Gezondheid ~🪷~ Health

De woorden sloegen in als een bom: Ze heeft kanker ⚡The words hit me like a ton of bricks: She has cancer

lieve lezers,

Afgelopen week zat ik gezellig bij mijn ouders op de bank. En ineens zegt mijn vader: Er is iets wat ik je moet vertellen. Ik had Bas aan de telefoon en hij was helemaal van slag want Sandra heeft kanker en het ziet er niet goed uit. (noot: Namen zijn fictief uit privacy overwegingen).

Het sloeg bij mij in als een bom. Tranen welden spontaan in mijn ogen op.

“Hoe is dat nu mogelijk? “, dacht ik. Ik had gisteren nog recente foto’s gezien op sociale media waarop ze zo intens aan het genieten was. Ze straalde… En dan vertel je me nu dit?

Aan de reactie van mijn vader kon ik zien dat het ernstig was en dat hij zich grote zorgen maakte.

Bas is een goede vriend van mijn ouders. We ontmoetten hem en zijn gezin jaren geleden. Ik was 6 en Sandra was bijna 5. Onze ouders raakten bevriend en we hebben veel tijd samen doorgebracht. Toen we ouder werden raakte het directe contact verloren, maar ik bleef via sociale media en de verhalen van mijn ouders redelijk op de hoogte van wat er in haar leven gebeurde.

Ik besloot om contact op te nemen en ze vertelde me open en eerlijk wat er speelt.

Het is heftig. Heel heftig.

Ik had een brok in mijn keel toen ik haar woorden las.

Ze is zelf heel erg optimistisch en ik bewonder haar moed!
“De dokters gaan opereren”, zei ze, “maar afhankelijk van wat ze aantreffen, zal besloten worden hoeveel en welke organen verwijderd moeten worden. Maar het staat nu al vast dat er zeker 3 organen verwijderd worden.
Dan komt er een chemo spoeling en als ik geluk heb ben ik er dan vanaf…. en dan kan ik er alsnog heel oud mee worden” schreef ze.
Met een smiley erbij. 😄

Hoe krachtig!

Maar de realiteit is, dat er ook die andere kant is… er is 50% kans dat het terugkomt. Maar daar is ze nu niet mee bezig schreef ze. Eerst maar zien wat de uitslag van de operatie zal worden. Dat hoort ze pas als ze bij komt uit de narcose en dan verder kijken en dealen met de situatie.

En dat begrijp ik wel, maar…., ik kan je zeggen dat mijn hart brak.

Al dagen voelt het of er een zware deken over me heen ligt. Ik kan het moeilijk van me afzetten merk ik. En dat is vaak een teken dat ik mijn emoties aan het toetsenbord moet toevertrouwen
Vaak laat iets me pas los, als ik heb geschreven, omdat er nog iemand anders is die ik met dit verhaal kan/moet helpen.

DE WORTELS ERUIT TREKKEN
Nadat ik haar kant van het verhaal had gehoord moest ik steeds denken aan de tuin van mijn opa.
Mijn opa had een hele grote moestuin en ik hielp daar heel graag met de oogst.
Maar er moest ook vaak onkruid weggehaald worden.

Om onkruid te verwijderen, is het mogelijk om het af te knippen.
Of je kunt een onkruidverdelger erop strooien.
Of de bodem bedekken met de planten van je keuze zodat er geen ruimte is voor onkruid om te groeien.
Maar als er onkruid groeit, is het het beste om het met wortel en al eruit te trekken en eventuele zaden te verwijderen.
Wieden dus in plaats van knippen.

Wat nu als kanker en onkruid een ding gemeen hebben?

Dat om te voorkomen dat die kankercellen terugkomen, het het beste is om de oorzaak aan te pakken.
Niet alleen de aangetaste cellen verwijderen via een operatie, of er een chemo spoeling overheen te doen, of met veel liefde en licht en positieve gedachten invloed uitoefenen op het herstelproces, maar ook daadwerkelijk iets doen aan de wortels voor een blijvend effect.

Wat nu als er zo een methode bestaat?

GEEF HET DOOR
In de afgelopen jaren heb ik zelf te maken gehad met een levensbedreigende aandoening waar geen medische behandeling voor bestaat. Ik heb op het randje van de dood gebalanceerd, maar ik heb het geluk gehad om een unieke methode te leren kennen die in staat is geweest om de wortels/de oorzaak van mijn aandoening aan te pakken.

Ik heb vele mensen mogen ontmoeten die datzelfde hebben ervaren. Ook vele mensen met kanker.

Er is een methode die ziekte bij de wortel kan aanpakken: Tao Healing en Transformatie. Let wel: KAN, er is uiteraard geen 100% garantie, maar feit is dat het al vele levens heeft gered, inclusief dus de mijne.

Dat is waarom ik zo gepassioneerd ben om de wijsheid, de kennis, de ervaringen, de praktische technieken te verspreiden.

Ik weet namelijk niet of het ligt aan het feit dat ik ouder word, of aan het feit dat de maatschappij aan het veranderen is, of aan het feit dat meer mensen hun persoonlijk lijden delen op sociale media of via blogs, maar ik zie de laatste tijd steeds meer hartverscheurende berichten verschijnen van mensen die ernstig ziek zijn en weinig hoop hebben.
En dat raakt me diep, heel diep!

Ieder keer als ik zo veel lijden lees, heb ik de neiging om te schrijven, om de info te delen. Want stel je voor dat het iemand bereikt die het net zo hard nodig heeft als ik toen. Ik ben diegene die mij de info stuurde nog altijd heel dankbaar.

Dus onder het mom van “pay it forward/ geef het door” schrijf ik, deel ik, informeer ik.

Tao Healing en Transformatie is in staat gebleken om vele levens op een positieve manier te beïnvloeden door echt diep door te dringen tot de kern van het probleem.

Wil je meer weten, neem dan alsjeblieft eens een kijkje op mijn website.
Of schrijf je in voor de nieuwsbrief waarin ik veel info deel.

GEEF JEZELF EEN KANS
Er is momenteel een heel krachtig online programma van 3 weken, om mensen met zeer ernstige aandoeningen te ondersteunen en te helpen om de wortels/de oorzaak aan te pakken.

Zelf heb ik een tijdje geleden de voorloper van dit programma gevolgd en het heeft me zoveel gebracht. Ik kan het echt aanbevelen.

Elke dinsdag om 20.00 uur Nederlandse tijd ( 2pm ET ) is er een gratis introductie webinar in het Engels maar met vertaling, waarin heel veel uitgelegd wordt over de oorzaak van ziekten, hoe je het kunt transformeren en hoe dit programma daar op een effectieve en krachtige wijze bij kan ondersteunen. Het geeft je ook alle informatie voor deelname.

Heb jij een serieuze uitdaging, dan kan ik je alleen maar zeggen: Geef jezelf die kans en investeer anderhalf uur van je tijd om jezelf te laten informeren. Wellicht dat het de ommekeer kan zijn, net zoals het voor mij is geweest!

Ook aan Sandra heb ik uiteraard die informatie doorgegeven. Of ze gaat kijken is aan haar!
Ik respecteer haar keuze. Want ook al geloof ik zelf 100% in deze methode van transformatie, door wat ik zelf heb ervaren en door wat ik in de afgelopen 14 jaar met eigen ogen heb gezien, niet iedereen is bereid om ziekte op een totaal andere wijze te benaderen dan de reguliere medische weg. En dat is prima. Iedereen moet doen wat voor hem/haar goed voelt.

Ik kan me heel goed voorstellen dat er op dit moment heel veel op haar afkomt met de operatie en alle onzekerheid die daarom heen hangt in het verschiet. Dus wellicht voelt ze er op dit moment helemaal geen ruimte voor en daar heb ik begrip voor.

Maar vanuit mijn hart bekeken moest ik iets doen….. ik kon niet alleen maar luisteren en er zijn met lieve ondersteunende woorden. Ik wilde iets doen wat haar hopelijk zou kunnen helpen.
En datzelfde wil ik graag doen hier in mijn blog.

Ik wil zaadjes van hoop planten.

Want ook al is mijn wens dat de artsen straks na haar operatie aan haar bed verschijnen met het meest optimistische scenario, er is ook een kans dat dit niet zo is. Dat weet zij, dat weet ik… En dan is het heel fijn denk ik om een alternatief te hebben.

ER IS NIETS MEER WAT IK VOOR JE KAN DOEN…
Want ik weet nog als de dag van gisteren hoe ik de praktijk van mijn arts verliet met in mijn hoofd zijn woorden galmend:

“Er is niets meer wat ik voor je kan doen, je hebt naar verwachting nog een paar maanden.”

Mijn oren suisden.
Mijn knieën voelden alsof ze mijn lichaam niet meer konden dragen.
Mijn benen waren traag.
De zon stond stralend boven me, de bloemen en de insecten waren overal om me heen…
maar ik voelde me een zombie…
alsof de grond onder mijn voeten was weggeslagen.

Was dit het dan?


NEE, zo bleek het antwoord.
Want dat moment was in 2010 …. en door Tao Healing en Transformatie en door een soortgelijk programma als ik hierboven heb gedeeld, ben ik in staat om dit in 2024 aan jullie te schrijven.

Dus,
ga jij zelf door een zware periode in je leven, of sta je wellicht een dierbare bij, en wil je graag meer informatie hebben over deze unieke methode die al zovele mensen in hopeloze situaties heeft geholpen?
Kijk dan eens naar de gratis Introductie.
Laat je vrijblijvend informeren. Is het niets voor jou, dan zoek je wat wel bij je past.

Of kijk eens naar deze documentaire over een jonge vrouw Carmen met 80% leverkanker, die was opgegeven door de artsen en nu helemaal gezond is door deze methoden.
Laat haar verhaal je inspireren.

Wil je je laten inspireren door mijn eigen verhaal, dat kun je lezen op mijn website.


HOOP
Dit blog is geschreven recht uit mijn hart en is bedoeld voor iedereen die een baken van hoop kan gebruiken.

Mocht jij of iemand die je kent het nodig hebben?
Neem dan de info die ik deel ter harte en doe er iets mee.

Wil je graag jouw verhaal delen met mij, voel je vrij om te reageren in de reacties of stuur me een persoonlijk bericht en wellicht kan ik je met mijn ervaring of datgene wat ik van anderen heb gezien verder ondersteunen

Iedereen die het nodig heeft wens ik heel veel sterkte en kracht toe.
Blijf geloven dat er mogelijkheden zijn en wonderen bestaan.
Ook voor jou! 💪💗🌟

Liefs, Barbara

Certified Soul Healer, Soul Teacher, Soul Communicator (Readings Akashic Records) en Guan Yin Lineageholder

Linktree:https://linktr.ee/barbarakuipers
Website: www.puur-licht.nl

“De schrijfster van dit blog kan een vergoeding krijgen wanneer je via een link op deze site overgaat tot aanschaf van of gebruik gaat maken van sommige producten of diensten genoemd in dit blog. Dit kost jou niets extra en is een volledig optionele en naar mijn mening mooie manier om dit blog te steunen. Dit zijn producten of diensten waar ik volledig achter sta en die ik over het algemeen zelf gebruik of gebruikt heb. Ik ben hier zeer kritisch in. Ik accepteer geen verzoeken om een promotieartikel te schrijven. Dit blog bevat dan ook nooit advertorials.”

108 weergaven

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *