30-dagen Tao Transformatie Programma ~🪷~ 30-day Tao Transformation Program

Heling van ME/CVS⚡Healing of ME/CFS

~ for English: please scroll down, and go to page 2 ~ 


Tao Field Transformation Program deel 3

1 augustus 2023:


Keuze, kans, verandering
Je moet de keuze maken,
om de kans te nemen,
als je wilt dat er iets in je leven verandert.
~auteur onbekend~

lieve lezer,

Hoewel het Tao Field Transformation Program officieel op 8 augustus 2023 begonnen is, was er natuurlijk voor die tijd ook al heel veel gaande. Het hele proces begon voor mij op 1 augustus 2023.

Ik had de eerste introductie over dit programma gehoord en daarmee werd er een zaadje geplant in mij. Ik voelde aan alles dat het van belang zou zijn om deel te nemen aan het programma, maar de weerstand was ook duidelijk voelbaar.
Ik had namelijk besloten dat ik in augustus eens rust zou nemen, een soort van vakantie, waarin ik eens even wat meer tijd zou nemen voor de dingen waar ik al veel te lang niet aan toe kwam. Een intensief online programma voor heling had ik daarbij niet in gedachten. Dat was geen rust… Dit kwam dus helemaal niet zo goed uit… of juist wel?!?!

En wat te denken van de intensiteit van het programma. Was het programma niet té intens? Kon ik dat wel aan? Wat als het te veel is en ik juist achteruit zou gaan nu ook de temperatuur weer omhoog zou gaan?

Het hield me de hele nacht bezig: Deelnemen of niet deelnemen?

En indien ik deel zou nemen, wat zou dan mijn focus moeten zijn? Zou ik moeten kiezen voor mijn aandoening of zou ik de focus moeten leggen op iets anders. Ik was immers al redelijk hersteld van de chronische aandoening waar ik mee te maken heb, ME (myalgische encefalomyelitis).
Waar ik ooit zat op dagelijks 3-5%, was ik inmiddels opgeklommen naar 50-60% van mijn capaciteit, op de goede dagen. En dat is al echt wonderlijk te noemen. De meeste mensen met ernstige ME hebben zelden verbetering en als er sprake is van enige verlichting dan gaat het vaak om enkele procenten. Wat ik in 13 jaar Tao Healing heb bereikt was al meer dan bij deze aandoening gebruikelijk is. Iets waar ik me zeer bewust van ben en ook heel erg dankbaar voor ben!
Maar ik zou zo graag nog meer van mijn leven zoals dat was voor ik 30 jaar geleden ziek werd terugkrijgen….en dan ook graag elke dag, niet alleen op de goede dagen als alle omstandigheden mee zitten! Laten we daar maar heel eerlijk over zijn 😊😇

Het is al langere tijd niet meer kritiek, maar ik heb nog steeds symptomen waar ik veel last van heb en die mijn leven nog steeds dagelijks beperken.
De vraag die me die hele nacht bezig heeft gehouden is, hoe ik die restverschijnselen het beste aanpak. Is dat door meer rust zoals ik had gepland, of juist door die extra stap te zetten en een intensief online programma te volgen?

SFI FU

Gelukkig hoef ik niet alles helemaal alleen te beslissen en kan ik via mijn open spirituele kanalen communiceren met mijn gidsen en leraren in de spirituele wereld. Ik noem ze Shi Fu’s. Je kent die naam wellicht wel uit de Kung Fu Panda Films😊

Shifu is een Chinese titel die “bekwaam persoon”, “leraar” of “meester” betekent. Ik ben erg dankbaar dat ik kan communiceren met verschillende leraren in de spirituele wereld. Prachtige en krachtige zielen die bereid zijn mij te begeleiden, waaronder onder meer Guan Yin (de Boeddha / Godin van Compassie) en Yan Wang Ye (de leider van de Akasha Kronieken).
Zij hebben zoveel meer kennis en inzicht dan ik en ik laat me graag door hen en anderen leiden.

ME is immers een aandoening die heel veel organen en systemen beïnvloedt, waaronder de hersenen, het zenuwstelsel, het hormoonstelsel, het spijsverteringsstelsel, de lever, de nieren, het hart, het immuunsysteem en nog veel meer.
Om ME te helen heb ik ervaren dat het niet makkelijk is om alles individueel aan te pakken.
Supplementen en medicijnen hebben vaak bijwerkingen en doen niet volledig wat ik wens dat ze doen. Daarnaast werken ze vooral in op het fysieke lichaam.
Het spirituele lichaam, het emotionele lichaam, het mentale lichaam spelen ook een grote rol in ME en dragen bij aan de reden waarom het een chronische en veelal onbegrepen aandoening is.

Om zo’n complexe aandoening te helen moet ik naar de kern. Maar als mens is het voor mij lastig om het overzicht te hebben van wat de kern is; Wat de oorzaak is; Wat een gevolg is.
Daarom ben ik zo ontzettend dankbaar voor mijn open spirituele kanalen. Ze zijn mijn grootste geschenk gebleken in mijn zoektocht naar herstel en gezondheid. Zonder al die informatie die ik via mijn spirituele kanalen van mijn Shi Fu’s heb gekregen zou ik nooit in staat zijn geweest om zoveel van mijn leven terug te winnen.

Een herstel van 3-5% naar 50-60% is iets waarvan ik me zeer bewust ben dat dit voor velen ongebruikelijk is en dat vele lotgenoten hier slechts van dromen.
Ik wens meer mensen herstel toe en daarom deel ik openlijk hier, hoe ik dat gedaan heb en nog steeds doe.

Dat wil niet zeggen dat het voor iedereen op gelijke wijze zal gaan. Iedereen is immers uniek!
Maar wat gelijk is bij iedereen die te maken heeft met een (chronische) aandoening, is dat er negatieve informatie in het trillingsveld aanwezig is. Door te achterhalen wat voor informatie het is, heb je de mogelijkheid om het om te zetten in positieve informatie welke gezondheid bevordert.
Ik zal in de komende blogpostings gaan delen over de verschillende vormen van negatieve informatie waar ik persoonlijk mee te maken heb, met de intentie op die manier inzicht te geven en daarmee bij te dragen aan het verruimen van het blikveld en het bieden van handvatten om zelf mee aan de slag te gaan.

Mijn Shi Fu’s zeggen me al heel lang, dat ik de mening van de artsen, dat er geen hoop was voor mij, niet moet geloven.
Ik wens dat dit pad wat ik mag bewandelen een voorbeeld mag zijn voor velen. Voelt dit niet als jouw weg, is dat ook prima. Dan hoop ik dat je mijn keuzes respecteren kan.

Verbinden

Ik verbond me ook nu met mijn Shi Fu’s en heb hen gevraagd wat in hun ogen het beste is voor mijn verdere herstel. Er was een heel duidelijke centrale boodschap in de adviezen die ik van hen doorkreeg:
Ik moest me steeds dieper verbinden met mijn eigen ziel, de verwachtingen van anderen los laten en steeds meer in afstemming geraken met mijn ziel. Hoe meer ik in afstemming leef met mijn eigen ziel, hoe meer ik de symptomen verbonden aan ME kan helen.
Dit programma kan me daarbij helpen zo kreeg ik van mijn Shi Fu’s heel duidelijk te horen. Wat het me precies zal brengen zal ik alleen ontdekken als ik mezelf een kans geef.

Ik heb mezelf jaren geleden beloofd dat ik elke kans zou pakken die ik zou krijgen. Dus dat ik zou deelnemen was me duidelijk, ook al had ik geen idee tot welk resultaat het zou gaan leiden.
Het brengt hoe dan ook veel inzicht. En ik schrijf en leg vast wat dit programma me in die 5 weken brengt. Schrijven maakt mij wel bewuster van wat er in mij aan informatie is opgeslagen.
Hoe fijn zou het zijn als het tegelijkertijd anderen helpt!

Dit blog gaat niet om mij, mijn verhaal is voor andere mensen.

Hoe interessant is dat… What’s in a name?
Ik kreeg ME en verloor daardoor steeds meer van mezelf…..
Om te helen van ME moet ik op zoek naar mezelf en me verbinden met mijn ziel? 🤔😳
Hoe doe ik dat dan het beste?

Het antwoord van mijn Shi Fus was om me daarvoor te richten op het HART.
Gedurende de rest van de dag en de volgende dag kreeg ik steeds meer informatie en details. Het werd me daardoor steeds duidelijker dat het belangrijk was om inderdaad die keuze voor mijn hart te maken.
Meer daarover in mijn volgende posting.

liefs Barbara

~ True beauty is revealed only if there is light from within ~

Certified Soul Healer, Soul Teacher, Soul Communicator (Readings Akashic Records) en Guan Yin Lineageholder

Linktree:https://linktr.ee/barbarakuipers
Website: www.puur-licht.nl

443 weergaven

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *