Gezondheid ~🪷~ Health Zelf-heling Oefeningen ~🪷~ Self-healing Practices

6 krachttechnieken om je angst los te laten ⚡ 6 power techniques to release your fears

Lieve lezers,

In dit blog deel ik algemene informatie, krachtige zelfhelingsoefeningen, effectieve hulpmiddelen en een manier om hulp te ontvangen vanuit de spirituele wereld om angst op een effectieve manier te transformeren, om spiritueel te groeien en met meer kalmte door het leven te gaan.

Angst
Een emotie die ieder van ons wel kent.
Hoe overwin je angst? Hoe heel je die gevoelens die je zo kunnen beperken in je dagelijkse leven? Hoe transformeer je gevoelens van angst naar kalmte en zelfvertrouwen?

Er zijn vele verschillende manieren om hiermee om te gaan.
In dit stuk geef ik je informatie en oefeningen die je zelf kunt doen alsmede een vorm van hulp om je angstgevoelens te helen, vanuit de visie van Soulfulness en Tao Transformatie.

Angst wordt vaak gezien als iets negatiefs, maar angst heeft ook een hele nuttige functie, namelijk om ons te waarschuwen voor dreigend gevaar.
Angst is een universeel gevoel. Iedereen ervaart wel eens een bedreigende situatie in het leven waarin angst ontstaat. Bijvoorbeeld als je de controle over het stuur verliest, of als je terecht komt in een situatie met fysiek geweld, of als je ziet dat je kind of je huisdier plotseling de straat oversteekt en de aankomende vrachtwagen maar net op tijd kan remmen, of als je lichamelijke klachten hebt en de toekomst er onzeker uitziet. Angst is een normale emotie die het lichaam in staat stelt te reageren op een reële bedreiging. De adrenaline gaat door je lijf, je hart klopt sneller, je spieren spannen zich, je ademhaling gaat versneld, etc. Dit alles helpt je lichaam om adequaat te reageren en jezelf of een ander in veiligheid te brengen.

Er zijn echter ook vele momenten van angstgevoelens mogelijk waar er geen sprake is van een directe bedreiging. Bijvoorbeeld angst om te vliegen, angst voor spinnen of andere dieren, angst om te spreken voor een grote groep, angst om afgewezen te worden, angst voor grote hoogten, angst voor natuurgeweld, angst voor criminaliteit, angst voor tekorten, angst voor de dood, angst voor eenzaamheid, sommige mensen zeggen mij bang te zijn voor de spirituele gave die ze hebben.
Zo zijn er vele voorbeelden te noemen waarin de angstgevoelens daar zijn, maar er op dat moment geen sprake is van een bedreigende situatie. Je lichaam reageert echter alsof dat wel het geval is. Je voelt je hart kloppen, de adrenaline giert door je lijf en het kan je zelfs een verlamd gevoel geven waardoor je niet in staat bent om te doen wat je wilt doen.

Deze vormen van angst mogen dan niet gerelateerd zijn aan een acute dreigende situatie, maar de reacties die je ervaart zijn wel degelijk reëel. Ze kunnen je zelfs belemmeren in je dagelijkse leven en veel ongemak veroorzaken. En als deze angstgevoelens langer aanhouden kan het zelfs tot allerlei mentale en fysieke klachten leiden, zoals onder meer het uitputten van je bijnieren, het overprikkeld raken van je zenuwstelsel, het uit balans raken van je hormonen, vermijdingsgedrag om ervoor te zorgen dat de angst niet getriggerd wordt.

Angst en het Water Element
Angst is de emotie die in de Traditionele Chinese Geneeskunde gekoppeld is aan het Water Element. Indien er veelvuldig en langdurig sprake is van angstgevoelens kan dit het water element en alle andere delen die tot dit element behoren, beïnvloeden.
Het yin orgaan wat bij het Water Element hoort, zijn de nieren.
Het yang orgaan is de blaas.
De weefsels die tot dit element worden gerekend zijn de botten en gewrichten.
De lichaamsvloeistof behorende bij dit element is urine.
De zintuigen die behoren bij het Water element zijn de oren/het gehoor.
De smaak is zout.
De ongebalanceerde emotie is zoals gezegd, angst, en de gebalanceerde emotie is kalmte, moed.
De kleur is blauw.
Het seizoen is winter.
Het weertype dat behoort bij dit element is kou en de windrichting is noord.

Al deze bovengenoemde delen staan met elkaar in verbinding en beïnvloeden elkaar. Wanneer 1 van deze onderdelen uit balans is, kan het de andere onderdelen ook beïnvloeden.
Wanneer er sprake is van een langdurige situatie waarin angstgevoelens overheersen, kan het op den duur de bijnieren (die de adrenaline produceren) uit balans brengen, het kan pijn in je rug geven ter hoogte van je nieren. Je kunt minder goed omgaan met kou of je moet veelvuldig naar het toilet.
Op den duur kan het zelfs je hersenen en concentratie beïnvloeden, want je nieren en het energiecentrum waar de nieren nauw mee verbonden zijn, de kundalini, voeden je hersenen. En de hormonen die door de bijnieren worden aangemaakt als er sprake is van angst, staan in nauwe verbinding met de neurotransmitters die door de hersenen worden aangemaakt.
Maar het werkt ook andersom, zwakke nieren kunnen ook leiden tot een verhoogde mate van angstgevoelens.

Je begrijpt hopelijk dat het nogal wat consequenties kan hebben.
Iedereen kent wel de goedbedoelde adviezen die mensen dan vaak geven: “Angst is een slechte raadgever, zet je erover heen.
Doe toch niet zo raar er is toch niets aan de hand, bekijk het van een andere kant, ik ben toch ook niet bang…
Ga er dwars doorheen dan overkom je je angst wel.”

Maar zo simpel is het vaak niet. Sterker nog, bij mij werkte het averechts.
Ik heb al zolang als ik me kan herinneren een angst voor spinnen. Reëel? Nee absoluut niet want er zitten hier geen grote gevaarlijke giftige spinnen. Maar zodra ik een spin zie, hoe klein ook, slaat mijn hart over, en voel ik de adrenaline door mijn lijf gaan. Heel vervelend. En ik kan honderd keer tegen mezelf zeggen dat die spin ongevaarlijk is en mogelijk banger voor mij, maar dat doet de reacties niet verminderen.
Toen de film Arachnaphobia op tv kwam, dacht ik mezelf te confronteren met mijn angst en “erdoorheen” te gaan.
En tv leek me makkelijker dan een spin vasthouden 😉
Nou ik heb die film uitgekeken, maar mijn angst werd er niet minder door hoor, eigenlijk alleen maar groter.

Wat werkt dat dan wel? Er zijn vele manieren om met angst om te gaan, maar in dit blog wil ik ingaan op de zienswijze zoals die in Soulfulness en Tao Transformatie wordt gebruikt.

ANGST bezien vanuit Soulfulness en Tao Transformatie

We voelen angst, omdat er iets in ons is wat getriggerd wordt. Als er niet een bepaalde informatie in ons zit wat aangeraakt kan worden, zullen we niet reageren op iets om ons heen. Het is informatie, een trilling/frequentie in ons energieveld wat mee resoneert met iets om ons heen en wat die angstgevoelens oproept. Dit kan een herinnering zijn aan iets wat in dit leven is gebeurd,  bijvoorbeeld je hebt een vliegtuigcrash meegemaakt en die herinnering komt tot leven iedere keer als je weer een vliegtuig instapt. Maar het kan ook te maken hebben met situaties uit vorige levens. Dan is het minder makkelijk te identificeren waar een angst vandaan komt. Toch kun je daar zelf iets aan doen met behulp van spirituele oefeningen. Je kunt de informatie in jouw trillingsveld dat een negatieve lading in zich draagt, loslaten of transformeren in positieve informatie, door je te verbinden met een trillingsveld, een frequentie en vibratie dat hoger is dan de trilling en frequentie van de herinnering. Zoals je in de afbeelding kunt zien heeft angst een lage trilling.
Door je bijvoorbeeld te verbinden met de Bron, de Tao, het trillingsveld van de Creator, het universele veld van Liefde, en die hogere frequenties te gebruiken om je eigen energieveld te zuiveren van de trillingen die verbonden zijn met de angstgevoelens, kun je je eigen situatie veranderen.
Zodra die lagere trillingen van angst minder in jouw energieveld zitten, zal je ook minder reageren op de omstandigheden om je heen en uiteindelijk je angst kunnen overwinnen als je jezelf van binnenuit geheeld hebt.

Met je mind iets overwinnen kan krachtig zijn. Als het inderdaad zo is dat de angst wordt gecreëerd vanuit de mind, door negatieve gedachten, dan is het zinvol om daar door middel van positieve gedachten verandering in te brengen. Echter indien er sprake is van een negatieve herinnering of een karmische blokkade op de ziel, dan zal het nodig zijn om nog een stap verder te gaan en de ziel te helen.
Een mens bestaat uit 5 lichamen met ieder een eigen dichtheid. Je hebt je spirituele lichaam (ziel), emotionele lichaam (hart), je mentale lichaam (mind/geest), je energetische lichaam (energie) en fysieke lichaam (materie). Deze 5 lichamen zijn onderling verbonden en beïnvloeden elkaar, maar ze zijn niet allemaal gelijkwaardig. Het dominerende lichaam is het spirituele lichaam. Je ziel is de baas. Je ziel stuurt de informatie naar je hart, die het ontvangt en doorgeeft aan de mind, waar het wordt verwerkt. De mind stuurt vervolgens de energie in de juiste richting en de materie reageert.

Ziel > Hart > Mind > Energie > Materie

Iedere cel in je lichaam, iedere stukje van je DNA, draagt de informatie vanuit je ziel in zich.
In je ziel draag je al je ervaringen mee vanuit dit leven, maar ook vanuit vorige levens en je draagt ook een deel van je voorouders in je. Denk daarbij ook aan vloeken, aan geloftes, aan voodoo en andere spirituele blokkades die vanuit vele levens en verschillende tradities overgedragen kunnen worden.
Dat is een heleboel informatie!

Wanneer er een negatieve herinnering of andere negatieve belasting op de ziel zit, waardoor er een boodschap van angst wordt afgegeven, is het heel lastig om dat met je mind te overwinnen. De mind is immers ondergeschikt aan de ziel. Het is Soul over Mind, geen Mind over Soul. Dan is heling van de ziel nodig. Wanneer je jouw ziel heelt en je ziel niet langer een boodschap van waarschuwing of een negatieve herinnering afgeeft, zal het hart die boodschap niet langer ontvangen, zal de mind geen negatieve boodschap doorgeven en zal het lichaam niet meer reageren. Door de angst te elimineren, zal ook het Water Element sterker kunnen worden en ook de overige delen van het lichaam meer in balans kunnen komen. Angst voel je immers niet alleen in je nieren maar eigenlijk door heel je lijf heen.

Je ziel helen kun je onder andere doen door spirituele oefeningen, door meditatie, door het ontvangen van soul healing.

Onderstaand deel ik één van de zelf-heling-oefeningen die ik geleerd heb van mijn leraar, Dr. en Master Zhi Gang Sha.
Het doel van spirituele oefeningen als deze, is om meer licht te brengen in de ziel, het hart te openen en te zuiveren, de blokkades van de mind/geest te veranderen, de energie te laten stromen en de materie te transformeren.

Bij blokkades op de ziel kun je denken aan de negatieve karmische belasting en de negatieve herinneringen die je op je ziel met je meedraagt. Maar zoals gezegd ook aan de karmische belasting vanuit de voorouderlijke lijn, voodoo, vloeken, geloftes etc.
Bij blokkades in het hart kun je denken aan oordelen, hebzucht, gebrek aan wijsheid, onzuiverheid, gebrek aan zelfliefde, etc.
Bij blokkades in de mind kun je denken aan negatieve gedachtepatronen, negatieve overtuigingen, negatieve houdingen, gehechtheden en ego.
Bij blokkades in de energie gaat het om blokkades in de ruimtes tussen de cellen.
Bij blokkades in de materie gaat het om blokkades in de cellen zelf.

ZELF-HELINGSOEFENING


De energie healing oefeningen en de spirituele healing oefeningen vanuit China, India en andere landen bestaan al heel erg lang, al meer dan vijfduizend jaar en hebben vele mensen geholpen. Tegenwoordig zijn velen de kracht hiervan vergeten, maar als ze niet zo krachtig zouden zijn geweest zouden ze niet zo lang blijven bestaan 😌
Deze technieken zijn eenvoudig, maar laat je daardoor niet misleiden. Simpel betekent niet dat ze niet krachtig zijn. Integendeel. De kracht van deze technieken tezamen hebben al vele mensen verbaasd doen staan en hun leven veranderd. Maar je hoeft mijn woorden niet te geloven. Probeer het zelf en voel de kracht!

We maken gebruik van 5 krachttechnieken. Iedere techniek op zichzelf is krachtig, maar gecombineerd wordt hun kracht versterkt.

1) Lichaamskracht: Daar waar je je handen legt, zal je de blessings ontvangen.

We maken gebruik van bepaalde lichaamshoudingen en handposities om de energiestroom en de heling te bevorderen. Daar waar je je handen legt zal de energie naar toe gaan en zal je de voordelen voor heling en verjonging ontvangen.
Ga rechtop zitten met je rug vrij van de leuning van de stoel. En zorg ervoor dat je rug recht is en je kruin en je perineum op één lijn zijn. Zo kan de energie en het licht vrij stromen. Het universele licht kan via je kruinchakra door de andere chakra’s in het midden van je torso naar beneden naar je onderbuik gaan, daar waar de basis energiecentra zich bevinden. Leg één hand op je onderbuik, zodat de energiecentra gevoed worden en je goed gegrond blijft. Leg de andere hand op je rug ter hoogte van je nieren.
Zet je voeten op de grond en maak verbinding met Moeder Aarde, zodat je ook op die manier goed gegrond blijft tijdens de oefening.
Sluit je ogen tijdens de oefening.
Haal een paar keer diep adem naar je onderbuik en ontspan je volledig. Hoe meer ontspannen je bent, hoe meer heling kan plaatsvinden.

2) Zielenkracht: Dat wat je aan de spirituele wereld, de Tao (Bron) en aan je eigen ziel vraagt, is waar je de blessings voor ontvangt.

Hierbij spreken we de kracht van de ziel aan. We maken contact. We maken hierbij onderscheid tussen de innerlijke zielen en de zielen om ons heen.
We hebben allemaal een lichaamsziel, maar ook de organen, systemen, cellen, DNA/RNA hebben ieder hun eigen functie en ook hun eigen ziel. Deze kunnen we aanspreken om zichzelf te helen. Iedere ziel heeft een groot zelf-helend vermogen en door de ziel aan te spreken kunnen we dat activeren. Jouw lichaamsziel weet wat het gedaan heeft waardoor de karmische blokkades zijn ontstaan. De Divine, Tao, Bron en de spirituele vaders en moeders weten waar de blokkades in ziel, hart, geest en lichaam zich bevinden. Ze weten wat nodig is om te helen. Jouw ziel en de zielen om je heen hebben diepe kennis en wijsheid en kracht om te helpen helen. Het enige wat je te doen hebt is dit te vragen.

Zeg hallo:                            Lieve ziel, hart, geest en lichaam van mijn nieren
Geef liefde:                         Ik houd van jullie.
Doe een affirmatie:            Jullie hebt de kracht om mijn angst te helen en de blokkades te                                                               transformerenIk wil graag kalm, moedig en zelfverzekerd zijn. 
Geef een opdracht:             Doe je best.
Uit je dankbaarheid:           Ik ben zeer dankbaar.

Het is belangrijk om liefde te geven aan die plekken die heling nodig hebben. Liefde heeft als eigenschap dat het alle blokkades oplost. Liefde is de tegenhanger van angst.
Het is vaak zo, dat mensen die bijvoorbeeld last hebben van hun rug of hun knie negatief praten over hun rug of knie, maar die negatieve reacties vergroten de blokkades alleen maar. Liefde geven is veel beter. Breng liefde naar je negatieve gevoelens, naar je negatieve emoties. Breng liefde om heling te bevorderen en angst te transformeren of los te laten.

Liefde lost alle blokkades op.
Vergeving brengt innerlijke vreugde en innerlijke vrede.

Daarom is het goed om een vergevingsoefening in deze zelf-helingsoefening op te nemen om zo de karmische belasting te verlichten. Dit kun je doen als volgt.

Lieve alle zielen die door mij in dit leven of in vorige levens pijn zijn aangedaan, beschadigd, benadeeld, of op enigerlei wijze zijn gekwetst, of door mijn voorouders, kom alsjeblieft ook bij mij.
Ik houd van jullie, eer jullie en waardeer jullie.
Ik bied jullie mijn oprechte excuses aan voor de fouten die ik heb gemaakt. Het spijt me.

Ik dank jullie voor de lessen die jullie mij leren. Ik leer mijn lessen en ben niet meer diezelfde persoon. Daarom vraag ik jullie om mij en mijn voorouders onvoorwaardelijk te vergeven. Ik zal daar geen misbruik van maken, ik zal service verlenen aan anderen.
Dank jullie wel.

Lieve alle zielen die mij en mijn voorouders in dit leven of in vorige levens pijn hebben aangedaan, beschadigd of benadeeld hebben of op enigerlei wijze hebben gekwetst, kom alsjeblieft ook bij mij.
Ik houd van jullie, eer jullie en waardeer jullie.
Het is mijn wens om het karma tussen ons te transformeren en om de karmische relatie tussen ons te verbeteren. Daarom bied ik jullie mijn onvoorwaardelijke vergeving aan en ik vraag ook al mijn voorouders om datzelfde te doen.
Laten we onze harten en zielen verbinden en in liefde, vrede en harmonie leven.

Dank jullie wel.

Mijn lieve ziel en al mijn innerlijke zielen van al mijn organen, systemen, lichaamsdelen, cellen, RNA en DNA. Ik houd van jullie eer jullie en waardeer jullie.
Ik bied jullie mijn oprechte excuses aan voor alle fouten die ik gemaakt heb jegens jullie, voor alle momenten waarop ik geen liefde heb gegeven aan mezelf, niet voor mezelf ben opgekomen, mezelf heb vergiftigd met de dingen die ik at of dronk of met de producten die ik gebruikte, mezelf beschadigd heb.
Het spijt mij. Vergeef mij alsjeblieft. Ik zal beter voor jullie zorgen. Dank jullie wel.
Ik ben jullie allen heel erg dankbaar en kan jullie niet genoeg bedanken voor jullie service.

Dank jullie wel.
Ik vergeef mezelf volledig en onvoorwaardelijk. 

Er zijn ook vele zielen om ons heen. Je kunt hierbij denken aan de lichtwezens, zoals de opgestegen meesters, de goeroes, lama’s, kahuna’s, engelen, aartsengelen, de Divine, de Tao, de Bron. Je kunt ook denken aan de ziel van de zon, de maan, de sterren, de planeten, de natuur. Deze lichtwezens hebben allemaal zeer krachtige zielen en daarmee veel kracht tot het brengen van licht en healing en we kunnen hen vragen om ons te helpen bij het helingsproces. Je kunt ze bij naam noemen als je je bijvoorbeeld heel erg verbonden voelt met een aartsengel, of met Jezus, Moeder Maria, Guan Yin, of je kunt ze allemaal om hulp vragen en hen de keuze laten wie er komt door “alle spirituele vaders en moeders” aan te spreken. Door de lichtwezens om hulp te vragen kunnen we ons eigen helingsproces versnellen, omdat hun zielen zo ontwikkeld zijn en zo zuiver. Zij zijn om ons heen en zijn bereid om te helpen maar ze wachten vaak op ons verzoek. Spreek met oprechtheid en vanuit je hart en ziel en vraag ze om hulp. Je kunt ze allemaal om hulp vragen, maar je kunt hulp niet afdwingen.

Lieve ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­_______ ( noem de zielen om je heen van wie je graag hulp en healing zou willen ontvangen).
Ik houd van jullie, eer jullie en waardeer jullie.
Kom alsjeblieft bij me. Willen jullie mij alsjeblieft helpen bij het helen van mijn angst?
Vergeef me alsjeblieft en help me om de blokkades op mijn ziel en in mijn hart, mind, energie en materie op te lossen opdat ik healing kan ontvangen voor mijn angst.

Ik kan jullie niet genoeg bedanken. Ik zal mijn best doen om onvoorwaardelijk te dienen.
Dank jullie wel.

3) GeestkrachtDaar waar je je aandacht op richt, is waar je de blessings ontvangt. 

Hierbij maken we gebruik van creatieve visualisatie. Daar waar je je aandacht op richt, gebruik makend van creatieve visualisatie, is waar je de voordelen voor heling, verjonging en transformatie ontvangt. Daar waar je je aandacht op richt gaat het licht naar toe en vindt de heling plaats. Visualiseer hoe helder blauw licht vanuit 360 graden naar de plek komt waar je de heling wilt ontvangen, in deze oefening de nieren. Het is belangrijk om licht te visualiseren en geen energie. Licht heeft namelijk geen negatieve effecten. Wanneer je je richt op energie kan er een disbalans ontstaan tussen yin en yang.

Focus je geest op je nieren en het is beste om dat te doen met je ogen dicht. Als je je ogen open houdt, zal de aandacht en focus verminderen en zal de intentie waarmee je de oefening doet sneller verloren gaan. 

4) Ademkracht: Buikademhaling. Als je inademt, dan zet je onderbuik uit. Als je uitademt, dan trekt je onderbuik samen. Volg je eigen natuurlijke ritme. 

Haal diep adem naar je onderbuik en terwijl je inademt visualiseer je dat helder blauw licht vanuit 360 graden naar de plek komt waar je de heling wilt ontvangen, de nieren. Iedere ademhaling komt door je neus en door iedere porie van het lichaam om licht te brengen naar de plek waar je de heling wilt ontvangen. Bij iedere uitademing visualiseer je het licht door je hele lichaam.

5) Klankkracht: Wat je chant, is wat je wordt. 

Hierbij maken we gebruik van het chanten van bepaalde klanken en mantra’s. Dat wat je chant, daar vereenzelvig je je mee. Dat wat je chant, is wat je wordt. Het chanten van positieve mantra’s heeft dus een gunstig effect op de heling, maar heeft ook een ander effect.
Vele mensen vinden het moeilijk om tijdens het mediteren de geest tot rust te brengen omdat het innerlijke gesprek moeilijk te stoppen is voor hen. Door het chanten van de mantra, voorkom je tijdens het mediteren dat je vervalt in innerlijke discussies of gedachtepatronen die negatief uitwerken op de meditatie. Je vervangt al die gedachten door 1 mantra.

Liefde is een sterke connectie met het Licht. Angst daarentegen is een connectie met de donkere zijde. Liefde lost blokkades op, terwijl angst je kan doen bevriezen, lam slaan, verstijven.
Vergeving brengt innerlijke rust en blijheid en lost de karmische blokkades op.

We kunnen derhalve gebruik maken van verschillende mantra’s. Probeer ze eens en kijk welke voor jou het beste past.

Ik vergeef jou, 

Jij vergeeft mij,

Breng liefde, vrede en harmonie

Breng liefde, vrede en harmonie. 

I forgive you,

you forgive me,

Bring love, Peace and Harmony

Bring Love, Peace and Harmony

Je kan zowel in het Engels als in het Nederlands chanten, of welke taal van je keuze.

Ik vergeef jou, 

Jij vergeeft mij,

Breng liefde, vrede en harmonie

Breng liefde, vrede en harmonie. 

I forgive you,

you forgive me,

Bring love, Peace and Harmony

Bring Love, Peace and Harmony

Chant voor tenminste 3-5 minuten, in stilte of hardop.

Breng nu de liefde naar je nieren:

Ik houd van mijn nieren

Ik houd van mijn nieren

Ik houd van mijn nieren

Ik houd van mijn nieren

Ik houd van mijn nieren

I love my kidneys

I love my kidneys

I love my kidneys

I love my kidneys

I love my kidneys 


Je kunt ook een positieve opdracht meegeven in je mantra:

Zet mijn angst om in kalmte en liefde. 

Zet mijn angst om in kalmte en liefde.

Zet mijn angst om in kalmte en liefde.

Zet mijn angst om in kalmte en liefde.

Zet mijn angst om in kalmte en liefde.

Transform my fear into calmness and love.

Transform my fear into calmness and love.

Transform my fear into calmness and love.

Transform my fear into calmness and love.

Transform my fear into calmness and love.

Chant voor tenminste 3-5 minuten, in stilte of hardop. Doe dit meerdere keren per dag. Hoe langer je oefent, hoe beter de resultaten kunnen zijn.
Wanneer je in stilte chant zullen de kleinere cellen en ruimtes vibreren. Wanneer je hardop chant zullen de grotere cellen en ruimtes vibreren. In stilte chanten is Yin. Hardop chanten is Yang.
Wissel het af, want daar waar Yin en Yang in balans zijn, zal gezondheid gerealiseerd kunnen worden.
Daar waar licht straalt zal ziekte verdwijnen.

Sluit de oefening af door te zeggen

Hao! Hao! Hao!
Dank je! Dank je! Dank je! 
Gong Song! Gong Song! Gong Song!
Hao is Mandarijn Chinees en betekent: Perfect! Wordt gezond! 

Het uiten van dankbaarheid is heel erg belangrijk. We zeggen het steeds 3x. Het eerste Dank je is gericht aan de Divine, het tweede is gericht aan alle zielen die kwamen om je te helpen bij de oefening en het derde is gericht aan je eigen ziel.

Gong Song zeggen we tegen de zielen die we gevraagd hebben om te komen en betekent: keer respectvol terug naar de plek waar je vandaan komt of op dit moment nodig bent.

Dit is een hele simpele basisoefening die je kunt doen om meer liefde en vergeving te brengen naar je ziel, hart, geest en lichaam en om de blokkades in je nieren die verbonden zijn met angst te transformeren. 
Liefde lost alle blokkades op.
Vergeving brengt innerlijke vreugde en innerlijke vrede. 


Hoe vaker en hoe langer je oefent en je verbindt met liefde en vergeving, hoe beter het is.

Voor chronische en levensbedreigende situaties, chant dan tenminste 2 uur per dag. Dit mag 2 uur aaneengesloten zijn, maar mag ook verdeeld worden over de dag waarbij je alle tijd tezamen voegt en tenminste twee uur per dag chant..
Je kunt ook chanten terwijl je wandelt, terwijl je doucht, terwijl je auto rijdt (maar sluit dan uiteraard niet je ogen 🙂 ).

Dit lijkt heel erg simpel. Dit lijkt misschien té simpel voor je om te geloven, maar je zult zien dat als je dit regelmatig en consequent doet dat het verandering brengt in hoe je je voelt en in vele aspecten van het leven. De hulp van een mentor of ervaren iemand kan dit proces versnellen.

“Opdat je keuzes weerspiegelingen zijn van je hoop,
niet van je angst.”

EFFECTIEF HULPMIDDEL: Touch the Button with Tao Calligraphy and Tao Songvideo


Zoals velen wellicht hebben ervaren, kan ziekte je zomaar overvallen, het kan uit het niets optreden, terwijl het helen van een ziekte tijd vergt. Het vraagt geduld, het vraagt volharding en veelal vraagt het een andere manier van in het leven gaan staan.
Het is goed om jezelf de kennis te verschaffen wat er precies speelt, het is ook fijn om te leren wat je eraan kunt doen. Maar resultaat is pas mogelijk als je het ook daadwerkelijk toepast. Zo zit het ook met de oefeningen die in dit blog staan. Het lezen en begrijpen is de eerste stap. Het regelmatig/dagelijks toepassen is belangrijk om het zelf-helend vermogen ook daadwerkelijk sterk te maken. Dit vergt tijd, geduld, volharding, vertrouwen en een instelling van “geef niet op”.

En er is iets met tijd. Tijd komt nooit meer terug! Daar ben ik me altijd bewust van geweest. Ook van het feit dat het van belang was om die tijd nuttig te besteden aan dingen die belangrijk waren. Daar waar ik tijd kan verkrijgen door iets op een andere manier te doen wat sneller gaat, zeker in het kader van mijn gezondheid, is iets waar ik altijd in heb geïnvesteerd, omdat het mij iets gaf wat voor mij onbetaalbaar was:  een betere levenskwaliteit op kortere termijn. En laten we eerlijk zijn, ik was na al die jaren van ellende er wel een keertje klaar mee. En omdat die snellere manier er was, heb ik die zelf daarom met beide handen aangegrepen.

Een nog krachtigere manier van zelfhelingsoefening doen, is door gebruik te maken van Touch the Button video’s. Hiermee kun je mediteren in een zeer hoog frequent lichtveld en gebruik maken van bovenstaande 5 krachttechnieken aangevuld met de 6e krachttechniek van tracing Tao Kalligrafieën. Deze kalligrafieën zijn gemaakt door dr. en Master Zhi Gang Sha, een wereldwijd kanaal voor de helende lichtkracht vanuit de Tao. De kalligrafie werkt als een soort portaal en brengt het krachtige lichtveld vanuit de Tao in de video. Door de kalligrafie te tracen breng je het licht in de verschillende lichamen waardoor de lagere frequenties verbonden aan angst makkelijker losgelaten kunnen worden. Door je met de video te verbinden kun je veel sneller resultaten boeken dan alleen is mijn ervaring, alsmede de ervaring van vele mensen wereldwijd. Ik kan het om die reden echt aanbevelen.

Er zijn op dit moment meer dan 30 verschillende Touch the Button video’s. Je kunt een overzicht ervan vinden op mijn website.

Relevant voor dit blog zijn o.a. een 10-minuten durende oefenvideo voor:

Je kunt hiervoor registreren door op bovenstaande links te klikken. Je krijgt dan 30 dagen toegang tot het gebruik van de video om zo sneller de door jou gewenste resultaten te kunnen bereiken.

Lees wat anderen ervaren met Touch the button


Angst transformeerde snel met Tao Song Touch the Button.
Ik ben zo dankbaar voor de oefening tijdens Tao Song Touch the Button voor het transformeren van angst. Ik had vandaag echt meer kracht en steun nodig. Na de oefening heb ik het gevoel dat er meer vrede, helderheid en moed in mijn hart is. Dank je wel!


Mijn basisniveau van kalmte is dramatisch toegenomen.
Mijn ervaring met Touch the Button is ongelooflijk. Ik heb Tao Song Touch the Button gebruikt tegen stress en ik heb gemerkt dat mijn basisniveau van kalmte dramatisch is toegenomen, ondanks de vele werk- en zakelijke taken die ik heb gehad. Ondanks alles voel ik me op mijn gemak en ontspannen. Ik weet in mijn hart dat dit komt door de kracht van Touch the Button!


Aanzienlijke afname van mijn angst.
Ik heb Touch the Button voor Nieren over het algemeen elke dag gebruikt. Ik merkte een significante afname in mijn angst met betrekking tot mijn omgang met een van mijn levende vogels die me uit het niets beet. Ik ben meer ontspannen in mijn interactie met haar. Mijn hart is rustiger en ik voel meer liefde voor haar.

NEXT LEVEL: Spirituele Healing


Naast het zelf oefenen, heb ik ook veel spirituele healings ontvangen. Iedereen heeft de kracht om zichzelf te helen. De lichtwezens, het goddelijke, de Tao, de Bron hebben allen de kracht om je te zegenen en jouw helingsproces te ondersteunen. 

Deze vorm van healing, Tao Healing, brengt spirituele healing in al die 5 verschillende lichamen, zodat ze meer in lijn komen met elkaar. Het brengt licht naar de blokkades in het spirituele lichaam (ziel), het emotionele lichaam (hart), het mentale lichaam (mind/geest), het energetische lichaam (energie) en fysieke lichaam (materie). Als jouw eigen lichamen meer licht dragen, minder blokkades hebben en meer in lijn zijn, dan werkt dit door, je zou kunnen zeggen, van binnen naar buiten. Als jouw blokkades verminderen, dan straal jij iets anders uit en trek jij ook andere situaties aan.

Deze methode is zeer krachtig. Ik ben ermee in aanraking gekomen vanwege mijn gezondheid en de uitspraak van mijn arts dat ik nog slechts een paar maanden te leven zou hebben. Kort daarna leerde ik dr. en Master Sha kennen en hij gaf mij deze methode van Tao Healing en Soulfulness. Ik heb vele healings en diepgaande training van hem mogen ontvangen sinds 2010 en dankzij zijn methode ben ik nu vele jaren verder. Het transformeren van de blokkades op mijn ziel had ik nog bij geen enkele andere methode ervaren en maakte het grootste verschil voor alle facetten van mijn leven. Ik heb in die meer dan 10 jaar opleiding veel gezien en ervaren, mijn eigen leven zien terugkomen en vele mensen zien opbloeien en zien stralen.

Ervaring
Van cliënten ontvang ik regelmatig hele mooie reacties over wat ze ervaren hebben tijdens het ontvangen van de healing.

ANGST STOORNIS
Ik had aan het begin van de healing sessie de aartsengelen en zielen gevraagd me te helpen mijn hartchakra te openen. Ook heb ik de zielen die ik gekwetst of pijn gedaan heb in dit leven en vorige levens mijn spijt betuigd en gevraagd om mij te vergeven. Tijdens de healing zag ik mijn onderste chakra open breken en er stroomde donkere energie naar de aarde via mijn voeten. Wat daarna gebeurde was zo immens. Ik voelde een enorme warmte vanuit mijn hart mijn lijf in gaan en ik kreeg het bloedheet! Ik zei tegen mezelf: “blijf rustig dit is het universele licht wat ik mag ontvangen.” Het was best intens maar ik ben zo dankbaar voor deze sessie. Ik voel echt verschil en kreeg een paar uur later weer inspiratie om verder te gaan met het schrijven van mijn boek. Dank je wel aan het hemelse team wat via jou deze healing gaf.


Andere ervaringen kun je hier lezen.

Wil jij na het lezen van dit blog graag zelf de kracht van Tao healing en transformatie ervaren, dan kan dat!
Er zijn wekelijkse groepshealingsessies met een wisselend thema.  Het voordeel van een groepshealing is dat het een krachtig veld is en je de healing ontvangt tegen een gereduceerd tarief. Maar omdat het een groepshealing is krijgt niet iedereen de persoonlijke aandacht en feedback. Indien dat je voorkeur heeft, dan is een persoonlijke sessie het meest geschikt.

20 dagen programma

Is jouw angst dusdanig sterk dat het jouw leven beheerst, dan is er ook nog de mogelijkheid om deel te nemen aan een zeer krachtig 20 dagen programma, Tao Light Transmission Soul Healing Program, wat de bovenstaande zelfhelingsmethode en het ontvangen van hulp via spirituele healing combineert.
Elke dinsdagavond vanaf 20.00 uur is er een gratis informatie en demonstratie webinar over dit programma.
Je kunt je hiervoor kosteloos aanmelden via deze link

Ken jij iemand anders die mogelijk baat heeft bij deze technieken, voel je dan vrij om dit blog te delen. Ik ben je er dankbaar voor en hopelijk worden zo veel mensen geholpen om een andere invalshoek te verkrijgen en kan het aantal mensen dat gelukkiger en blijer door het leven gaat toenemen.  

Ik wens je veel kracht en liefde toe bij het helen van die vorm van angst die jij ervaart en hoop dat je in staat bent om dit om te zetten naar meer innerlijke rust en liefde.

liefs Barbara

~ True beauty is revealed only if there is light from within ~

Certified Soul Healer, Soul Teacher, Soul Communicator (Readings Akashic Records) en Guan Yin Lineageholder

Linktree:https://linktr.ee/barbarakuipers
Website: www.puur-licht.nl

“De schrijfster van dit blog kan een vergoeding krijgen wanneer je via een link op deze site overgaat tot aanschaf van of gebruik gaat maken van sommige producten of diensten genoemd in dit blog. Dit kost jou niets extra en is een volledig optionele en naar mijn mening mooie manier om dit blog te steunen. Dit zijn producten of diensten waar ik volledig achter sta en die ik over het algemeen zelf gebruik of gebruikt heb. Ik ben hier zeer kritisch in. Ik accepteer geen verzoeken om een promotieartikel te schrijven. Dit blog bevat dan ook nooit advertorials.”

198 weergaven

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *