30-dagen Tao Transformatie Programma ~🪷~ 30-day Tao Transformation Program

Liefde; verhoog de dosis ⚡Love; increase de dose

~ for English: please scroll down, and go to page 2 ~ 


Tao Field Transformation Program, deel 8.

Een arts zei ooit “het beste medicijn voor mensen is liefde”.
Iemand vroeg, “wat als het niet werkt?”.
Hij glimlachte en zei: “verhoog de dosis”.

6 augustus 2023:

lieve lezer,

Wakker worden was zwaar die morgen.
Mijn hoofd voelde aan als een zware wattenbol, alsof mijn hersenen vol mist zaten. Ik was heel moe en nog steeds erg emotioneel.
En als ik zo emotioneel ben dan blokkeert het in mijn hoofd, met name in mijn achterhoofd. Het is dan of informatie niet op normale wijze verwerkt wordt.

Er is een blokkade in mijn hoofd die duidelijker voelbaar is bij emoties en die invloed heeft op de snelheid van de communicatie in mijn hoofd, de openheid van mijn hart, maar ook op het verwerken van bepaalde prikkels en informatie. Drink ik voldoende water en ben ik even wakker dan gaat het veelal een stuk beter, maar mijn hersenen lijken wel elke morgen als een soort diesel langzaam te moeten “warm draaien”, gifstoffen en emoties te moeten verwerken, circulatie moet opgestart worden.

En dat is iets wat ik heel moeilijk vind en waar ik maar niet aan kan wennen. Zeker niet omdat ik voor ik ziek werd een super snel werkend en bijna fotografisch geheugen had. Het is zo lastig geweest toen ik zo ziek was, om compleet gedesoriënteerd te zijn in mijn eigen huis, mijn meubels niet te herkennen, de ingrediënten in de keuken niet te herkennen. Ik kon op die momenten alleen functioneren doordat alles een vaste plek had, wetende waar iets stond en wat er in zat. Zette iemand het op een andere plek of was het een ander merk dat ik niet kende, dan had ik een groot probleem. Alleen als mijn hoofd helder en functionerend was kon ik voorraden aanvullen.

Dat is naarmate ik meer opknapte, mijn hart weer verder opende, mijn energie als gevolg daarvan toenam, gelukkig wel weer veel beter geworden. Ik kan weer redelijk in mijn keuken functioneren en zelf boodschappen doen, maar ik ben nog niet op mijn oude niveau waar ik weer zijn wil. Zeker na het ontvangen of doorgeven van krachtige blessings waarbij er zoveel emoties worden losgemaakt, voelt het weer of ik tijdelijk terug ben in die mist en dat maakt fysiek bewegen uitdagend.

Elk nadeel heb zijn voordeel
Het was heel fijn om die lieve hond en zijn baasjes gisteren te mogen helpen bij zijn overgaan en hem het licht en de ondersteuning van mijn Shi Fus te mogen geven. Anderen helpen geeft mijn bestaan waarde, maar blessings als deze doen uiteraard wel wat met mij. Mijn emoties worden natuurlijk ook aangeraakt en dat heeft voor mij zekere gevolgen.
Toch ben ik dankbaar dat ik op deze wijze kan functioneren. Mijn lichaam is weliswaar beperkt en mijn hersenfuncties gaan nog niet zo snel als het maatschappelijke verkeer soms vraagt, maar mijn spirituele kanalen zijn alleen maar verder geopend tijdens mijn ziekte, misschien wel door mijn ziekte. En daardoor kan ik eigenlijk zoveel meer dan voor ik ziek werd. Ik kan nu mensen helpen op een wijze die ik voorheen niet kon en die ik waardevoller vind dan de goede carrière binnen de rechterlijke macht die ik voorheen in het vooruitzicht had!

Ik kan healingsessies op afstand doorgeven, zittend, zonder te hoeven lopen, en mijn 10-vinger blind typen is onaangetast gebleven. Dat is en blijf ik bijzonder vinden dat bepaalde aspecten van het normale leven zijn verminderd, terwijl mijn spirituele kanalen en alle mogelijkheden om een ander te helpen zijn versterkt. Sterker nog, het lijkt wel juist doordat ik deels zo beperkt ben geraakt alsof die andere kant is versterkt. Maar dat zie je vaker als bepaalde functies afnemen dat andere functies dan sterker worden. Mensen die blind zijn bijvoorbeeld worden vaak veel gevoeliger. Alsof de hersenen andere paden aanleggen of gaan gebruiken die ze daarvoor niet nodig hadden.

Ik kan daardoor nog steeds een groot verschil maken in het leven van anderen en dat geeft mijn eigen leven kleur en waarde. Ik kan mensen nu helpen om gezonder en gelukkiger in hun vel te zitten, ondanks/dóór mijn beperking. Ik gebruik nu andere delen van mijn hersenen waar ik voorheen niet zoveel toegang toe had als nu. Een gevalletje “elk nadeel heb zijn voordeel”? 😉
Neemt niet weg dat ik andere aspecten van het leven mis, heel erg mis….

Die morgen toen ik wakker werd voelde ik de diepe pijn van het loslaten van deze lieve hond en daarmee kwamen er emoties mee dat er uiteraard een moment gaat komen dat ik mijn dierbaren moet gaan loslaten, terwijl ik ze al zo lang mis en ze zo graag (vaker) zou willen zien.
De sociale interactie met hen die me dierbaar zijn, de spontaniteit van even ergens naar toe gaan, de belangrijke gebeurtenissen fysiek meemaken in plaats van via de telefoon, alles kwam omhoog en werd extra voelbaar die morgen.
Ook al ben ik er redelijk aan gewend geraakt en kan ik het grotendeels accepteren, er zijn momenten dat de pijn in alle hevigheid voelbaar is. Dit was zo’n morgen. Ik voelde zo diep hoe graag ik ook dát deel van mijn leven weer terug wil.

Zelf-heling

Ik besluit om mijn meditatie en zelf-helingsoefeningen voor mijn hart daarop te richten en te zien of ik meer terug kan krijgen van wat me zo lief is. Er is een krachtige animatie video in het Tao Field Transformation Program en ik zet deze aan om me te helpen om mijn hart te helen.

Noot: Deze animatie kan ik hier niet delen want is onderdeel van het programma, maar op mijn blog heb ik wel een andere soortgelijke oefening geplaatst die iedereen kan doen. Er zijn immers vele oefeningen voor het openen van je hart. Je vindt deze in de sectie zelf-helingsoefeningen.

Het is van belang om mijn hart nog verder te openen, om meer van mezelf te houden, ook van de delen die zich nog niet goed voelen of uitdagingen hebben. Om de situatie te accepteren zoals die is en ondanks alle uitdagingen en beperkingen onvoorwaardelijk van mezelf, mijn lichaam, mijn leven te houden. Het is van belang om daar ook zelf-vergeving bij te betrekken, want als je zo lang zo veel moet missen dan zijn er momenten dat je je schuldig gaat voelen dat je er weer niet bij kan zijn, weer NEE moet zeggen, terwijl je weet dat anderen jou net zo missen als jij hen…..

Overal waar uitdagingen zijn, is er een gebrek aan liefde.
Een uitdaging, pijn, blokkade wordt vaak genegeerd, omzeild. Herkenbaar?
Ik vraag om vergeving van die ziel van de uitdaging, van de blokkade in mijn hart en hersenen, die ik duidelijk te weinig liefde heb gegeven.
Ik geef bewust liefde en dankbaarheid aan de ziel van de uitdaging.
Ik probeer de boodschap die deze situatie in zich verborgen houdt te begrijpen en dieper te doorgronden, zodat ik een kans heb om te transformeren en te leren.

Liefde kan alle blokkades oplossen.
En daarom is het nodig om onvoorwaardelijk van mezelf, deze ziekte, uitdaging te houden.

Ik verbind me diep met de blokkades en chant de mantra Da Ai. Wat je chant, is wat je wordt. Da Ai is Mandarijn Chinees voor onvoorwaardelijke liefde, grootste liefde. En dat is wat ik wens, ik wens me helemaal te vullen met de grootste liefde.

Da Ai
Da Ai
Da Ai
Da Ai

Terwijl ik meechant met de animatie video, klop ik zacht op mijn hartchakra om de cellen te laten bewegen en te helpen openen, zodat de energie kan gaan stromen en onvoorwaardelijke liefde mijn hart kan vullen.
Niet alleen de energie gaat zo stromen, ook mijn tranen.
Het is fijn om te ontladen en zo ruimte te creëren.


Grootste Liefde
Onvoorwaardelijke Liefde
Da Ai
Da Ai

Ik observeer hoe het voelt als mijn hart opent om al die onvoorwaardelijke liefde te ontvangen.

Onvoorwaardelijk van mezelf houden is de sleutel om dieper te gaan in mijn transformatieproces, om mijn hart steeds verder te openen om al die onvoorwaardelijke liefde van mijn eigen ziel, van mijn shi fu’s, van de Divine, Tao, Bron te kunnen ontvangen.

Operatie

Plotseling zie ik met mijn derde oog een groot en krachtig lichtwezen achter me staan. Er ligt een hand op mijn schouder en het ziet eruit of ik een mes in mijn hartchakra krijg via de rug, maar met de goede intenties. Het doet geen pijn. Ik schrik er ook niet van, want ik voel de liefdevolle aanwezigheid. Het lijkt of er iets uit mijn hartchakra wordt verwijderd. Daarna zie ik hechtingen aangebracht worden.
Het doet me denken aan een “Soul Operation”. Dat is net zo iets als bij een fysieke operatie alleen wordt dit uitgevoerd op zielsniveau. Er wordt dan op zielsniveau een opening gecreëerd, waardoor de zware, donkere energie het gebied kan verlaten, licht de geopende ruimte kan vullen en daarna wordt de opening dichtgemaakt via licht en “hechtingen” om het licht en de energie op de plek te houden. Het voelde zo krachtig aan.  

Ik voel daarna zo veel meer ruimte in mijn hartchakra en veel meer innerlijke rust. De tranen stoppen en ik voel dat ik veel beter begin te functioneren op alle vlakken. Ik ben erg dankbaar voor de krachtige hulp die ik mocht ontvangen.

Zielencommunicatie

Daarna stem ik me af op mijn Shi Fu’s en krijg ik via zielencommunicatie strikte instructies van hen wat ik die dag moet doen. Ik was van plan om mijn achterstand van lesuren wat in te halen, maar mijn Shi Fus hebben een ander plan en ik heb geleerd dat daar altijd een bedoeling voor is.

Mijn dierbare dochter. Op deze dag is het belangrijk dat je dieper in de essentie van dit Programma duikt en het deelt met je cliënten. Het is belangrijk om te delen, om die boodschap naar hun bewustzijn te brengen. Dien hen op deze manier. Bekijk de opname van de lessen later, duik eerst in de Zoom bijeenkomst om de informatie dieper te begrijpen en deel het dan vanuit je hart. Je kunt het!

Writer’s block
Ik verdiep me meer in de details van het programma en begin te schrijven. Ik heb altijd al heel graag geschreven. Het gaf me altijd energie, maakte me blij, opende mijn hart en creativiteit. Woorden stroomden meestal vloeiend uit mijn vingers, maar… dat was de laatste tijd anders. Het leek wel of ik een Writer’s Block had. Schrijven was dus meer een opgave geworden dan een creatief proces waar ik vreugde uit haalde.

Maar als mijn Shi Fus willen dat ik een nieuwsbrief schrijf dan moet ik dat maar doen dacht ik. Tot mijn blijde verrassing bleek dat het die dag weer als vanzelf ging. Ik kreeg steeds meer energie, woorden en zinnen vormden zich organisch/vloeiend zonder moeite, de structuur hoefde ik niet eens over na te denken. Het was zitten en non-stop typen tot de inspiratie stopte. Toen ik het terug las merkte ik meteen op dat alles in logische duidelijke volgorde in het scherm stond.

WOW! Wat een heerlijke verrassing. Die ochtend was duidelijk een deel mijn verzoek in vervulling gegaan. Ik kon weer iets doen voor mezelf wat mij veel blijheid bracht en tegelijkertijd er anderen mee helpen.
En wat zo mooi was, was dat ik die avond weer 8 uur lang in de DOEF DOEF DOEF herrie zat van de zware bassen van een strandfeest. Iets wat me normaliter helemaal leegtrekt, maar doordat ik zo in flow aan het typen was en daar zo blij van werd, had ik er veel minder last van dan normaal.
En nog fijner was toen mensen reageerden op de nieuwsbrief en interesse hadden in het Tao Field Transformation Program.


Leef je leven vanuit je hart.
Deel vanuit je hart.
En jouw verhaal zal de ziel van mensen raken en helen.

~ Melody Beattie ~Ik begon echt de effecten van het openen van mijn hart en de kracht van dit programma te merken.
Zo diep, diep dankbaar.
En ik wist zeker dat het dat ook zou gaan doen voor hen die nu meer over het Programma wisten. (Mocht jij daar nu ook interesse in hebben, op 5 sept. 2023 start een nieuwe ronde van het Programma. Neem dan gerust contact op.)

Wat als een zware ochtend begon, eindigde die avond met een heel blij gevoel in mijn hart. Ik had een deel van mezelf teruggevonden wat ik lange tijd kwijt was geweest. De kracht van het Tao Field Transformatie Programma begon zich te tonen en er waren nog vele dagen te gaan… Dat beloofde nog heel veel!

liefs Barbara

~ True beauty is revealed only if there is light from within ~

Certified Soul Healer, Soul Teacher, Soul Communicator (Readings Akashic Records) en Guan Yin Lineageholder

Linktree:https://linktr.ee/barbarakuipers
Website: www.puur-licht.nl

422 weergaven

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *