Guan Yin: Bodhisattva/Godin van Compassie 🪷 Guan Yin: Bodhisattva/ Goddess of Compassion

Guan Yin: Bodhisattva/Godin van Compassie en Barmhartigheid ⚡Guan Yin: Bodhisattva/ Goddess of Compassion and Mercy 

lieve lezers,

Het was op een zonnige dag ergens in 2016. Ik reed op de snelweg vlakbij Den Haag en zat zingend achter het stuur. Ik was op weg naar de Guan Yin tempel in Antwerpen, een plek waar ik heel graag kwam en me thuis voelde.
Al vele jaren voel ik een krachtige connectie met Guan Yin, de Bodhisattva/Godin van Compassie. Ik zie en voel haar aanwezigheid regelmatig om me heen. Zo ook die middag. Ze helpt me met mijn gezondheid en heeft me al meermalen beschermd in bedreigende situaties.
Ze had me gevraagd naar de Tempel te komen en dat deed ik maar al te graag.
Maar plotseling, terwijl ik met 100 km per uur over de snelweg ging, kwam er een groot zwart plat ding ongeveer 10 cm breed, een paar centimeter hoog, op me af. Het vloog door de lucht en kwam op ooghoogte recht naar me toe. Er was geen enkele mogelijkheid om dat ding te ontwijken in slechts een paar seconden. Ik reed immers op de snelweg, het was druk op de andere banen en ik kon niet zomaar uitwijken. Intuïtief wist ik, dat als dat ding mijn voorruit zou raken, dat het er dwars doorheen zou gaan en in mijn gezicht zou komen. Dit was geen onschuldig blaadje…
Het enige wat ik kon doen was mijn arm voor mijn gezicht doen en hopen op de best mogelijke afloop.
Een paar seconde later hoorde ik een harde klap, recht boven mijn hoofd. Ik haalde mijn arm weg en zag de auto voor me rijden, ik reed zelf ook nog, mijn voorruit was heel, mijn gezicht was heel.
Ik keek voorzichtig naar het dak en aan de binnenkant was ook mijn dak nog heel en ik wist dat er zojuist een wonder was geschied, want volgens pure logica was het absoluut onmogelijk dat zo’n groot zwart massief ding in een paar seconde tijd een halve meter verder de lucht in zou kunnen gaan.
En ik realiseerde me dat al die prachtige zielen die ik die dag om me heen voelde in de auto, hun kracht hadden ingezet om mijn veiligheid te waarborgen.
Ik stamelde in shock: Thank you!
Toen ik op de plek van bestemming aankwam en enigszins trillend de auto uit stapte, zag ik de enorme schade aan en diepe deuk in mijn dak, recht boven de plek waar op het moment van de klap mijn hoofd had gezeten.
En opnieuw stamelde ik: Dank jullie wel! Dank voor het beschermen van mijn leven….
Ik bedankte ook mijn auto, want het dak was sterk genoeg geweest om weerstand te bieden. Het glazen voorruit zeker te weten niet…
Emotioneel en diep onder de indruk van de liefde en bescherming van Guan Yin en haar team, liep ik vervolgens de Guan Yin tempel binnen alwaar ik mijn dankbaarheid op gepaste wijze kon uiten.

GUAN YIN
Wie is Guan Yin en waarom wordt zij door miljoenen mensen wereldwijd in hun hart gedragen?
Haar volledige naam waaronder ze bekend is, is Guan Shi Yin Pu Sa, ook wel als Kuan Shi Yin Pu Sa geschreven.
Guan betekent horen/observeren
Shi betekent wereld
Yin betekent stem
Guan Shi Yin betekent, zij die de stemmen van de wereld hoort of zij die het lijden van de wereld observeert.
Pu Sa betekent bodhisattva, een titel voor een verlichte spirituele meester.
Guan Yin verkreeg de status van Boeddha, de hoogste staat van verlichting, miljoenen jaren geleden maar kiest ervoor om haar Bodhisattva titel te blijven dragen.
Ze wordt door miljoenen mensen wereldwijd geëerd, niet alleen door aanhangers van het Boeddhisme. Ook in de andere oosterse religies waaronder het Taoïsme wordt ze vereerd. Daar heeft ze de titel van een Tao Heilige.
Guan Yin is als verlicht wezen echter niet verbonden aan enige menselijke religie. Ze is een spirituele moeder, een universele moeder, een krachtig healer, met diepgaande wijsheid en een open hart voor alle zielen. Ze hoort en ziet het lijden in de wereld en helpt een ieder die om haar hulp vraagt.
Guan Yin heeft een bijzonder groot hart en verspreidt haar liefde en compassie over de gehele mensheid. Er zijn prachtige verhalen overgeleverd van hoe zij mensen in nood heeft gered.

Guan Yin heeft een eed afgelegd dat ze haar Boeddha titel niet zal gebruiken zolang er nog een mens is die niet verlicht is. Tot die tijd zal ze de titel van Bodhisattva gebruiken. Ze heeft zich als doel gesteld om alle mensen te helpen uit hun lijden verlost te worden zodat ook zij de staat van verlichting kunnen bereiken.
Ze staat bekend om haar compassie, mededogen. Compassie wordt in het boeddhisme gezien als de hoogste vorm van liefde.

Guan Yin is de drager van de 1000 handen en 1000 ogen.
De Da Bei Zhou, de grote compassie mantra, is de mantra die met haar en haar lineage verbonden is.
(Daarover in een volgend blog meer!)

TRANSFORMATIE
Zoals velen wel weten, zijn wij meer dan ons lichaam 😄. We zijn een trillingsveld. Onze ziel, hart, geest en lichaam tezamen vormen een trillingsveld. De informatie die we in dat trillingsveld dragen bepaalt of we succes of uitdagingen ervaren in ons leven.

Guan Yin en alle verlichte wezens die deel uitmaken van haar Lineage, kunnen je helpen om de informatie in dat trillingsveld te veranderen, zodat succes kan worden gecreëerd of uitdagingen kunnen worden verminderd of opgelost. Wanneer Guan Yin je oprechte hulpvraag hoort zal haar hart openen, en haar liefde, compassie en licht je omringen. Door haar verhoogde positieve trilling is het mogelijk om de negatieve trillingen die wij in ons veld dragen te transformeren waardoor heling plaats vindt. De kracht van Guan Yin en haar lineage is in staat om:

  • 84.000 aandoeningen te helpen helen: 84.000 is een getal wat representatief is voor alle aandoeningen, in zowel het fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam. Zowel aandoeningen waar op dit moment een medische behandeling voor is als voor aandoeningen waar de medische wereld nog niets mee kan (zoals in mijn eigen situatie het geval is)
  • energie, uithoudingsvermogen, vitaliteit en immuniteit te vergroten
  • relaties te transformeren
  • financiën te versterken en/of armoede te voorkomen
  • wijsheid en intelligentie te vergroten
  • liefde en compassie in jezelf te doen groeien
  • het hart te zuiveren
  • vrede en stilte te brengen in het hart
  • angst te verminderen
  • woede, hebzucht en gebrek aan inzicht te veranderen.
  • andere negatieve informatie te transformeren
  • het leven te verlengen
  • de spirituele reis te zegenen om mensen tot verlichting te brengen
  • en nog veel meer.

Waarom? Heel simpel: Omdat wij als mens in de derde dimensie leven hier op Moeder Aarde. Het energieveld van de meeste mensen heeft een lage frequentie. Guan Yin en de Boeddha’s en Bodhisattva’s in haar team hebben allemaal een energieveld dat verbonden is met hogere dimensies.
Wat gebeurt er met ons trillingsveld als we omringd worden door die hogere trillingen? Dat gaat mee-resoneren met dat hogere trillingsveld waardoor blokkades losgemaakt worden. Dat is waarom het zo krachtig is.
Die dag op de snelweg voelde ik hun krachtige energieveld om me heen. En zelf ben ik ervan overtuigd, dat het dit krachtige hogere dimensionale lichtveld was wat in staat is geweest om de baan van dat zwarte object te veranderen.

Ook heb ik met de hulp van hun krachtige lichtveld mijn chronische aandoening, waar geen medische behandeling voor is, aanzienlijk verbeterd.
De mogelijkheden van Guan Yin zijn eindeloos! En mijn connectie met Guan Yin en haar Lineage is met de jaren alleen maar sterker geworden.

Ik kan je veel meer verhalen vertellen over haar kracht en over de bijzondere resultaten die ik in de afgelopen jaren heb mogen zien en zal dat in komende blogs doen, maar de beste manier om haar mogelijkheden te leren kennen is om het te ervaren! Heel vaak zijn mensen tot tranen toe geroerd als ze haar liefde en compassie voelen.

De healing was zo fijn… ik heb me sterk geconcentreerd op me open stellen, om te kunnen ontvangen.. en wat een zachte zee van fluwelen liefde heb ik ervaren, en dan nog kunnen woorden niet beschrijven hoe gelukzalig het voelde 🙏🏻
~J.~

En ook jij kunt de kracht van Guan Yin ervaren.
Als Guan Yin Lineage holder heb ik de mogelijkheid om haar helende kracht en haar boodschappen door te geven.
Meer informatie daarover kun je lezen op mijn website:
Guan Yin Healing Sessie
Guan Yin Crown Chakra Blessing

Ben je na het lezen van dit blog geïnteresseerd om haar kracht te ervaren dan ben je van harte welkom.
Wil je graag eerst meer over haar leren, houdt dan mijn blog in de gaten want ik zal meer blogs over Guan Yin schrijven of abonneer je op mijn nieuwsbrief dan wordt je op de hoogte gehouden van elke nieuwe posting💌

liefs,
Barbara

Certified Soul Healer, Soul Teacher, Soul Communicator (Readings Akashic Records) en Guan Yin Lineageholder

127 weergaven

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *