Algemene Informatie ~🪷~ General Information Persoonlijke Groei ~🪷~ Personal Growth

Open je hart voor het Grootste Licht Transformatie Weekend ⚡Open your heart to the Greatest Light Transformation Weekend

lieve lezers,

Heb je ooit een moment meegemaakt dat zo diepgaand was, zo onverklaarbaar magisch, dat het alles veranderde?
Ze brengen blijvende veranderingen teweeg en zetten een cascade van transformaties in gang die de hele loop van ons leven kunnen veranderen.

Het overkwam mij in oktober 2010, toen ik mijn eerste Tao Licht Transmissie ontving. Toen begon de genezing van mijn levensbedreigende ziekte! Terwijl artsen me toen nog maar 3 maanden te leven gaven, kan ik je vertellen dat ik die termijn heb verlengd 😉 dankzij deze transmissies. Oktober 2010 was de eerste… vele volgden!
Dus laat me je wat meer informatie geven over hoe ik mezelf opende om dit licht te ontvangen en wat jij ook kunt doen om een Lichttransmissie te ontvangen.

Het is een prachtig geschenk voor jezelf en degenen om wie je geeft.

Het hart is het belangrijkste orgaan in ons lichaam. Een kloppend hart is immers het begin van het leven hier in dit lichaam.

De grondlegger van het Boeddhisme, Shi Jia Mo Ni Fo /Gautama Boeddha, heeft negenenveertig jaar van zijn leven onderwijs gegeven. Eén van zijn diepgaande en heilige leringen was:

Alle ziekten ontstaan vanuit het hart. Het hart genezen betekent alle ziekten genezen.

Het hart (verder) openen is een van de belangrijkste dingen die we dagelijks kunnen doen.

In ons en om ons heen is het licht en de ongelimiteerde creatiekracht van de Tao. De Tao is de Bron en heeft het meest zuivere licht, het grootste licht.
Hoe meer verbinding wij kunnen maken met het veld van de ongelimiteerde mogelijkheden van de Tao, hoe beter we onze dromen kunnen realiseren, op het gebied van gezondheid, relaties, financiën etc.

Hoe maken we verbinding? Via ons hart.
Het hart is de ontvanger van alle informatie in en om ons heen. Hoe verder het hart zich kan openen, hoe meer we kunnen ontvangen. 

Dat klinkt heel logisch en simpel. Maar in de realiteit is het niet altijd zo simpel, vanwege de vele onzuiverheden en blokkades die we in ons hart kunnen hebben.

Hoe meer ons hart zich kan openen, hoe meer we kunnen ontvangen.

Er zijn vele spirituele leraren die je prachtige technieken kunnen leren die heel effectief zijn.
Ik deel een krachtige oefening in mijn blog: Open je hartchakra ⚡ Open your heart chakra

Wat dr. en master Sha zo bijzonder maakt is de overdracht van de Licht transmissies. Dat is iets wat ik geen enkele andere leraar op die wijze heb zien doen. Dat is waarom velen die ernstig ziek zijn, dr. en Master Sha om hulp vragen. 

Iedere eerste zondag en iedere derde zaterdag van de maand is er een Tao Healing and Transformation Session van Dr. and Master Sha 
Tijdens deze 3 uur durende workshop ontvangt iedereen een Lichttransmissie naar keuze.

Iedere lichttransmissie helpt om je eigen verbinding met de Tao in jou en om je heen te vergroten. Het is een permanente lichttransmissie die je te allen tijde kunt activeren om meer verbinding, meer harmonie in jouw leven te brengen.
Ik ervaar al 13 jaar wat de bijzondere kracht en meerwaarde is van deze Lichttransmissies.
Ze hebben letterlijk mijn leven gered. Ze hebben vele van mijn dierbaren geholpen hun gezondheid terug te krijgen. Ik ken velen wereldwijd die datzelfde hebben ervaren.
Die licht transmissies zijn bijzonder waardevol. Je moet het denk ik ervaren om het echt te kunnen begrijpen. En in deze weekend workshops heeft iedereen de mogelijkheid het te ervaren!.

Ik zie zelf altijd uit naar de mogelijkheid om opnieuw een lichttransmissie te kunnen ontvangen en mijn verbinding met mijn ware zelf en het Licht van de Bron te versterken!

Geef jij jezelf dit cadeau? Of misschien aan je familieleden om meer licht in je familielijn te brengen?

Dat de prijs zo laag is, heeft niets te maken met het feit dat het geen waarde heeft. Integendeel!
Het is in deze tijd zo hard nodig om meer licht te brengen, dat de prijs zo laag is, dat veel meer mensen de kans krijgen om deel te nemen, in deze tijd waarin velen financiële uitdagingen hebben.

En denk dan eens 1 stap verder.

Denk aan al die duizenden mensen en dieren die al zo’n lichttransmissie hebben ontvangen.
Er komen er elke dag velen bij omdat het ook in een 10 dagen online programma te ontvangen is wat iedere dag geactiveerd kan worden. Zie voor meer informatie over dat programma deze pagina op mijn website.
Dat zijn dus vele lichtbollen, die al verspreid zijn en velen die nog verspreid gaan worden over heel de wereld.

Hoeveel meer licht komt er hiermee op Moeder Aarde?! 
Dat is het grotere idee wat er achter deze events zit!!!
Het draait niet alleen om het versterken van ieders gezondheid, maar het brengt tevens meer licht naar Aarde, door het licht in de mensen en dieren te vergroten.
Mijn hart gaat ver open bij de gedachte dat er zoveel meer licht komt op aarde. Het is ZOOOO hard nodig.

En jij kunt daar aan bijdragen. Ben jij erbij? Kies jij ervoor om jouw dierbaren erbij te laten zijn?
Ik wel 💗😊

En omdat ik de waarde hiervan zo goed ken en het belang van meer licht op aarde zo groot vind, deel ik dit graag hier op mijn blog met ieder van jullie.

Voor hen die geen Engels spreken is er de mogelijkheid van gelijktijdige vertaling naar het Nederlands.

Wanneer?
Iedere eerste zondag van de maand en iedere derde zaterdag van de maand

Registratie:
Tao Healing and Transformation Session van Dr. and Master Sha 

Gift voor iedereen die geregistreerd is:
1x Tao Light Manifestation Treasure & 1 Tao Light Soul Operation (Total Value $3,000)

En voel je net als ik het belang hiervan? DEEL dan alsjeblieft mijn blog met anderen! 

Wat je keuze ook is, ik wens iedereen veel licht toe.



Liefs,
Barbara

~ True beauty is revealed only if there is light from within ~

Certified Soul Healer, Soul Teacher, Soul Communicator (Readings Akashic Records) en Guan Yin Lineageholder

Linktree:https://linktr.ee/barbarakuipers
Website: www.puur-licht.nl


“De schrijfster van dit blog kan een vergoeding krijgen wanneer je via een link op deze site overgaat tot aanschaf van of gebruik gaat maken van sommige producten of diensten genoemd in dit blog. Dit kost jou niets extra en is een volledig optionele en naar mijn mening mooie manier om dit blog te steunen. Dit zijn producten of diensten waar ik volledig achter sta en die ik over het algemeen zelf gebruik of gebruikt heb. Ik ben hier zeer kritisch in. Ik accepteer geen verzoeken om een promotieartikel te schrijven. Dit blog bevat dan ook nooit advertorials.”

1.084 weergaven

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *