30-dagen Tao Transformatie Programma ~🪷~ 30-day Tao Transformation Program

Wat je geeft, komt naar je terug ⚡What you give, comes back to you

~ for English: please scroll down, and go to page 2 ~ 


Tao Field Transformation Program deel 6

En de dag kwam
dat het risico om strak in een knop te blijven

pijnlijker was dan
het risico om te bloeien.”
~ Anais Nin ~

4 augustus 2023:

Lieve lezer,

Als we graag gezond willen worden, kunnen we niet doorgaan op dezelfde wijze als we voorheen deden en dezelfde dingen doen als waardoor we ziek werden. We zullen iets moeten vinden om de blokkade(s) die is/zijn ontstaan te transformeren, om de donkerte die er is door licht te vervangen.

Om een blokkade te transformeren is er een hogere frequentie nodig dan de frequentie die de blokkade in zich heeft. Als we onszelf verbinden met hogere frequenties van licht, met positieve emoties, met positieve gedachten en de positieve frequenties zijn hoog genoeg, dan kan de donkerte transformeren. Indien we exact de juiste frequentie brengen naar de blokkade, kan deze verdwijnen. Wanneer de blokkade weg is, kan er heling plaatsvinden.

Heel lang hebben de blokkades in mij, de diepe pijn en trauma, een hogere frequentie gehad dan ik met mijn eigen lichtkracht, mijn positieve gevoelens en gedachten kon transformeren. De blokkades bleven dus bestaan.
Gisteren had ik echter zoveel Licht ontvangen vanuit de hogere Dimensies, met zulke hoge frequenties, dat ik echt kon voelen dat er nu wél heel veel aan het veranderen was.
Waar ik het heel duidelijk aan merkte was dat het zoveel makkelijker was die morgen om op te staan! Het kostte me veel minder tijd om vanuit bed op te staan, naar de wc, naar de keuken, en naar de computer te gaan. Alles ging makkelijker. Waar het op slechte dagen soms wel 2 uur kon kosten voor ik mijn lichaam zover had dat het enigszins wilde functioneren, omdat alles in slow motion gaat, kostte het me nu maar 45 minuten. Wat een verschil na slechts 1 dag!

Ik had ook dieper en beter geslapen en voelde echt dat ik meer energie had en mijn zenuwstelsel beter werkte. Ik voelde zoveel dankbaarheid en bovenal voelde ik hoop. Hoop dat ik nu eindelijk in staat zou zijn de komende tijd om een volgende stap in mijn helingsproces te maken.

Mijn Shi Fus stonden erop dat ik een getuigenis zou schrijven en zou inzenden naar Master Sha als dank voor wat ik had ontvangen en om anderen te helpen en inspireren.

Dankbaarheid
Dankbaarheid is heel erg belangrijk als je een krachtige blessing hebt ontvangen.
Het is van belang om je dankbaarheid te uiten/te tonen aan het Goddelijke, de Tao, De Bron, omdat alles vanuit de Bron komt.
Het is van belang om dank uit te spreken naar de ziel of zielen van wie je hulp hebt gevraagd, omdat ze je hun liefde, licht en helende zegen gaven.
Het is van belang om dankbaarheid te geven aan je eigen ziel, omdat je ruimdenkend genoeg was om de zegen te ontvangen waar je om vroeg. (Als je er niet echt voor open staat om licht en heling te ontvangen, zul je helaas minder kunnen ontvangen). Dus dank ook je eigen ziel voor zijn/haar openheid.
Dankbaarheid is een belangrijke spirituele hoffelijkheid en niet minder belangrijk dan het tonen van dankbaarheid aan anderen in ons dagelijks leven.


Daarom werd ik sterk geleid door mijn Shi Fu’s om mijn dankbaarheid te uiten. Zoals altijd weten mijn prachtige Shi Fu’s weer meer dan ik…

Want waar ik nooit rekening mee had gehouden was, dat mijn dankbaarheidsbrief werd voorgelezen tijdens onze online les die middag. Ik merkte direct dat er allerlei negatieve gedachten en emoties opkwamen die nog om transformatie vroegen 😉:
“O jee, moest mijn getuigenis echt voorgelezen worden?, Ik had helemaal niet zoveel resultaat als anderen nog. Ik had ook helemaal niet zoveel grootse woorden gebruikt. Ik had meer mijn dankbaarheid geuit voor de hoop en het plezier dat ik voelde en dat zo veel voor mij betekende. Mijn woorden kwamen recht uit mijn hart, dat wel, maar ik schrijf nu eenmaal niet in overtreffende trap zoals ik dat hoorde in andere getuigenissen die vóór mij werden voorgelezen en dat negatieve stemmetje in mij vroeg me keer op keer: Was het wel goed genoeg…? ”
Twijfel sloeg toe…

Dat bleek niet nodig! Want vlak nadat mijn stuk was voorgelezen voelde ik nog meer Licht en Blessings mijn kant op komen. Ik voelde me goed die middag, nog steeds blij verrast door hoeveel verschil ik die ochtend had ervaren bij het opstaan, maar ineens begonnen zonder aanleiding, de tranen te stromen en ze bleven stromen, zeker wel een uur… Wat een ontlading van vele emoties die al zo lang vast hadden gezeten en waar ik niet eerder toegang toe had. Tja ook als je sterk bent, en je er het beste van probeert te maken binnen de omstandigheden die je hebt, wil dat niet zeggen dat er geen emoties zijn.

Huilen is echter iets wat ik niet zo gemakkelijk doe. Meestal dwing ik mezelf sterk te blijven en het maar te nemen zoals het is. Dat heeft goede kanten, maar het zorgt er ook voor dat bepaalde emoties geen uitweg meer hebben en vast gaan zitten. En dat is niet zo goed. Dan is er echt iets bijzonders nodig om dat los te maken. En dat gebeurde nadat ik voor de tweede keer in korte tijd die krachtige frequenties van Licht door me heen voelde gaan. Ineens kwam een vloedgolf van tranen los. Wat een zege!


Delen is helen

Ik had in die brief ook mijn dankbaarheid geuit voor alle transformatie die ik in de afgelopen 13 jaar had ontvangen en kort verteld hoe alle hulp vanuit de Bron mijn leven had gered, in de hoop dat het ook anderen kon inspireren.
En zo blijkt maar weer dat het waar is: Delen is Helen! wanneer je de voetsporen van Waarheid volgt in het dienen van anderen…

Dienstbaar zijn is enorm belangrijk. Voor de ander, maar ook voor jezelf.
Wanneer je onvoorwaardelijke service verleent om anderen te helpen, zul je daar zelf zegeningen voor terug ontvangen. Wat je uitzendt, komt terug… Help je een ander, ontvang je hulp terug vanuit de Bron.
Je ontvangt misschien geen materiële beloningen, maar je zult veel deugd verwerven. Deze deugd of goed karma zal je spirituele leven en je helende reis ten goede transformeren.

In het Tao Transformatie Programma legde Master Sha het als volgt uit:

“Delen is een grote dienst. Wanneer je je positieve ervaringen deelt, anderen helpt en inspireert, zullen ontelbare boeddha’s, heiligen, hogere dimensies, hemelse generaals en soldaten, ontelbare planeten, sterren, sterrenstelsels en universa je automatisch zegenen voor verdere transformatie. Ze zullen hun licht delen met je en doorgaan met het verwijderen van blokkades op je ziel, in je hart, in je geest, in de energie en in de materie voor het verzoek dat je hebt gedaan.”

En dat was precies wat ik voelde gebeuren nadat mijn woorden van dankbaarheid en mijn ervaring waren voorgelezen. Er kwam nog meer licht naar me toe en mijn hart en emotionele centrum werden verder geopend.

Terwijl ik nog bezig was om mezelf te overtuigen dat mijn woorden goed genoeg waren geweest, kreeg ik van een paar bekenden lieve appberichtjes dat ze zo geraakt waren door mijn woorden, dat het zo oprecht klonk juíst omdat het niet in overtreffende trap was geschreven. En daarmee kon ik nog meer loslaten en mezelf nog verder openen om al dat extra licht dat mij wilde helpen volledig te ontvangen.

Tja,.. soms moet je kennelijk gewoon vertrouwen dat wat je schrijft of doet vanuit je hart, dat het authentiek is en goed genoeg.

Transformatie
Na al die vele tranen merkte ik ’s avonds ineens dat de pijn in mijn nek was veranderd, de druk op mijn voorhoofd was veranderd, de pijn in mijn Frozen Shoulder die ik al sinds mei heb was afgenomen en ik mijn rechterarm ineens beter en meer bewegen kon. Zo snel kan het dus gaan 😳 Wat een geschenk…

Zo dankbaar voor de aanvullende blessings en voor de wijsheid van mijn Shi Fus en van mijn eigen ziel dat het belangrijk was om de tijd te nemen een getuigenis te schrijven.

De ziel weet altijd wat ze moet doen om zichzelf te helen.
De uitdaging is om de geest tot zwijgen te brengen.

Liefs Barbara

~ True beauty is revealed only if there is light from within ~

Certified Soul Healer, Soul Teacher, Soul Communicator (Readings Akashic Records) en Guan Yin Lineageholder

Linktree:https://linktr.ee/barbarakuipers
Website: www.puur-licht.nl

489 weergaven

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *