30-dagen Tao Transformatie Programma ~🪷~ 30-day Tao Transformation Program

(Chronische) ziekte spiritueel benaderd⚡(Chronic) illness approached spiritually

~ for English: please scroll down, and go to page 2 ~ 


Tao Field Transformation Program deel 5

3 augustus 2023:

Een gebroken hart heelt
als we de genezing zo diep laten gaan als de wond ging.
Beth Moore

lieve lezer,

Waarom het zo belangrijk was om direct te registreren werd me al snel duidelijk 😊.
Dr. en Master Sha is iemand die helpt wanneer hij kan en geeft en geeft en geeft…

Het Tao Transformatie Programma zou officieel starten op 8 augustus 2023, maar Master Sha wilde daar duidelijk niet op wachten. Terwijl ik naar een van mijn lesuren voor gecertificeerde Tao Hands Practitioners luister, hoor ik Master Sha ineens zeggen: “Iedereen die al is geregistreerd voor het Tao Transformatie Programma ontvangt de blessings vandaag, zodat je nu al kunt beginnen met helen en transformeren. Je krijgt dus een paar dagen extra. Ik kan niet wachten om jullie transformatie proces te zien.” 🌟💗🙏🏻

WOW! Wat een gift! Mijn hart maakt niet een sprongetje, maar een megasprong…. en ik zit meteen te trillen op mijn stoel…. 🤩
Even later geeft Master Sha één van de grootste blessings die ik me kan voorstellen:
Het Licht komt vanuit hogere dimensies om de negatieve informatie, energie en materie te veranderen en vult mijn hart.
Ik zie het licht in en om me heen en bovenal voel ik hoe de zwaarte, de druk op me afneemt.
Ik begin van top tot teen te schudden, alsof al het donker uit me geschud moet worden, zoals een hond het water van zich afschudt nadat hij gezwommen heeft.
Er wordt eerst ruimte gemaakt, schoongemaakt, om de gast te kunnen verwelkomen.

Vlak daarna ontvangt iedereen een krachtige lichttransmissie voor hun verzoek. Ik voel hoe deze krachtige lichtoverdracht plaatsneemt in mijn hart. Het licht is zo krachtig dat het heel diep doordringt. Zó diep dat het zelfs het diepe trauma in mij weet aan te raken en in het licht weet te zetten.

Gevolgd door het derde aspect van de blessing: een krachtige lichtbescherming, die ik met mijn derde oog zie als een netwerk van licht om me heen, zodat de donkerte mij niet opnieuw kan raken.
Nu kan mijn ziel een begin maken met op krachten komen….🙏🏻

Rust

Wat daarna het meest opvalt is de immense rust in en om me heen.
Als je zoals ik zowel de lichtzijde als de donkere zijde ziet/voelt/hoort en je merkt dat die donkere zijde je ziel continue tegenhoudt, dan is het heel onwerkelijk als er ineens rust is.
Mensen denken/zeggen vaak dat als je ME (myalgische encefalomyelitis) hebt dat je levensmoe bent.
Nou ik kan je zeggen dat ik allesbehalve levensmoe ben, ik wil niets lievers dan leven! Daarom “strijd” ik al 30 jaar (met succes) voor verbetering.
Ik ben bijzonder dankbaar voor mijn open spirituele kanalen en de sterke connectie die ik heb met de lichtzijde, voor alle informatie en kracht die ik mag ontvangen. Zonder hen zou ik mezelf en anderen niet op zovele manieren hebben mogen helpen.
Maar die andere zijde is er ook. Geen Licht zonder Donker….
En die donkere zijde heeft net als de lichtzijde, verschillende frequenties en dimensies en zijn krachtig in hun weerstand. Ze leren me heel veel, dat ook. Het is niet alleen maar donker en moeilijk en slecht. Ze brengen ook veel inzicht. Maar de weerstand om mij verder te laten helen is ook heel groot.

En mijn ziel is moe; moe van het continue gevecht tegen al die niet zo lichte wezens die ik sinds ik ziek werd, altijd om me heen heb ervaren en die me tegenhielden of leeg trokken. Die me op die manier verhinderden om (verder) te herstellen, waardoor ik niet door dat plateau heen kon breken. Tegen hun kracht en weerstand was ik namelijk helaas niet opgewassen. En hoe dankbaar ik ook ben dat ik via de Lichtzijde zo veel beter ben nu dan die 3-5% kracht en levenskwaliteit waar ik ooit mee te maken had, ik wil heel graag verder herstellen dan het plateau waar ik tegenaan liep.

Fysiek -Spiritueel
Het is met zekerheid te zeggen dat geen enkele medische behandeling hierbij kan helpen, aangezien de medische behandeling zich richt op het fysieke aspect, het lichaam. Misschien ook het mentale aspect. Maar het spirituele aspect wat zo duidelijk verbonden is met chronische aandoeningen wordt normaliter niet meegenomen in een medische behandeling. Terwijl dat ook zo enorm van belang is. Wellicht dat daarom zovele mensen helaas weinig blijvende verbetering ervaren en veel aandoeningen chronisch of onbehandelbaar zijn.

We zijn allemaal spirituele wezens. We zijn zielen in een menselijk lichaam. Het is niet andersom, we zijn geen mensen die een spirituele ervaring hebben. Of je hier nu wel of niet in gelooft is irrelevant. Ook zij die er niet in geloven hebben een ziel en zijn in de kern een spiritueel wezen 😉


Als we tot de conclusie komen dat we allemaal spirituele wezens zijn
die een fysieke ervaring hebben,
dan moeten we onze fysieke problemen
ook op spirituele wijze benaderen.

Dat is wat ik oprecht geloof. We hebben de spirituele benadering op zijn minst naast de fysieke behandeling nodig. In ieder geval geldt dat heel duidelijk voor mijzelf. Met alleen een fysieke behandeling ging ik 17 jaar lang alleen maar verder achteruit. Sinds de gecombineerde aanpak realiseer ik 13 jaar lang groei en verbetering.

Na deze krachtige blessings die ik heb mogen ontvangen, voel ik eindelijk rust om me heen. Die krachtige lichtwezens uit deze hogere dimensies kunnen wel doen wat mij en al die krachtige lichtwezens die mij dagelijks ondersteunden niet lukte. Het is alsof de oorlog in de zielenwereld om me heen eindelijk is gestaakt… Zó DIEP DIEP Dankbaar!
Master Sha is niet zonder reden wereldwijd bekend om zijn krachtige verbinding met de hogere Dimensies. Vele mensenlevens veranderen… inclusief de mijne 🙏🏻
Ik ben zo dankbaar dat ik door mijn Shi Fu’s geleid werd die bewuste dag in 2010, zodat ik Master Sha kon ontmoeten en mijn levensbedreigende situatie een andere wending kon krijgen.

Verandering

Er zijn mensen die na deze vorm van spirituele hulp een directe verlichting van hun klachten ervaren.
Mijn ziel voelt zich inderdaad ook direct beter, maar voor mijn lichaam is dat vaak anders.
Na deze hoge lichtfrequenties ben ik heel licht in mijn hoofd, alles zoemt en trilt en vibreert. Ik heb ook pijn in mijn linkerschouderblad en mijn zenuwstelsel heeft moeite om zich aan te passen.
Maar wat zo opvallend is, is dat ik vrij kort daarna al zo een ongelooflijke blijheid voel opkomen. En ook mijn energie neemt toe. Wat ik ook voel is dat de stijfheid in mijn nek en schouders afneemt. Alsof er een juk vanaf is.

Maar daarna voel ik de zuivering starten….. Dat is “part of the deal” 😊
Daar waar zo veel licht en hoge frequenties binnenkomen, daar zullen de lagere frequenties weggaan. Mijn lieve lijf mag dus hard aan het werk om al die zuiveringsreacties aan te kunnen. Er is een begin gemaakt van verdere transformatie.

Wat een onverwachte en bijzondere start van dit Tao Transformatie Programma!
Morgen kun je lezen dat het daar niet bij blijft….

Liefs Barbara

~ True beauty is revealed only if there is light from within ~

Certified Soul Healer, Soul Teacher, Soul Communicator (Readings Akashic Records) en Guan Yin Lineageholder

Linktree:https://linktr.ee/barbarakuipers
Website: www.puur-licht.nl

460 weergaven

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *