30-dagen Tao Transformatie Programma ~🪷~ 30-day Tao Transformation Program Gezondheid ~🪷~ Health

Doe meer van wat je gelukkig maakt ⚡Do more of what makes you happy

~ for English: please scroll down, and go to page 2 ~ 


Tao Field Transformation Program, deel 12.

10 augustus 2023:

Als je dingen vanuit je ziel doet,
voel je een rivier in je bewegen, een vreugde.
~RUMI~

Lieve lezer,

In de eerste week van het Tao Field Transformation Program heb ik heel veel licht en versterking van mijn ziel mogen ontvangen.
Als het licht toeneemt en de blokkades transformeren, zal de zwaardere/lagere energie het lichaam verlaten. Dat kan gemoedelijk gaan, maar kan ook een intens proces zijn. Het kan ook leiden tot veel weerstand om je heen.
Het maakt niet uit HOE het gebeurt. Het belangrijkste is DAT het gebeurt, want daar waar de lagere, zware energie verdwijnt kan heling plaatsvinden en kan je een stap vooruit doen op jouw zielenpad. En dat is precies waar het om draait: groei, transformatie en vooruitgaan.

Periodes van zuivering en door dingen heen gaan, maken daar onderdeel van uit. Het is als Yin en Yang, licht en donker, groei en zuivering, onlosmakelijk met elkaar verbonden. De pijn, de angst, de verwarring, het verdriet, de vermoeidheid of welke vorm de zuivering ook aanneemt, het is niet iets om je door te laten tegenhouden of iets om bang voor te zijn. Het kan je juist heel veel brengen.
De dag van gisteren bracht veel zuivering in de vorm van vermoeidheid en toen was het nodig om rust te nemen.
Toen ik vandaag wakker werd voelde ik vooral emoties, stijfheid en verzuring. Het was deze dag van belang om een andere vorm van integratie toe te passen.

Luister naar je ziel
Eerder heb ik al gedeeld dat het voor je helingsproces van belang is om:
1) positieve informatie/licht in je trillingsveld te vergroten
2) negatieve informatie/donkerte in je trillingsveld los te laten.
3) je ziel-hart-geest-energie en materie op 1 lijn te brengen.

Vandaag wil ik ingaan op het belang van luisteren naar je eigen ziel. Je ziel is de baas en weet heel goed wat hij/zij nodig heeft/te doen heeft in dit leven. Wanneer we met een open hart luisteren naar onze ziel en ons laten leiden door onze ziel, daarbij onze mind ondergeschikt makend aan de stem van onze ziel, dan zal ons lichaam in lijn kunnen komen en alles kunnen gaan stromen.
Omgekeerd geldt, als je leeft op basis van je mind en je mind iets anders heeft bepaald dan wat je ziel in feite wil, dat je jezelf blokkeren kunt.

Iedereen heeft een andere manier om zijn/haar licht naar de Aarde te brengen.
Iedere ziel heeft zijn/haar voorkeuren, kracht of zwakheden, opdracht of keuzes in het leven.
We kunnen ons laten inspireren door de mensen om ons heen, maar uiteindelijk kunnen alleen wij zelf voelen en bepalen welke manier voor ons de meest krachtige en juiste is om ons licht op Aarde delen.
Als je je eigen manier hebt gevonden, geeft dat vreugde, energie en een gevoel van binnen dat je jouw plek in het grote geheel hebt gevonden.

Hoe bepaal je wat jouw ziel wil? Door je hart te openen en met je hart te luisteren, door te voelen wat je blij maakt, wat je energie geeft, wat je de hele dag kan doen zonder dat het je lijkt uit te putten. In het algemeen genomen is het iets waarmee jij een positieve bijdrage levert aan de maatschappij, waarmee je anderen helpen kunt. Maar de individuele manier waarop jij kunt bijdragen, dat is voor iedereen verschillend.

Luisteren naar je ziel is van groot belang nadat er veel is veranderd in je trillingsveld. Welke veranderingen moet/kan je doorvoeren in je leven om meer in lijn met je eigen krachtige ziel te zijn.

Nu heb ik een heel groot voordeel, dat ik via mijn open spirituele kanalen direct met de zielenwereld kan communiceren en dus directe leiding kan krijgen van mijn eigen ziel en van mijn Shi Fu’s voor welke kant ik op mag gaan.
Toen ik mij ’s ochtends afstemde op mijn Shi Fu’s kreeg ik het advies om mijn hart te openen, te voelen en te bewegen:

Op deze dag is het belangrijk dat je ontspant en tijd voor jezelf neemt. Geen werk, geen cliënten, geen stress, Integreer de zegeningen en het licht. Ga wandelen, geniet van de zon, wees alleen. Geen mensen om je heen zodat je je helemaal kunt richten op integratie. Het is belangrijk. Vandaag is nog steeds een dag van hoge vibraties en lage energie, maar je kunt naar buiten gaan. Concentreer je op het helen van je mentale en emotionele lichaam. Wanneer je je voorbereidt om buiten te zijn, ga dan diep in je hart en voel wat het is dat je echt wilt doen en wat je gelukkig maakt. Verbind je vaker met de gelukkige dingen. Als je dat doet, open je het hart en de weg naar genezing. Heel jezelf met behulp van het Tao De Bo Re Veld (een onderdeel van het Tao Field Transformation Program), het hoogste licht van boven en neem de tijd voor jezelf. Heel jezelf mijn liefste, heel jezelf. Ga naar buiten in de zon, adem de frisse lucht in en vertrouw erop dat alles perfect beheersbaar voor je is. Je kunt dit. Open je hart verder voor degene die vandaag het meeste van je aandacht nodig heeft: JIJ.

En wat doe ik dan het liefste als ik alleen buiten ben? Dan ga ik naar mijn “Happy Place“: de Amsterdamse Waterleiding Duinen. Ik heb daar vele uren met mijn camera rondgezworven toen ik nog hele dagen kon lopen. Dat is momenteel niet mogelijk maar ik kan wel naar een deel toelopen waar het ook al heerlijk is om te zijn. Omringd door stilte, ruimte, herten, konijnen, libellen, zand/duinen, vlierbessen, bloemen, insecten etc. Hier opent mijn hart en gaat mijn energie/ mijn innerlijke vreugde stromen.

Het was van belang om in de natuur te zijn en te gronden. Door al die hoge frequenties kwamen er heel veel gifstoffen vrij en mijn benen voelden enorm verzuurd. Maar op een rustig tempo heb ik heerlijk gelopen in de AWD en ben ik 3,5 uur weggeweest. Ik weet nog al te goed dat er tijden geweest zijn waarin ik wekenlang niet weg kon en ik zelfs geen 10 minuten naar de supermarkt kon lopen….en dat is nog niet zo gek lang geleden. Ik kon echt merken dat ik na slechts 1 week van het Programma, sterker begon te worden. 🙏🙏🙏
 


Materie – Energie – Boodschap Theorie

Een lichaam bestaat uit verschillende systemen, zoals bijvoorbeeld het zenuwstelsel, het spijsverteringsstelsel en het immuunsysteem. Ieder systeem bestaat uit enkele organen. Ieder orgaan bestaat uit cellen en iedere cel kan weer onderverdeeld worden in onder meer de celkernen, de mitochondriën, DNA/RNA en meer.

Iedere cel heeft zijn eigen functie en rol in het lichaam. Gezonde cellen zijn continue in beweging. Ze trillen, zetten uit en trekken samen, waardoor er een energieveld ontstaat om de cel heen.

Binnenin de cel bevindt zich materie. In de ruimte rondom de cel is er energie.

Wanneer een cel uitzet, zal de energie transformeren naar materie in de cel. Wanneer een cel samentrekt, zal de materie in de cel naar buiten gaan en transformeren tot energie rondom de cel.

Dat is zoals het hoort te zijn. Het is een constante beweging, een balans. Wanneer deze balans, om wat voor reden dan ook verstoord wordt, ontstaat ziekte.

De westerse geneeskunde richt de aandacht voornamelijk op de materie: op bacteriën, virussen, trauma, genetische factoren, stress, etc. Al deze factoren kunnen van invloed zijn op de cellulaire vibratie.

De traditionele Chinese geneeskunde richt zich op de balans tussen Yin en Yang, op de energie, op natuurlijke omstandigheden als wind, hitte, vocht; de invloed van de emoties, zoals woede, verdriet, angst. Ook die beïnvloeden de cellulaire vibratie.

Er zijn vele redenen waardoor de balans tussen de materie in de cel en de energie rondom de cel verstoord kan raken.

Wanneer de balans verstoord raakt, kunnen er 2 dingen gebeuren:

1) De cellen worden overactief, waardoor er te veel energie rondom de cel ontstaat. De energie kan niet snel genoeg weg en de meridianen/energiebanen raken geblokkeerd.

2) De cellen worden te traag, onder-actief. Ze geven te weinig energie af op deze manier, waardoor er een tekort aan energie ontstaat rondom de cel en een blokkade in de cel.

In 85-90% van de ziekten, is er sprake van te veel energie rondom de cel, wat kan leiden tot pijn, ontsteking, kankercellen, en nog veel meer. Maar ook tot emotionele problemen als depressie, woede, angst en meer.

In 10-15% van de ziekten is er sprake van een tekort aan energie rondom de cellen. Dit is het geval bij chronische vermoeidheid, degeneratieve aandoeningen als Alzheimer en osteoporose en meer.

Zoals je zult begrijpen staat een cel echter niet op zichzelf. Cellen maken deel uit van organen.
Iedere cel heeft zijn eigen energieveld om zich heen. Ieder orgaan heeft zijn eigen energieveld. En het lichaam als geheel heeft zijn eigen energieveld. Dit noemen velen het aura van een persoon.

De energievelden van de organen onderling kunnen ook uit balans zijn. Net zoals cellen, kunnen ook organen over- of onder-actief zijn.

Energie stroomt door de kleine ruimtes tussen de cellen en de grotere ruimtes tussen de organen. Deze energie behoort vrij te stromen door deze ruimtes. Het transformeren van blokkades en het promoten van deze energiestroom is zeer belangrijk om de balans te herstellen.
De westerse geneeskunde probeert dit door zich te richten op het balanceren van de materie.
De TCM en Reiki zijn voorbeelden van methoden die zich richten op het laten stromen van de energie.

Tao Healing heeft een andere invalshoek om de balans in het lichaam te herstellen en de cellen op de juiste wijze te laten vibreren, waarbij er een balans is tussen de materie in de cel en de energie rondom de cel en in de organen en rondom de organen en de energie vrij stroomt. De ziel speelt daarbij een doorslaggevende rol.

“Hoe?”, vraag je je misschien af. De materie in de cel en de energie rondom de cel zijn beiden dragers van informatie. De ziel is het totaal van alle informatie die jij in je draagt. Een ander woord voor ziel is levens-essentie, boodschap, informatie. Met andere woorden, de informatie van de ziel wordt door de energie en de materie gedragen.

De ziel kan daardoor de transformatie van materie in energie en vice versa beïnvloeden en herstel van de balans bevorderen. De ziel stuurt de boodschap via het hart naar de geest, die het vervolgens doorgeeft aan de energie en de materie.

Na al die krachtige blessings waarbij er heel veel licht en positieve informatie naar mijn ziel kwam in de afgelopen week, was het van belang om al die nieuwe positieve informatie, al die kracht, over te brengen op de energie tussen de cellen en de materie in de cellen. Zodat het licht en al die positieve informatie in alle delen van mij dieper geïntegreerd konden worden en al die negatieve informatie mij kon verlaten.
En daarvoor was het van belang om mijn hart te openen, iets te doen waar ik blij van werd, zodat de energie kon gaan stromen.

Emoties
Emotie = E- motion = Energy in Motion
Positieve emoties zoals vreugde, liefde, compassie, moed brengen de energie op een positieve manier in beweging. Vreugde is de positieve emotie verbonden aan het hart. Vreugde opent het hart. En hoe meer het hart kan openen, hoe makkelijker het is om te luisteren naar de stem van je ziel en om de juiste informatie door te geven aan de geest, de energie en de materie.

Wanneer het hart gesloten is door emoties als depressie, angstige spanning, schuldgevoel, oordeel, is het een heel stuk moeilijker om contact te maken met die kracht diep in jezelf.

Negatieve emoties die niet erkend worden, niet gezien, gevoeld, getransformeerd worden, zullen de energie op negatieve wijze aansturen, dan wel blokkeren, waardoor iemand na verloop van tijd zelfs fysiek ziek kan worden.

Vreugde opent niet alleen het hart, maar versterkt ook de Onderste Dan Tian, een basis energie centrum in de onderbuik. Een krachtige Onderste Dan Tian helpt je tevens om goed geaard te zijn.

Ik ging dus met alle liefde naar buiten, de zon in en even naar mijn happy place. Daar waar ik mij blij voel, kon mijn hart openen, mijn energie gaan stromen, de gronding versterkt worden, en mijn fysieke lichaam ondersteund worden om beter te ontgiften. En terwijl ik daar in alle stilte liep kon ik luisteren naar mijn ziel en naar de adviezen van mijn Shi Fu’s, zodat ik meer inzicht kreeg in welke richting ik moet gaan.

Wat maakt jou blij?

Wat opent jouw hart en laat jouw energie stromen?
Wat heeft jouw ziel je te vertellen als je een moment neemt om te luisteren naar wat hij/zij jou te zeggen heeft?

Het is goed om regelmatig tijd te nemen voor jezelf, de stilte op te zoeken en te luisteren naar die stem diep van binnen.
Een ander kan niet voor jou bepalen wat er echt toe doet. Die kan je wel de weg wijzen, de methoden leren en je de mogelijkheden laten zien of je een spiegel voorhouden, zoals ik nu doe met mijn ervaringen met het Tao Field Transformation Program, maar uiteindelijk zal je zelf die stap moeten zetten en de weg van jouw ziel moeten gaan.
Op zijn tijd is het goed om te voelen, wat je met je meedraagt, wat je mag loslaten, of je nog op de goede weg zit, of dat het tijd wordt om je koers bij te stellen.
Luisteren naar je ziel is belangrijk. Je ziel kan je helpen om gelukkiger en gezonder door het leven te gaan! 💗

Jij bent de enige die op kan staan,
het werk kan doen dat gedaan moet worden,
om de BESTE VERSIE VAN JEZELF te zijn!
En als je jouw plezier in het leven kwijt bent,

begin dan met het luisteren naar je ziel.

Liefs Barbara

~ True beauty is revealed only if there is light from within ~

Certified Soul Healer, Soul Teacher, Soul Communicator (Readings Akashic Records) en Guan Yin Lineageholder

Linktree:https://linktr.ee/barbarakuipers
Website: www.puur-licht.nl

499 weergaven

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *