De ziel. het innerlijke licht
Algemene Informatie ~🪷~ General Information

De Ziel ⚡The Soul

~ for English: please scroll down, and go to page 2 ~ 

Helen vanuit je ziel.

Als je chronisch ziek bent, ziet het leven er vaak wat anders uit dan je wenst. Het is altijd aanwezig en heeft zodoende impact op alles wat je doet, zegt, denkt. Vaak is er geen medische behandeling voor. Zelf leef ik al 30 jaar met een chronische aandoening die ME/CVS wordt genoemd.
In mijn blog deel ik mijn ervaringen hoe ik via mijn ziel mijn leven en levenskwaliteit heb verbeterd.

Ik zal ingaan op de grote kracht van soul healing. De diepgaande informatie die een soul reading kan geven. De oefeningen die soulfulness geeft om te leren leven vanuit je hart en ziel.

Maar wat is een ziel en wat zijn de kenmerken van een ziel? Waarom is je ziel zo belangrijk?

Vele mensen omschrijven de ziel als het innerlijk kind, of als de Goddelijke Vonk, of als de essentie van iemands leven. In het onderricht dat ik heb gekregen is de ziel een gouden lichtwezen, dat je kunt waarnemen met je derde oog (je spirituele oog), wanneer deze geopend is. De meer wetenschappelijke beschrijving van een ziel is, dat het een veld is, een trillingsveld dat informatie bevat, zowel positieve als negatieve informatie.

Je ziel huist in je lichaam en kan binnen je lichaam bewegen. Sommige zielen kunnen zelfs uit het lichaam treden. Normaliter verblijft je ziel echter in één van de zeven zielenhuizen / chakra’s in het lichaam. Dit zijn ruimtes die allemaal boven elkaar liggen en verbonden zijn met het centrale kanaal in het lichaam, dat loopt vanaf het perineum (tussen de geslachtsorganen en de anus) helemaal naar boven naar je kruin.
Waar je ziel precies verblijft in je lichaam is niet jouw eigen vrije keuze. Dat wordt bepaald in de Akasha Kronieken en is gerelateerd aan je zielenstand. Deze is afhankelijk van de mate van zuiverheid van je hart en ziel en de optelsom van alle diensten die je hebt verleend.

Laat me je wat eigenschappen geven van de ziel, zodat je beter kunt begrijpen wat een ziel is en waarom de ziel zo belangrijk is in het leven. En nog veel belangrijker, waarom je de kracht van de ziel kunt gebruiken om jezelf of ieder aspect van je leven te helen of te transformeren, waaronder je gezondheid, je relaties, je financiën, je werk, je intelligentie en zoveel meer. Met andere woorden, via je ziel kun je ook een chronische aandoening transformeren en/of helen!

⭐️ Je ziel, je geest en je lichaam zijn gescheiden maar ook verbonden. Ze zijn onafhankelijk en daarom zijn ze gescheiden, maar ze zijn ook verbonden omdat ze allen in hetzelfde lichaam zijn en met elkaar communiceren.

⭐️ Een ziel heeft bewustzijn en intelligentie. Een ziel leert en groeit en heeft zo zijn voorkeuren, dingen waar hij/zij van houdt of juist niet van houdt.

⭐️ Een ziel heeft emoties. Een ziel kan heel gelukkig en vredig zijn, of juist verdrietig of boos.

⭐️ Een ziel draagt ongelooflijk veel wijsheid en kennis in zich. Je ziel heeft vele dingen geleerd in alle vorige levens en je ziel kan ervaringen uit vorige levens herinneren. Dat is waarom je je soms heel erg vertrouwd en thuis voelt op een plek waar je in dit leven nog nooit eerder bent geweest.

⭐️ Een ziel kan communiceren met andere zielen. Zielen kunnen al communiceren met elkaar, zelfs voordat er sprake is van een fysieke ontmoeting. Misschien heb je wel eens ervaren dat je gewoon wist dat je iemand moest bellen omdat er wat aan de hand was.

⭐️ Als je slaapt kan je ziel je lichaam verlaten en naar een plek reizen waar hij/zij graag wil zijn.

⭐️ Een ziel heeft een groot helend vermogen. Een ziel kan de geest en het lichaam helen. De ziel is er ook toe in staat om ziekte te voorkomen of om je te helpen verjongen.

⭐️ Een ziel heeft vele potenties die je zou kunnen leren ontwikkelen. Net zoals je geest in staat is om dingen te leren, is ook je ziel in staat om nieuwe wijsheid en kennis te leren.

⭐️ Een ziel is in staat om zich te verbinden met zijn/haar hemelse team, dat kan bestaan uit spirituele gidsen, leraren, engelen, heiligen of overleden dierbaren. Deze zielen kunnen je helpen en beschermen. Zij kunnen je helpen om te helen en je in problematische situaties bescherming bieden.

⭐️ We hebben allemaal een lichaamsziel, maar ook onze organen, systemen, cellen en ruimtes in het lichaam hebben zielen. Je hart heeft een hartziel en weet precies wat hij moet doen. Je nier heeft een nierziel en weet ook precies wat hij moet doen. Een nierziel kan niet functioneren als een hartziel en kan de hartziel dus ook niet vervangen. Als je een ver geopend derde oog hebt zou je de zielen van de organen kunnen zien als kleine lichtwezentjes in ieder orgaan. Of wanneer een orgaan ziek is als een niet zo krachtig stralende ziel in het orgaan.

⭐️ Er zijn twee verschillende groepen, Lichtwezens (zielen die het licht dienen) en donkere zielen. De Lichtwezens zijn er om te helpen en om je te zegenen. De donkere zielen zijn er om je lessen bij te brengen of om schade aan te richten.

⭐️ Zielen zijn zich bewust van de universele spirituele wetten en ze volgen deze wetten. Zelfs wetten waar de mind/geest zich helemaal niet bewust van is. Zo is er bijvoorbeeld een universele wet van dienstbaarheid en een universele wet van yin en yang. Er zijn ontelbare zielen op Moeder Aarde. Zielen van mensen, zielen van dieren, zielen van andere levende organismen en ook zielen van levenloze dingen. Alles en iedereen heeft een ziel.

Iedere ziel heeft zijn eigen frequentie en vibratie en vele capaciteiten.
Jouw ziel heeft de kracht om jouw leven te helen, te verjongen en te transformeren. De ziel van een dier heeft de kracht om leven te helen, te verjongen en te transformeren. De ziel van de zon, de maan, de oceaan, een berg heeft de kracht om leven te helen, te verjongen en te transformeren. De ziel van een beschermengel, een opgestegen meester, een heilige, een boeddha heeft veel kracht om leven te helen, te verjongen en te transformeren.

Niet iedere ziel heeft dezelfde kracht om te helen. De kracht van de ziel hangt af van de spirituele ontwikkeling van een ziel, de zuiverheid en de kracht die aan die ziel gegeven is.

Je kunt echter in je dagelijks leven gebruik maken van zielenwijsheid, zielenkennis en praktische technieken van de ziel en de kracht van je eigen ziel gebruiken en de kracht van andere zielen aanroepen om jou te helpen. Deze technieken stellen jou ertoe in staat om je eigen welzijn in eigen hand te nemen en leren je hoe je verbinding kunt maken met andere zielen die erop wachten tot ze om hulp gevraagd worden. Ze zijn bereid om ieder van ons bij te staan.

Iedereen heeft voedsel nodig om het fysieke lichaam te voeden en van de nodige voedingsstoffen te voorzien. De ziel heeft ook voeding nodig. Als je ziel moe of zwak is, of als de zielen van je organen zwak zijn, is voeding nodig. Voeding voor de ziel kan zijn liefde, vergeving, compassie, licht, oprechtheid, healing, zegeningen en meer. Door de ziel te voeden heb je de mogelijkheid om allerlei vormen van blokkades te transformeren en om elke deur in het leven te openen.

Iedereen kan de kracht van de ziel aanwenden om transformatie te bewerkstelligen in dat aspect van je leven dat jij graag tot bloei ziet komen. De ziel, de inhoud van de informatie die jij in je draagt, is bepalend voor wat er in je leven gemanifesteerd en aangetrokken wordt.

Soulfulness leert je om zelf op krachtige en effectieve wijze de kracht van de ziel te gebruiken om positieve verandering te brengen in ieder aspect van je leven waar jij dat graag wenst, door de inhoud van de informatie die jij in je draagt te wijzigen via Soul over Mind over Matter. Hier ga ik in dit blog dieper op in.
Bij Tao Healing ontvang je hulp van krachtige lichtwezens die hun zielenkracht gebruiken om jou te helpen. Wil je graag healing ontvangen dan kun je daarvoor contact met mij opnemen.

Ik hoop dat je wat meer hebt geleerd over de kracht die diep in ieder van ons aanwezig is.
Op dit blog zal ik met je delen hoe ik mijn situatie van chronisch ziek zijn, waarbij de dokters geen enkele hoop meer hadden voor mij, heb weten om te zetten in hoop, kracht, licht en liefde.

Wil jij dat ook, kom dan regelmatig terug op dit blog.

liefs,
Barbara

~ True beauty is revealed only if there is light from within ~

Certified Soul Healer, Soul Teacher, Soul Communicator (Readings Akashic Records) en Guan Yin Lineageholder

Linktree:https://linktr.ee/barbarakuipers
Website: www.puur-licht.nl

133 weergaven

CATEGORIEËN

  • Geen categorieën

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *