://linktr.ee/barbarakuipers
Website: www.puur-licht.nl

456 weergaven

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *