30-dagen Tao Transformatie Programma ~🪷~ 30-day Tao Transformation Program

Wat is: ⚡What is: Tao Field Transformation Program

~ for English: please scroll down, and go to page 2 ~ 


Tao Field Transformation Program deel 2

Wat is het Tao Field Transformation Program?

Lieve lezer,

Het Tao Field Transformation Program is een diepgaand transformerend online programma van 30 dagen, dat is gestart op 8 augustus j.l. en dat wordt aangeboden door mijn leraar dr. en master Zhi Gang Sha. Ik heb ervoor gekozen om hieraan deel te nemen.

Waarom wil ik daarover bloggen? Omdat vele mensen en dieren momenteel door moeilijke tijden gaan. Mensen en dieren hebben hulp nodig. Velen willen graag hulp hebben, maar er is niet voor iedereen medische hulp voorhanden. Ik weet hoe het voelt als er geen medische hulp is en hoe uitzichtloos en hopeloos dat voelt.😕

Ik ben nog steeds elke dag dankbaar dat ik een andere vorm van hulp heb gevonden, die mij krachtige oplossingen biedt. Dit Programma kan een oplossing bieden voor veel mensen, maar niet veel mensen begrijpen de kracht van dit Programma.

Daarom deel ik graag meer informatie hierover, zodat hopelijk meer mensen de hulp kunnen krijgen die ze zoeken. Want ik hoor geregeld hartverscheurende verhalen en ik wens die mensen toe dat ook zij verlichting krijgen. En het Programma wordt geregeld herhaald! Er komen meerdere rondes, dus instromen is dan mogelijk.

Ernstige of Chronische aandoeningen

Vele mensen hebben momenteel te maken met ernstige of chronische gezondheidsklachten. Voor sommige aandoeningen is er medische behandeling of verlichting mogelijk. Voor aandoeningen als de mijne is er helaas geen medische behandeling voorhanden.
Toch is er een andere benadering mogelijk.

Zoals velen van jullie weten werd ik in 2010, ongeveer 13 jaar geleden, door mijn arts opgegeven. Hij had geen idee meer hoe hij mij kon ondersteunen en gaf mij nog slechts een paar maanden te leven.
Toch type ik vandaag, bijna 13 jaar later, dit blog. 💗🙏🏻
De enige reden daarvoor is dat ik de hulp heb gekregen van dr. en master Sha. De vorm van hulp die nu in dit Programma wordt aangeboden! Snap je mijn blijheid en enthousiasme? 😀

Ziekte is niet alleen iets fysieks. De fysieke manifestatie is het laatste stadium.
Ziekte ontstaat in het trillingsveld als negatieve informatie. 
Deze negatieve informatie wordt meegedragen in de ziel/het trillingsveld en gaat via het hart en de mind/het bewustzijn over op de energie en de materie in ons lichaam. Wanneer deze negatieve informatie zich gaat manifesteren in het lichaam, ontstaat ziekte. De medische wereld richt zich op herstel van het lichaam, maar de oorspronkelijke negatieve informatie wordt daarbij niet altijd getransformeerd. Hierdoor kunnen aandoeningen chronisch worden of zoals bij kanker (telkens) terugkeren. 
Meer details over dit proces kun je hier lezen: 

Voor mijn situatie met ernstige ME (myalgische encefalomyelitis) was er helemaal geen behandeling voorhanden. Toch kon ik via het veranderen van de negatieve informatie mijn lichamelijke aandoening verbeteren en herstel creëren.
Dit kan via allerlei manieren zelf gedaan worden. Maar er is ook een snellere  manier mogelijk. Namelijk via een spirituele opdracht om deze negatieve informatie te veranderen. 
Je kunt dit ook een partiële karmareiniging noemen voor een specifieke aandoening. 
Niet iedereen gelooft hierin en dat is oké. Iedereen mag geloven wat hij of zij wil, maar ik heb de kracht ervan ervaren (gezien, gehoord, gevoeld) en ik weet dus dat het echt is.

Mijn spirituele kanalen zijn open en ik zie niet alleen de lichtwezens. Ik zie ook de niet zo fijne entiteiten die ziekte, pijn, schade, energiegebrek, calamiteiten, ongelukken veroorzaken. Ik zag ze om me heen. Ik zag ze intern schade veroorzaken.
Het was heel informatief om een geopend derde oog te hebben, maar helaas was ik toen niet in staat iets tegen deze krachten te doen.

Toen ik dr. en master Sha leerde kennen, kon ik bijna niet meer lopen. Ik had enorm veel pijn en regelmatig zenuw spasmes. 
Ik heb in oktober 2010 op het podium zijn hulp ontvangen. Ik zal je de details besparen maar het was voor mij enorm pijnlijk en voor de mensen in de zaal geen pretje om te aanschouwen wat er gebeurde toen al die donkere krachten zo intens aanvielen. 
Dr. en Master Sha heeft echter bijzondere capaciteiten. Op het moment dat hij de negatieve informatie veranderde, kwam er rust in mij en om me heen. 
Ik kon zien, voelen en horen hoe de donkere entiteiten werden verwijderd door de lichtwezens. Mijn spasmes stopten, de pijn verdween, ik kreeg de controle over mijn lichaam terug en kon vlak daarna weer bijna normaal lopen.

Mensen in de zaal waren verbaasd. En ik, ik kon niet geloven dat iets wat zoveel jaren zoveel pijn had veroorzaakt ineens weg was. Ik voelde me bevrijd. Ik had jaren gehoopt op een wonder, en dat had ik zojuist gekregen.
Een wonder dat ik de jaren erna meermalen heb mogen ervaren. Iedere keer werd er een hogere laag van negatieve informatie veranderd en daarmee kwam er steeds meer licht en leven terug in mij. Dit is wat mijn leven nu al bijna 13 jaar verlengt.

Ik zie nog steeds regelmatig beide kanten in de spirituele wereld. Ik zie. Ik hoor. Ik voel. Ik ervaar. En kan en mag heel veel zelf oplossen. Maar er zijn krachten die sterker zijn. En hoe dankbaar kun je dan zijn als er iemand is die je kan helpen.
Die hulp is voor mij niet in waarde uit te drukken. 
Ik weet wat het is om als een kasplantje, bijna 7 jaar lang plat te liggen en  het leven steeds meer uit je weg te voelen trekken. 
Ik weet hoe het voelt als er hulp is en het leven als door een wonder weer deels terugkomt. 

Dit is echt! Dit is iets wat ik in de afgelopen 13 jaar ook bij vele andere mensen heb mogen waarnemen bij zeer veel verschillende aandoeningen of bij herstel na ongeluk. Dit is de unieke kracht die dr. en Master Sha naar de wereld brengt. En dat is nu opnieuw mogelijk in dit 30 dagen durende Transformatie programma.  


Wie is Dr. en Master Zhi Gang Sha?
Dr. en Master Zhi Gang Sha is een 11-voudig New York Times bestseller auteur en een pionier in hedendaagse transformationele spiritualiteit. Hij combineert de essentie van Westerse geneeskunde en traditionele Chinese geneeskunde met spirituele wijsheden en oude geheimen uit China voor het versterken van energie.

Master Sha is een wereldberoemde Tao Grootmeester, leraar en healer die duizenden mensen heeft geholpen en vele leraren en healers heeft opgeleid om mensen over de hele wereld te helpen.

Master Sha is een expert op het gebied van baanbrekend onderzoek naar de gezondheid en het welzijn van de ziel, de geest en het lichaam en is een geïnspireerde gids van soul over matter. Als medeschepper van de Tao Science loopt hij ook voorop in het verenigen van wetenschap en spiritualiteit.

Master Sha is arts in China en doctor in de traditionele Chinese geneeskunde in China en Canada.

Master Sha studeerde aan de Xi’an Jiaotong University, waar hij in 1983 zijn medische graad in de westerse geneeskunde behaalde. Hij werd ook gecertificeerd als acupuncturist en kruidendokter in 1986 door het World Health Organization’s Institute of International Acupuncture and Moxibustion in Beijing, waar hij acupunctuur, tai chi en qigong onderwees aan buitenlandse artsen. Hij is doctor in de traditionele Chinese geneeskunde en was een zeer succesvolle acupuncturist in Canada, waar hij zijn unieke en krachtig effectieve technieken gebruikte. In 1988 behaalde hij een Master’s Degree in Public Administration aan de Universiteit van de Filippijnen en richtte hij een gratis gezondheidskliniek op voor mensen in nood.

Master Sha leerde de meest diepgaande wijsheid en kennis van Dr. en Master Zhi Chen Guo, zijn adoptievader, de oprichter van Zhi Neng Medicine en Body Space Medicine, die hem ook de integratie leerde van Taoïsme, Boeddhisme en Confucianisme met moderne geneeskunde en traditionele Chinese geneeskunde.

Meester Sha is de oprichter van de Tao Academy™ en de Love Peace Harmony Foundation, die zich inzet om iedereen wereldwijd te helpen een gelukkiger en gezonder leven te creëren, en de Sha Research Foundation. Hij is grootmeester in verschillende oosterse kunsten en werd uitgeroepen tot Qigong Meester van het Jaar op het Vijfde Wereldcongres over Qigong in 2002. In 2006 werd hij geëerd met de prestigieuze Martin Luther King Jr. Commemorative Commission Award voor zijn humanitaire inspanningen. In 2016 ontving Sha de gewaardeerde benoemingen als Shu Fa Jia (National Chinese Calligrapher Master) en Yan Jiu Yuan (Honorable Researcher Professor), de hoogste titels die een Chinese kalligraaf kan ontvangen, van de State Ethnic Academy of Painting in China. Hij is de schepper van Tao kalligrafie, een unieke nieuwe vorm van kalligrafie die welzijn en heling ondersteunt.


Realistisch

Ik ben bijzonder dankbaar dat ik de hulp van dr. en master Sha heb mogen ontvangen.
Via die hulp heb ik verandering kunnen creëren, die geen enkele arts of therapeut in Nederland mij kon brengen.
Maar ik wil wel realistisch zijn en geen valse hoop geven. 
Na die eerste ontmoeting met dr. en master Sha en het transformeren van negatieve informatie in mij, kwam mijn leven stapje voor stapje terug. Het was geen direct en volledig resultaat.
Is mijn leven perfect? NEE.
Ben ik volledig gezond? NEE.
Ziekte kent lagen en in die afgelopen 13 jaar heb ik veel verbetering gevoeld, maar soms ook een laag bereikt waar ik niet zelf doorheen kwam en waarbij ik opnieuw hulp nodig had om verder te herstellen.  
Het is ook niet zo dat als de hulp gegeven wordt dat dan meteen alles over is. Ik heb zelf veel eigen inzet moeten geven om mijn herstel te bevorderen.

Ik heb meermalen een krachtige spirituele interventie mogen ontvangen. Wat ik aan hulp en lichtkracht heb mogen ontvangen heeft een gedeelte van de blokkades opgelost en in het licht gebracht en daarmee werd de weg naar herstel geopend.
Er zijn nog steeds meerdere blokkades in mij die ik zelf heb op te lossen. Mijn eigen inbreng. En dat doe ik met alle liefde en dankbaarheid, omdat me een kans gegeven is die niemand anders me kon bieden. 

Want ik weet nog als de dag van gisteren, dat geen enkel arts nog hoop had voor mij. Ik voelde me niet meer dan een kasplantje, wachtende op het einde. Dat gevoel wat ik toen had, herinner ik me nog al te goed.
En nu, nu voel ik mij weer mens. Ik heb weliswaar nog steeds beperkingen, maar mijn leven is leefbaar en heeft kwaliteit. En door te bloggen en mijn ervaringen te delen en anderen te helpen, krijgt het nog meer waarde! En dat is en blijft voor mij bijzonder! 🙏🏻💫 En met al mijn ervaringen heb ik al heel wat cliënten mogen helpen.

Tao Transformation Program
Het programma is op het moment dat ik dit blog schrijf 2 weken gaande en via de vorm van hulp tijdens dit Programma ervaar ik dat er nieuwe openingen ontstaan en verbetering komt in langdurige, hardnekkige klachten.

Wat maakt dit Programma zo bijzonder:

  • Negatieve informatie verbonden aan een persoonlijk verzoek (een systeem, orgaan, lichaamsdeel, gezondheidstoestand of relatie) wordt op een snelle en krachtige manier getransformeerd.
  • Er wordt een Tao De Bo Re Field overgedragen voor één verzoek (Dit betekent, Tao (Ultieme Bron) De (Voedingsstoffen) Bo Re (Hoogste Licht & Wijsheid) FIeld (Veld). Dit is een Spirituele overdracht om deelnemers te ondersteunen in hun helingsproces. 
  • dr. en Master Sha zal elke dag 30 minuten chanten en tracen. Iedere deelnemer krijgt dus elke dag aanvullend 30 minuten de meest krachtige spirituele healing.
  • Ieders verzoek zal 24/7 in het Tao kalligrafieveld staan, waarmee je 24/7 de bescherming van het licht hebt.
  • Je krijgt toegang tot een Online Tao Field Cirkel. Dit is een online community waar je in contact kunt zijn met andere deelnemers en je gezamenlijk kunt oefenen en leren. 
  • 7  Leading Teachers zullen dagelijks, gedurende de hele week, oefensessies van 30 minuten aanbieden (alle sessies zullen beschikbaar zijn voor herhaling gedurende een 24-uurs replay die je zo vaak kunt kijken als je wilt). 

Dat maakt dit programma zo uniek en waardevol.
Negatieve informatie verbonden aan ziekte wordt gedeeltelijk omgezet in licht, waarbij je kunt kiezen voor een orgaan (hart, lever etc), een systeem (spijsverteringsstelsel, ademhalingsstelsel etc.), aandoening (kanker, diabetes, chronische vermoeidheid etc), lichaamsdeel (rug, nek, pols etc).
Je ontvangt een krachtige lichtoverdracht waar je zelf mee kunt werken om je lichaam te helpen herstellen.
Er komt bescherming om ervoor te zorgen dat de donkere krachten je niet langer kunnen raken.
Je ontvangt 30 dagen lang ondersteuning voor je herstel. 

En dit kan zowel voor mens als dier. Er zijn ook dieren die ernstig ziek zijn en via dit programma hulp krijgen.

Er zijn ook deelnemers die hebben gekozen voor een specifieke relatie.
Ook blokkades in relaties zijn immers negatieve informatie, die verhinderen dat jij bijv. je levenspartner kunt vinden of die verhinderen dat jij een liefdevol contact hebt met je moeder.

Er zijn ook deelnemers aan het programma die helemaal niet ernstig ziek zijn, maar die hulp ontvangen voor een bepaald orgaan om ziekte te voorkomen. Preventie is wellicht nog wel belangrijker dan een behandeling voor een ziekte die zich al heeft geopenbaard. Vóór problemen zich manifesteren in de materie is de informatie al in jouw trillingsveld aanwezig. Hoe fijn is het om die negatieve informatie te veranderen alvorens er fysieke problemen ontstaan!

Daarbij komt dat het veranderen van de informatie in ons trillingsveld niet alleen verbetering zal geven voor dit leven, maar ook voor volgende levens. Je toekomstige zelf zal je dus heel dankbaar zijn! 😊
En aangezien alles wat wij in onszelf helen ook doorwerkt naar onze voorouders en nakomelingen, is dit programma veel omvattender dan het wellicht op het eerste oog lijkt.

Ben jij iemand of Ken jij iemand voor wie dit programma een oplossing zou kunnen zijn?

Lees dan de komende tijd mee met mijn ervaringen zodat je meer begrijpt of dit ook passend is voor jou, als dit programma een herhaling krijgt.

En als je dit zelf niet interessant vindt, maar je kent wel iemand anders die hier misschien meer over wil weten, deel dan alsjeblieft mijn blog. Laten we gezamenlijk zo veel mogelijk mensen en dieren helpen om het lijden te verlichten.

Weet dat ik niet verbonden ben aan dit programma en dus ook niet verantwoordelijk ben voor de inhoud. Ik neem deel, maar ben zo blij met wat ik ervaar dat ik graag meer inhoudelijk deel, omdat ik het lijden van velen graag zie verminderen en weet dat de uniekheid van dit programma daarbij zou kunnen helpen. 
Dank jullie wel. 💗🙏🏻
Ik zie dagelijks de kracht van Tao Healing in mijn online praktijk maar weet ook dat er mensen zijn die meer nodig hebben. Dit programma kan voor hen dat extra licht brengen.

liefs Barbara

P.S. De afbeelding is een Tao Kalligrafie, geschreven door dr. en Master Sha, met de betekenis: Da Ai. Dit is Mandarijn Chinees voor Grootste Liefde. Liefde lost alle blokkades op.

~ True beauty is revealed only if there is light from within ~

Certified Soul Healer, Soul Teacher, Soul Communicator (Readings Akashic Records) en Guan Yin Lineageholder

Linktree:https://linktr.ee/barbarakuipers
Website: www.puur-licht.nl

328 weergaven

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *